Inlägg av Hookzen

Inlägg som Hookzen har skrivit i forumet

1

Med alla karaktärer som ingår i spelet kanske det är dags att kalla det "NintendoCart" eller "SuperCart".

Gillar att det blir ännu mer Mash-ups med karaktärer i fler titlar från Nintendo likt Super Smash. Nu väntar man bara på att Super Mario Party-serien genomför samma grej

DotA 2 skulle man satsat på!

Det är helt klart DotA2 man skulle satsat på inom E-sport!

Kolla in http://www.esportsearnings.com/players.

På 13.e plats världen över ligger, Sweden s4 Gustav Magnusson $1,392,005.68
Började tjäna omkring ~2012

Första svensk i ett annat e-sports spel:

På 73.e plats, Sweden f0rest Patrik Lindberg $512,160.90
Började tjäna omkring ~2005

Detta är dock bara prispengar. Jag har ingen aning om vad de har för avtal angående löner, sponsorer, stream-revenue e.t.c.

Kul för Gustav iallafall! Jag såg så mycket jag kunde av eventet.

Ser inget fel i att polisen ingriper om något sticker ut.

...

Skulle välkommna detta till Dota 2, som har en av de giftigaste chatt-miljöerna. Möjligheten att banna/mute voice-chatt vore även något!

Annan: Alla listade kartor tycker jag är bäst i sitt respektive spel

Jag drar bara paralleler till andra sport-evenemang och sändningar, något som jag hoppas att e-sporten skall uppnå.

Däremot ifrån vad man såg av produktion samt 2GDs framträdande är det ett steg tillbaka. Även uttalandet från Gaben...

Det går att säga att man gillar 2GDs lite speciella stil och humor men man kan tycka att den inte passar sig, om man ska som många säger bredda e-sporten. Alla gillar inte grova skämt och påhopp. Ska man välja mellan att göra dem eller inte är svaret enkelt inte. Han skriver ju själv i sin essä om hur han beklagar sig över när ESPN hade ögonen på dem. Har han ingen självinsikt eller är det bara allt runt omkring som är fel?

Allt för många gånger gör 2GD personliga påhopp och även om han gör det mot folk han känner(som han nämner i sitt uttalande) så gör man inte det offentligt till tusentals tittare. Han måste ju själv förstå att han representerar ett företag/varumärke. Säger han skämt om sex och onani är det samma som om att Valve själva sagt det.

En annan sak... "riktiga" sportkommentatorer, journalister, experter och programledare vet hur man håller segment intressanta. De tar upp ämnen som sporten, spelarna, spelet, statistik, dåtid, nutid, framtid o.s.v. Detta utan att behöva ta tillflykt till flame/troll/skvaller/påhopp eftersom det inte har något med spelet att göra. DotA2 är ju så himla komplext att det finns intressanta saker att diskutera om i timtals. Om några har en koncentrationsförmåga ala guldfisk... FINE ni behöver inte titta/lyssna utan kan göra något annat under tiden.

2GD skriver ju själv att han ville gå in som en "noob" i sändning. Ställa frågor om saker som experter talar om men som är aningen oklart för en "casual"-gamer. Varför gick han inte mer på det spåret?

Någon nämnde tidigare PewDiePie. Där är iallafall en person som har förstått att en väldigt stor skara människor påverkas av allt han säger och gör. Något grovt felsteg och det blåser upp till storm.

Allt hade varit i sin ordning om de bara hade fortsatt med ReDeYe istället, något som är helt bortom mig att de valde 2GD istället...

(Jippi! Skrev en egen essä i kommentarfältet om vad jag tycker som kommer följas upp av andra som vill ändra min uppfattning. Lycka till!)

Seismic charge från Attack of the Clones. Ingen överdriven förstörelse av "miljön" här...

1