Inlägg av anon3102

Inlägg som anon3102 har skrivit i forumet

1
Skrivet av Kibb:
Skrivet av Nissekatt:

Tja, förbeställde spelet i fredags och är jävligt taggad på att lira det, men börjar bli lite orolig om min dator kommer klara det.

Körde Can you run it och den klarade minimum men inte recomended, var grafikkortet som faila.

Men tror ni jag kommer kunna köra det med hyffsad fps på low med den här burken?

Athlon(tm) 64 X2 4400+
7800gtx 256mb
2gb ram
xp

Utan problem på High.

Jävlar! Det var bättre än jag ens hoppats! Nu längtar jag ännu mer efter att få spela det. Fan att jag beställde för sent så early access platserna tog slut...

Tja, förbeställde spelet i fredags och är jävligt taggad på att lira det, men börjar bli lite orolig om min dator kommer klara det.

Körde Can you run it och den klarade minimum men inte recomended, var grafikkortet som faila.

Men tror ni jag kommer kunna köra det med hyffsad fps på low med den här burken?

Athlon(tm) 64 X2 4400+
7800gtx 256mb
2gb ram
xp

Skrivet av Nissekatt:

Jag och 2 kompisar bestämde oss för att testa trial för ungefär 3 månader sen eftersom väldigt många i vår klass lirar wow. Vi var ju tvungna att ta reda på vad det egentligen var för skit som dom kunde sitta och prata om hela tiden.

Nu har alla 3 köpt det och vi är runt lvl 46 nu (jag vet vi är jävligt långsamma) och jag ångrar det inte. Men det är helt klart en fördel att lira med någon. Jag är övertygad om att jag inte alls skulle lira särksilt mycket om det inte var för att jag lirade med kompisar samtidigt som vi sitter på skype och pratar. Känns ju dessutom väldigt skönt att inte vara ensam nybörjare.

Om nån lirar Tarren Mill så säg hej till Bigmek.

Edit * Fan.. Så går det när man inte postar här särskilt mycket och försöker ge sig på en redigering. Vart ett citat istället.

Sry för det

Jag och 2 kompisar bestämde oss för att testa trial för ungefär 3 månader sen eftersom väldigt många i vår klass lirar wow. Vi var ju tvungna att ta reda på vad det egentligen var för skit som dom kunde sitta och prat om hela tiden.

Nu har alla 3 köpt det och vi är runt lvl 46 nu (jag vet vi är jävligt långsamma ) och vi har jävligt kul. Men det är helt klart en fördel att lira med någon. Jag är övertygad om att jag inte alls skulle lira särksilt mycket om det inte var för att jag lirade med kompisar samtidigt som vi sitter på skype och pratar. Känns ju dessutom väldigt skönt att inte vara ensam nybörjare.

Om nån lirar Tarren Mill så säg hej till Bigmek.

Ny build till warlock

Jag började lira Wow för några veckor sedan (var oundvikligt eftersom i princip hela klassen lirar). Valde warlock och har kommit till 39 med den och är än så länge mycket nöjd. Problemet är att jag inte alls vet hur jag ska ha mitt talentträd.
Läste en del förut och kom fram till att sm/ruin vore det bästa för mig, men nu i och med patchen vet jag inte. Drog ihop den här, http://www.wowhead.com/?talent=IAMdMRfzqZZxx0tr0z

Den är egentligen likadan som den jag hade innan fast med vissa skillnader. Tycker ni att jag ska fortsätta med den? Det jag är ute efter är något som funkar bra i både pvp och pve, men med betoning på pvp.

Mvh

Fick mitt också idag (födelsedagspresent dessutom)! Har haft en del problem med att connecta till servrar, får could not connect to all players meddelandet på varje server. Lyckades dock få igång ett rankat game. Det visade sig att polarna jag kört emot var rätt kassa för jävlar va svårt det va.

Skulle behöva lite noobmatcher.

Kraschad raid-5

Min file server frös häromdagen. Vid återstarten visade det sig att tre av fyra diskar i ett raid-5 set hade korrupta superblock (- hur det nu kunde hända!). Diskarna mår fint, så det är naturligtvis ett logiskt fel det är fråga om.

Problemet är nu hur och om man kan återställa detta eller om allt är förlorat?

Jag kör Mandriva 2006.0 och har satt upp raid:en med hjälp av evms i compatibility mode, dvs det är md (Linux software raid) som är mekanismen bakom. I evms kan jag se att superblocken ändrats på kraschdatumet - snyggt och prydligt loggat. Fast det måste maskinen ha gjort själv - jag var inte hemma. Användarguiden till evms tar upp att sådant här kan hända vid krasch och hänvisar till att installera en hot spare och sedan avaktivera diskEN med korrupt superblock. Men tre korrupta?

Tacksam för hjälp!

1