Inlägg av anon3145

Inlägg som anon3145 har skrivit i forumet

1

Denna musen är det bästa som gjorts, dock stör jag mig på att den läser av underlaget även fast man håller musen 1-2 cm ovanför musmattan, får hoppas att det kommer en fix till det annars får man väl ta och vänja sig.

Skrivet av Jerran:

Vadå? Reagerar den när du lyfter den 1-2cm ovanför mattan? Den skulle ju inte reagera öht när man lyfte den enligt deras hemsida. Så fort "tassarna" lämnade marken så skulle den vara som en kulmus typ...

Ja, det är lite skumt då den reagerar precis som om man håller musen på musmattan när man lyfter den.

Razer DeathAdder - problem

Hejsan, nu är det så att jag (med tanke på eran utomordentliga recension) åkte till Stockholm city och köpte Razers nya mus, Deathadder, och den sitter grymt fin i handen och det mesta är perfekt, förutom en sak.

Det är så att sensorn reagerar om man lyfter musen 1-2 cm ovanför musmattan, vilket jag måste göra ganska ofta då jag lirar cs som en tok, och använder väldigt låg sens så att min musmatta inte räcker till. Någon som vet om det finns någon fix till detta, eller om det är på väg att komma? Känns fördjävligt att bara slänga en sån här fin mus av ett sånt skräpfel.

Jag rekommenderar Steelpad's aluminium-matta. Har den själv och den är helt underbar. Visst, som med IceMat är ljudet lite irriterande i början. Men man vänjer sig.

Tycker att du ska köpa nytt moderkort med pci-e uttag, tjänar rejält på det.

Mitt GF6600GT ligger just nu på 80 grader, har inget spel eller något på.

Skall tilläggas att jag inte har några chassifläktar över huvud taget.

Checka dina rates...

rate 20000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
ex_interp 0.01 (eller så lågt som möjligt).

Glömde säkert något i all hast...

Saknar alla banor, banorna är ju trots allt inte sig lika över huvud taget. Får hoppas att CS Pro-Mode kommer bli av...

Ursäkta mig men... HAHAHAHAHA!

1