Inlägg av Reekwind

Inlägg som Reekwind har skrivit i forumet

Cleric0: Coward just ran away, some people say he should be sent out into the wilderness and be left to die.

CLeric1: That is illogical

Navigerar man så att det blir svårt, så är det svårt.

Jag ser det som en fråga om taktiska rörelsemönster och strategiskt planerande, snarare än varandes statiskt i det avseendet..

Eller kanske även i alla avseenden..

Wasteland 2 CE Säljes

Hallåja!

Fick nyligen mail om att min CE är skickad, kommer dock att sälja den om jag får ett tillräckligt bra pris för det då jag har det jävligt tight ekonomiskt för tillfället.

Någon intresserad?

Jobbigt läge, du. Har själv alltid varit öppen med sådant, behöver jag gråta så gör jag det, om man hämmar sina känslomässiga uttryck så skapar det bara stress och ångestproblematik.

Enda sättet att ändra på könsroller är att göra så som man tycker att det borde vara, så låt det komma ut bara! Gör man saker med självförtroende och utan skam så brukar folk acceptera det och ofta även tycka att det är ett föredöme, åtminstone av egen erfarenhet.

Men som sagt, jobbig sits, vet hur det känns när man släpper ur sig saker i "fel" sällskap.

Kan bara hålla med om att det är tämligen konstigt att ge ett minus för inlärningskurvan.

Dark Souls är för övrigt också ett spel med hög inlärningskurva där man inte får hjälp med någonting och måste själv antingen googla alla problem man stöter på eller köra trial and error tills man fattar hur saker fungerar, det blev dock inget minus för det när det recenserades. Det anses nog istället vara ett av spelets största styrkor, med all rätt!

Spelets tagline sammanfattar det rätt bra: "Skill is not an unlock!"

Fler utmanande spel åt folket!

Skrivet av krythorian:
Skrivet av Reekwind:

Ah, äntligen! En av de trevligaste MMO:er jag spelat. Jäkligt mysigt att bygga skepp, hehe,

För er som inte har erfarenhet av det så skulle jag säga EQ2 fast bättre.

En snabb fråga eftersom du verkar vet a mycket, är det rollspelnings vänligt och är det många som rollspelar i det ?:D

Det var ett tag sedan jag spelade nu, har inte velat betala. När jag spelade dock så var det en del som RP:ade. Det lär förändras dock när spelet blir F2P, med tanke på att många kommer att testa då. Får väl se hur det ter sig när nyhetens behag lagt sig.

Ah, äntligen! En av de trevligaste MMO:er jag spelat. Jäkligt mysigt att bygga skepp, hehe,

För er som inte har erfarenhet av det så skulle jag säga EQ2 fast bättre.

Shut up and take my money! Jävlar om man får en uppföljare till världens bästa spel!

Som ni kanske vet så är det Incubus som står för den större delen av musiken i Halo-serien. kan vara att man anlitade ett band som bidrar till att musiken faktiskt håller ganska hög standard i förhållande till att låta ljudkillarna göra den biten också.

Mass Effect är det bästa actionrollspelet som någonsin programmerats, evorz! Crysis 2 dock är bara ett mängdspel inom FPS-genren. Lyd mitt råd och köpt ME2, var dock noga med att spela första spelet innan du ger dig i kast med tvåan. Historierna hänger ihop så pass mycket att det hade varit en dödssynd att spela andra spelet innan det första.

Usch, moderna spel börjar mer och mer likna skräpmat, en snabb kick som går ur systemet relativt snabbt utan att man blir riktigt mättad på något sätt alls.. Allt ska hända så snabbt som möjligt och med så lite eftertanke som möjligt och utan reflektion och analys. En väldigt tråkig utveckling, visst är det kul med hjärndött slaktande ibland men det börjar verkligen gå till överdrift. Får dock se om det är så det ter sig när det väl är släppt och man hunnit spela det.

Måste ge kudos till många av debattörerna i tråden och tråden i sig, den trevligaste läsningen på länge. Extra kudos till MFC för Huxley/orwell-serien och din eminenta blogg!

Well, jag såg precis hela dokumentären och den blir bara bättre och bättre för varje minut som går.

Tycker du verkligen att skärmytsling är en obskyr översättning? Det är om inte annat den korrekta översättningen och det är inte första gången jag ser det användas i spel som blivit översatta till svenska heller.

Namninsamling för Warhammer 40k: Space marine

Kära forumiter,

Jag vill verkligen spela det här spelet på PC och det vill ni också, därför ber jag er ödmjukt att skriva på följande namninsamling.

DO EEET!

http://www.petitionspot.com/petitions/spacemarine

#blogg

Man märker att du inte är införstådd med hur det går till kring utvecklingen av alla spel som ges ut av JoWood.

Det har ingenting med Piranha Bytes att göra, spelet har varit spelbart sedan i mars men det har inte blivit släppt för att dem ville försäkra sig om att det var så buggfritt som möjligt.

Världens mysigaste låt, enligt mig.

Det HÄR är världens absolut mysigaste låt, perfekt till alla tillfällen. Oavsett humör så blir jag alltid lugn när jag hör den här, Ett riktigt mästerverk. Det ska dock helst vara Sjuminutersversionen och inte singeln.

synd bara att det är så jädra dålig kvalitet på youtubeuppladningar. Att diskanten tappar skärpan och basen sitt djup gör mycket skillnad för känslan och intrycket man får av den. Oh well!

#blogg

Blandade musiktips

Tänkte dela med mig av lite musik från ett par av mina favoritband som gör musik åt det lite mer metalliga hållet.

Först upp är Sleepytime gorilla museum som enligt mig är ett av de bästa avante garde/metallbanden någonsin. Gillar ni det här borde ni också kolla in "Formicary" vilken är deras i särklass bästa låt, kunde dock inte hitta någon version som höll tillräckligt bra kvalitet uppe på youtube.

Nästa band är Sikth som jag verkligen älskar när det kommer till musiken men sången däremot är jag inte så glad i, som så ofta när det gäller mig och sång så undviker jag det helst. Den bästa musiken är instrumental musik.

Meshuggah! Gudomliga Meshuggah! Få band gör mig så upphetsad som meshuggah som kort och gott kan beskrivas som polyrytmisk magi!

sist för dagen blir Ulver som också spelar i en egen division, gillar man elektronisk musik och metal i en härlig blanding så är Ulver en självklar favorit, annars är man korkad.

På återseende!

EDIT:

Måste ju såklart ta med ett medley av låtar från fredrik thordendals(Meshuggah) sidoproject "Fredrik Thordendals special defects" platta Sol niger within. Här spelar han lite riff från plattan tillsammans med den legendariske trummisen Morgan Ågren som också spelar på studioinspelningen av skivan!

#blogg

Warhammer Snotling Attack cart/Pump wagon

Hej! Jag söker den gamla "snotling attack cart"modellen, om någon har en liggandes så dra iväg ett pm så att vi kan komma överens om pris. omålad och icke ihopsatta modeller föredras men även färdiga modeller välkomnas.

Söker även den nya "pump wagon"modellen men i första hand den äldre.