Inlägg av Wamp

Inlägg som Wamp har skrivit i forumet

Skrivet av aholman:

Folk är barnsliga, många som klagar efter att enbart lyssnat på streamers utan att ens spelat säsongen än.
Synd att sorcen blivit så himla gimpad eftersom spelstilen har krävt lite prep jämfört med många andra som i princip bara behöver kötta på utan att tänka alls
Är säker att det kommer några surprise builds, det var mycket theory crafting innan Launch som inte heller stämde.
Skönt att de tar i lite grann och står för att de vill göra spelet roligare.

nej folk har läst patch notes...

Absolut att spel ska släppas när dem är klara men det börjar bli riktigt löjligt att det är fler och fler spel som inte klarar sin deadline. Skriv inte ut ett datum om ni inte är 100% säkra på att ni kan leverera ? hur svårt kan det va.

ser rätt coolt ut men tror att dra till sig saker för att sen kasta iväg det kommer vara riktigt coolt till en början men undrar hur roligt det är efter man har gjort det 50 gånger mot fienderna..

det är ju fortfarande alldeles för dyrt tyvärr.. men kul att fler satsar på vr headsets

tur att det är några som visar upp lite smått o gott på E3 iår iaf..

Skrivet av Tomas Helenius:

Tack!

Ja, alltså. Jag tror det kan bli kul, samtidigt som jag tror att det kommer vara lite opolerat, särskilt jämfört med PS4:ans övriga stora sp-spel. Man gör kanske fel som jämför med dem, Bend Studio är ju ingen AAA-utvecklare. Sen hoppas jag att en del egenheter hinner fixas till releasen - det var ju trots allt inte ett färdigt spel jag körde.

Tråkigt om det fortfarande känns opolerat även vid release, speciellt eftersom de har skjutit upp spelet flera gånger vad jag förstått

Spelade första betan men tycker det är för likt första spelet, gillar heller inte combaten.. känns som det enda man gör är att gömma sig bakom något och vänta tills fienderna tittar fram, om och om och om igen:P

kom igen nu NIP! tyvärr så möter dem ju Astralis så det blir nog inte en jätterolig major för oss svenskar:P

Crysis 1,2 och 3 tycker jag är värda att nämna..

Praise the sun

oooh vad passande, har precis köpt mig ett PSVR..Blir nog att införskaffa detta då!

2018 var ett otroligt bra spelår! aldrig spelat så många spel som i år som skulle kunna vara mitt GOTY men God of War var så jäkla bra att det var svårslaget i mitt tycke.

Hade ingen aning om detta spelet men det ser välidgt lovande ut och jag ska absolut testa betan i helgen, gillar väldigt mycket av de val som devsen gjort i spelet, som t.ex att man inte har nått crosshair och att alla vapen är unlockade från början osv..

förutom det urdumma sättet man får nya kort osv, nån som spelat spelet och tycker att det är värt ett köp? Är det lika mycket rng som i hearthstone och är det likadant att det är bara vissa decks som funkar och körs eller kan man experimentera mer med decks och själv välja?

Skrivet av Lepr:

RDR2 i all ära, har fantastiskt kul fortfarande efter 20+ timmar och knappt 30% av storyn klar. Men GoW måste jag säga spelar i en annan liga i år. Satt som trollbunden genom hela spelet.

Håller helt med.. Har varit flera otroligt bra spel iår men visste direkt efter att jag klarade God of War att det skulle vara mitt Goty detta året.

Har varit en pc-fanboy ända sedan jag började spela spel men det var tack vare nya God of War och Spider-Man som jag bestämde mig för att köpa ett ps4 förra vintern... aldrig varit en konsolspelare men både God of War och Spider-Man verkade så jäkla bra att jag inte kunde hålla mig från att köpa ett ps4.

Plus att jag redan var sugen på att köpa ett tack vare Horizon Zero Dawn och The Uncharted spelen. Nu föredrar jag faktiskt att spela spel på min 4k tv och ps4.

Kommer garanterat köpa alla dlcs till Spider-Man.. hade inte God of War kommit ut iår så hade nog Spider-Man varit årets spel för mig. Red Dead Redemption 2 har ju dock inte kommit ut än så man vet ju aldrig, kanske kniper förstaplatsen... men då får det vara riktigt jäkla bra i sånt fall=)

Skrivet av Sillgam:

Tråkigt om detta stämmer. Rocksteadys spel blev sämre för varje del de gjorde och skulle gärna se att de gör något nytt. För att inte nämna hur pass ointressant det hade varit att spela batman ännu en gång och använda exakt samma gadgets en gång till.

Håller med, skulle mycket hellre se dem ge sig på en annan superhjälte.. Tycker alla batman spelen har varit bra förutom kanske origins men ett till behövs inte..

Superman! aldrig gjorts ett bra spel så jag hoppas att ryktena är sanna och att Rocksteadys nya är ett Superman spel

riktigt coolt! glad att detta kom med i releasen utav spelet, hade älskat o haft photo mode när jag spelade igenom God of War..