Inlägg av Uzanar

Inlägg som Uzanar har skrivit i forumet

1

@anon_306295: Det skulle jag inte nödvändigtvis säga, men det beror väl på vad din potential är med mus och tangentbord annars Jag skulle helt klart säga att det finns potential med kontroll tack vare aim assist, men visst är mus alltid bättre om man är van och har precisionen.

Är du osäker kan du ju alltid köpa det via Steam och prova Multiplayer i upp till två timmar med full refund!

Ja det får jag faktiskt erkänna att jag trodde både Xbox One och Playstation 4 skulle floppa ordentligt när de visades upp 2013.

PC-vindarna blåste friskt med billig hårdvara och en växande marknad. Steam Machines skulle dessutom sänka tröskeln in i PC-djungeln genom att erbjuda högpresterande komponenter i ett vardagsrums-vänligt format. Ovanpå allt detta började framför allt hårdvaran i de nya konsolerna tidigt visa sin bristande beräkningskraft.

Men trots detta blev det alltså en ännu populärare generation än föregångaren. Ptja... I alla fall för Sony. Och likt förbannat äger även jag såväl Xbox One som PS4, trots att jag från början skrattade åt nykomlingarnas underdimensionerade komponenter och hävdade PC:ns överlägsenhet.

De exklusiva spelen på Sonys sida är helt enkelt för bra

Skrivet av boneless:

@cyprus: Det var ganska många timmar det. samtidigt blir det ju ingen vidare kvalité på tre timmars. Självvalt upplägg eller har du också sömnsvårigheter?

3-4 timmars sömn-pass kan faktiskt vara riktigt kvalitativa. Allt handlar om hur fort man går in i REM-sömn som ju egentligen är den viktigaste delen av sin sömn, vilket man lätt gör ju tröttare man är vid varje sovtillfälle så som jag har förstått det. Man ska ha klart för sig att våran "monofasiska" sömn antagligen inte är naturlig historiskt sett, utan är en social konstruktion för att passa våra moderna vardagsliv.

Men alla har såklart sina egna cykler och ingen är perfekt för alla... Jag kör på den traditionellt monofasiska just p.g.a samhället Det blir omständligt på alla sociala vis att köra någon annan cykel, även om man möjligtvis kan köra en kortare natt med tupplurer på dagen som ett alternativ (En cykel jag råkade prova av en slump på gymnasiet, kan inte rekommendera...).

Jag har på känn att jag skulle trivas med en cykel i stil med tre sömnpass fördelade över 24 timmar om jag levde på en öde ö utan några måsten dock. Jag blir i regel alltid lite tafatt på eftermiddagen oavsett om jag fått den sömnen jag ska ha.

Det måste nog ha varit Halo: Combat Evolved runt 2002. Jag var 7 år gammal och besökte en lyckligt lottad kompis, som via rykten på skolan hade den grymmaste kombinationen som fanns: Ett Xbox och Halo!

Jag hade aldrig spelat ett FPS förut p.g.a föräldrarnas konservativa (sunda?) inställning till skjutspel för en så ung grabb, och det enda som fanns att tillgå på mitt NES var Super Mario i alla dess former. Den första speltimmen av Halo överträffade allt annat jag någonsin hade spelat upp till dess, jag var mållös... men framför allt avundsjuk! Musiken, ljudet, och en grafik som då kändes helt overklig! Första uppdraget bjöd helt klart på en del action, och är en bra introduktion till spelet... men det var när jag väl hade kraschlandat på "Halo" och fick utforska vad som kändes som en oändlig värld i en jeep, som jag insåg hur fantastiskt det här spelet var!

Efter mycket tjat och argumentation med föräldrarna minns jag att jag till slut fick mitt egna Xbox den följande julaftonen, och sedan dess har otaliga timmar spenderats i Halo-serien, både lokalt och online!

Skrivet av Ziljun:

Behövs verkligen en remaster? Så utdaterat är det inte

Ptja, det går undan... Det är snart 9 år gammalt
Jag skulle främst vilja se en remaster på grund av att original-versionen kryllar av fuskare, snarare än att jag vill ha uppdaterad grafik.

9/10, det förväntade jag mig inte! Fast hälften var ärligt talat chansningar.

Blev extra glatt överraskad när jag svarade "dedikerade servrar" på For Honor-frågan och det lyste grönt. Då finns det fortfarande hopp

Samtidigt kan jag tänka mig att spelet bidrar/har bidragit till ett markant sving för folkhälsan över lag, vilket nog särskilt gäller för just USA.

"Det finns inget ont som inte för något gott med sig"

Håller helt och hållet med. Jedi Knights-serien är något av det bästa i Star Wars-väg jag har spelat och striderna i spelet känns fortfarande väldigt moderna med tanke på åldern.

FAKE NEWS! SAD.

Tyvärr måste jag erkänna att jag fick 4/10... jag är inte arg, bara besviken.

Skrivet av Athaleos:

Det är vanligt med missuppfattningar kring sömn, det är inte nödvändigtvis bara mängden timmar som är viktigt, det är också NÄR du sover.

Jag brukar gå runt som en zombie rätt mycket, vilket jag tror dels är ett resultat av för få timmars sömn, men också dåliga rutiner kring sömn(sällan samma timme jag somnar, använder mobil/dator innan jag somnar osv).

https://sleepfoundation.org/how-sleep-works/how-much-sleep-do...

Värt att nämna angående det är att bieffekterna av våra elektroniska enheters blåa ljus ofta går att undvika med ordentliga "nattlägen" där det filtreras bort. Windows 10 har det numera inbyggt och även en hel del mobiltelefoner, annars brukar man kunna ladda ner en app för det, typ "Twilight" på Google Play Store.

Det har hjälpt mig att varva ner och somna på kvällarna i alla fall

Trevligt, det har jag saknat länge! Det är så tråkigt när man nätt och jämnt lyckas hålla sig inom zonen när den krymper, bara för att bli skjuten bakifrån 30 sekunder senare av någon med 5 first aid kits och painkillers....

1