Inlägg av Darktoastern

Inlägg som Darktoastern har skrivit i forumet

1

Den team känsla som byggs genom att jobba 8 timmar per dag med sina kollegor kan aldrig kan byggas på distans.

Covid var en händelse i historien som fick många av oss att behöva ändra på våra vanor i form av isolering…..det är lite som att säga ”under andra världskriget så behövde jag minsann inte gå till jobbet” (eftersom fabriken jag jobbade i var sönder bombad) så nu när det är fred vill jag inte heller gå till jobbet.

Jag kan förstå att det känns surt att gå tillbaka till kontoret, jag är en av dem som nyligen blev tillbaka ”tvingad” till kontoret, men glöm inte….det är ingen välgörenhet som företagen jobbar med. De betalar dig för att utföra en tjänst så att de kan tjäna pengar….simple as that.

Snygga animationer men tycker att de ser lite ”tunga” ut och inte så ”freeflowing”.

Utan tvekan Anarchy Online.

Inte släppt än men denna borde vara perfekt för grabben

http://www.altlabcontrollers.com/

Witcher 3 (ganska självklart)
Bloodborne (älskade Lovecraft känslan över det)
Diablo 3 (detta valde jag mest för alla timmar jag har spenderat i det. Med andra ord de måste gjort något rätt)

Super rolig artikel Återgav den till min 10 åriga dotter som däremot såg lite orolig ut

Jag väljer stats först men om jag inte kan ändra mitt utseende med transmogs lr liknande så är chansen väldigt stor att jag inte kommer att spela färdigt spelet. Så istället kanske jag faktiskt borde fokusera på utseende

Fallout 76! Långt ifrån världens bästa spel men jag hade extremt kul med byggandet.

What!!!! Barret ska ju vara fet!

World of Warcraft! Varje gång jag slutar så säger jag till mig själv att nu får det vara nog...gear är för lätt att få, catch up mechanics förstör hela syftet med att investera tid i spelet, otrevlig community...the list goes on and on. Men några månader senare så är jag alltid tillbaka i Azeroth helt besatt av att dräpa den senaste raid bossen eller grinda för den där ”perfekta transmogen” som kommer kännas cool i 5 minuter innan man ser en transmog som är ännu häftigare. Jag älskar att hata dig WOW!

Det är inte okej! Man lägger pengar på ett spel som inte har släppts än för att få lite häftiga saker eller kanske early access. Man tar en viss risk eftersom det inte finns några recensioner ute och spelet kanske är jätte dåligt/buggig...host host fallout 76.....De som köper spelet efter release kan göra ett mycket mera informerat beslut.

Tycker det känns väldigt trist! De pratar alltid om att släpps när det är redo så varför i hela friden satte de ett release datum när de inte var redo? De satte ett datum av en anledning och det är för att få in pengar på pre orders....om så inte var fallet så hade de ju inte satt något datum och bara släppt spelet när det var redo för release.

Väldigt besviken! Jag hade faktiskt hellre spelat det med några buggar så länge de inte var gamebreaking.

Final Fantasy 7 remaken lär inte bli i närheten så bra som originalet. Tror det blir som deras senaste FF XV ....ganska B och me fokuserat på grafik och action än gameplay och story.

God damn vad fult. Ser ut som ett Legoslott fick barn med en julgran.

Sekiro, alla pratade så gott om det (älskar Dark souls och Bloodborne). Men tyvärr så fastnade jag inte riktigt för det. Kan så klart ha att göra med att jag dog om och om igen när jag kom till någon fastkedjad Ogre. I DS/BB kunde jag iaf grinda tills jag var starkare eller hade hittat något bra vapen innan jag gav mig på en boss igen.

Personligen så var jag inte särskilt imponerad av Botw. Kan bero på att jag har spelat många open world mmorpgs genom tiderna.

Av trailern att döma så ser det ut som att vi fortfarande kommer spela på samma karta med typ bara en annan story.

Personligen så är jag mkt mer pepp på deras andra Zelda spel....links awakening

Jag är en av de få som älskade Batman VS Superman och jag tycker att Ben Affleck gjorde ett super bra jobb att gestalta Batman. However, för mig kommer Adam West alltid vara den riktiga Batman...den röda telefonen, brandmans stången som var gömd bakom bokhyllan, bilen, introt...allt var såååå bra....förutom själva handlingen och special effekterna haha

Skrivet av Jeehao:

Problemet är att de troligtvis teasar med skins för att få sälja skins, likadant var det i Apex Legends, de teasar i början genom att ge gratis saker när man levlar upp och sedan blir det svårare och man måste spendera pengar om man vill ha något alls. Jag spelade mycket Ranbow Six Siege förut och likadant var det där, antingen får du grinda häcken av dig i flera veckor eller så spenderar du pengar och karaktärer och skins direkt. I många spel är det själva grinden som får en att kanske vilja spendera lite pengar för att slippa grinda, idén att köpa sig fri från grind är spelmässigt äckligt då de med pengar kan spela mindre och få mer.

Men Apex Legends är ju free to play så självklart måste de sälja skins för att få in pengar. Jag ser inte något konstigt med det. Däremot om man betalar för ett spel så borde det vara fritt från mikrotransaktioner.

1