Inlägg av Jagärsvensk_blond_blåögd

Inlägg som Jagärsvensk_blond_blåögd har skrivit i forumet

1
Skrivet av Alienshade:

Jag fick dejavu av att läsa kommerna av någon anledning. Kändes som om jag läst dom för flera månader sedan.....

Ja, FZ är egentligen en annan dimension av spel media. Ett multiverse av något slag som gör att både LEVEL, Super Play och FZ kan leva i perfekt harmoni i nutid och dåtid! Det du uppfattar som deja vu är egentligen bara Petter Hegevall från gamereactor som försöker stiga in i en redan harmoniskt synkad dimension av professionell spel media. Det blir friktioner i den högfrekventa multiverse.

Skrivet av Ankh:

Jag sa inte att jag var trött på det - jag sa att han var den enda som var det Jag är superfan av vår historia

Sorry, jag citera fel 😂

Skrivet av Ankh:

Trött på asatro? I populärkultur? Jag är av åsikten att vi här i Skandinavien har blivit lite bortglömt om man ska jämföra med romerskt/spartanskt, asiatiskt tema i populärkultur. Jag menar, Assassins creed: valhalla gjorde väl inte nordisk mytologi någon rättvisa? Ingen storfilm har gjorts på temat förutom Vikings på history Chanel som inte har den budgeten den förtjänar och sen har vi god of war med en spartansk krigare i huvudrollen 😁 nä trött är jag verkligen inte! . Om något sitter jag fortfarande och väntar på att mel Gibson ska få tummen ur sig och leverera den där Vikinga filmen som vi blev utlovade för sisådär 10 år sedan. Att asatron blir exponerat av en massa skit spel är ju tråkigt, förutom god of war då. Trots den spartanska krigaren i Norden 😁

Hoppas på nått bra. Dessvärre så är det märkliga filmskapare bakom rodret. Den ena ligger bakom nya king kong medans den andre har sysslat med den senaste Star Wars filmen. Även ett märkligt val av skådespelare. Säkert en väldigt bra skådis men synd att det inte blev någon Snake. Men det kan också va ett scenario där alla inblandade är oerhört passionerade för projektet. Kanske det som krävs.

Kan funka

1