Inlägg av Wetew

Inlägg som Wetew har skrivit i forumet

1
Skrivet av Forcie:

Det här är som att de kungör att det skall komma ett nytt sorts knark från labbet inom kort!
Hoppas nu verkligen inte de använder den rötna EU3/Rome-motorn utan kör på med vacker och översiktlig 2D som vanligt.
Paradox vet att fansen inte vill ha avancerad grafik utan detaljrikedom och innehåll - jag vill ha tusentals events att ta ställning till!

Även detta verkar bli WW2-baserat. Själv skulle jag helst se ett motsvarande spel baserat på senare halvan av 1900-talet, med kallt krig som kan bryta ut när som helst av tusen orsaker, fast med ännu mer detaljerad truppföring på regementsnivå i konfliktområdena, t.ex. Koreakriget, Vietnamkriget etc. och med stöd för att spela med mindre organisationer, t.ex. motståndsrörelser/gerillagrupper etc. Det skall gå att "zooma ut" från regementsnivå till divisionsnivå och så räknar datorn ut striden på strategisk nivå där man inte detaljstyr.
Det är väl lite för mycket begärt kan man tänka

Jag tvivlar till att Paradox återgår till sin gamla 2D-motor. Speciellt nu när de givit många moddare källkoderna till den gamla motorn för att de ska kunna gör egna spel. Så du får nog räkna med 3D, däremot verkar den inte bli så "flashig" som Eu3 och Eu:Rome. Kanske nåt mellanting att hoppas på?
Det kommande året kommer bli underbart hur som helst

Skrivet av marroux:
Skrivet av IceMan:

190 euros

uhh vah? 1900 spänn, tror inte det. 19 euros kanske du menade, det är väl lite mer troligt xD

Det stämmer. Men skaffa det ändå, spelet blir mycket bättre med den andra uppdateringen utöver Napoleons Ambition och 200 spänn är inte speciellt mycket.
Dessutom så kan du då vara med i FZ:s/Paradox mp-spel.

1