Inlägg av anon35826

Inlägg som anon35826 har skrivit i forumet

måste.. ha.. nuuu

Trist men det är en del av branchen.. tyvärr..

Jag håller med att FZ.se borde inte låta Mikael Löfgren recenera JRPGs, inte pga att han sågar dom utan mkt att jag saknar någonting som ger mig en känsla hur spelet är som JRPG jämfört med andra.

Redan från första stycket känner man att Mikael åter igen sågat ytterligare ett JRPG. En person som recenserar denna genre och konstant fokuserar sig hur striderna är eller filmerna är fel ute i min syn, hur är storyn i jämförelse etc. Lite mer objektivitet och mindre försöka låta som en nörd version av Alex Schuman tack.

Jag tex skulle inte vara rätt person att recensera FPS för jag tycker det är trist och det är sånt man ser i en recensent. Alla vet att FPS är gå och skjuta, så skippa fokus på det. Sikta in sig mer vad som är unikt, funkar och vad som inte funkar i jämförelse med andra spel i samma genre.

Bra recension av Lost Odyssey: http://xbox360.ign.com/articles/849/849927p1.html

Storyn bra, inte unik, men ringsystemet hur man får nya kombos etc är nytänkande och funkar himla bra. Grym grafik men stort minus med laddtiderna i jämförelse med andra JRPG.

Självklart svårt att mäta sig i flexibilitet med Oblivion eller Mass Effect men JRPG är inte samma spel genre som våra väst europeiska RPGs.

Mikael, lär dig förstå publiken och sluta försöka låta som en trendsättare. Kalla mig fanboi, om det är allt du har att komma med bekymmra dig inte att ens säga det. Recensera spel i genre som du trivs med och förstår hur dom ska fungera.

Skrivet av repet:
Skrivet av Mahlberg:

I teorin så har ps3an mycket mer processorkraft fast i praktiken så är skillnaden nästintill försummbar i de flesta spel.

Är det inte snarare så att den i teorin har lite mer processorkraft men i praktiken påfallande ofta presterar sämre?

Detta baserar jag på uttalanden som de i nyheten, annat jag hört från bl.a tjockis-Gabe och Carmack och vad jag sett själv i spel (Assassins Creed).

Jag har också fått för mig att ps3an är lite jobbig pga att det är svårt att parallellisera samt att den har lite mindre minne över.

Läxa gärna upp mig.

Problemet är inte det du säger utan det handlar om dålig portning. 360 o ps3 pratar inte alls samma språk varken programmeringsmässigt eller hur de renderar 3d grafiken.

Exempel på underbar portning till ps3 är Oblivion GOTY edition, jämför det mot 360 kommer du märka att ps3 har bättre grafik o snabbare laddningstider då ps3 ÄR den kraftfullare maskinen (men alla xbox-nördar kommer nu säga emot mig *LER*).

Sen kan jag tänka mig att bluray ställer till en del, tyvärr är den flaskhalsen för ps3, förhoppningsvis ändras det på senare modeller.

Skrivet av RyuKen:

Spelat 15 timmar.

Som att spela ett nytt FF när de kom ut på Playstation tiden. Känslomässigt så att säga.

Tolka som ni vill.

Att det är som FF är bra. Ser dock gärna mer objektivitet och liknelser än ordbajs från någon som försöker vara speltrendsättare men fancy bashing på JRPG. Låt någon som gillar RPG och som kan göra bra jämförelser skriva istället för en som bara vill vinna poäng o hellre spelar WoW eller Counter Strike än JRPG.

Tolka det som ni vill..

Jag tror att Fallout 3 kommer bli ett underbart spel, vi kan vara säkra på att det blir en skön story och bra humor. Men jag tror att dom som kommer jämföra det med Fallout 2 kommer bli besvikna..

Jag tycker det här är helt toppen, sätter lite press på konkurrenter och kommer få Steam att växa! <3

(varför fick jag inte en gibb för detta..hmm...)

KULT!!!

Så underbart! Helgen räddad

Tycker det där ser klart värt att följa lite mera

Jag tror som teX att det måste vara rättighetsproblem och giriga skivbolag som inte vill släppa låtarna. Fuck you music industry!

Trist att Mattias vill verkar rolig när han sågar Lost Odessey, känner inte att det är en bra skriven recension alls och jag fick inte någon bra uppfattning om hur spelet funkar. Sluta försök leka trendsättare, vi nördar passar inte in i den rollen.

SKOJ, klart ett spel jag kan tänka mig köpa

HAHAHA.. stackars folk i Wow..

hehe jag som nästan längtade att AITD skulle bli senare då det kommer så mkt annat bra i Q1 o Q2 till PS3

Trist att AITD blir ännu senare då jag såg fram emot att i vår få njuta av det, iof nu kan RE5 ordnas först så får man suga efter lite AITD till hösten. Hoppas det ordnar upp sig för Atari, dom kanske tagit på sig större projekt än dom kan hantera iof..

Rumble i handkontroller är bara skönt för spelkänsla men det här är juh bara skräp.. Elementen i AmBX är CRAP så vill man ha bra ljud ska man nog leta efter skakningar på annat sätt, tex betala grannen att skaka stolen din o så lägger du ner lite mer på att skaffa tex ett bra Logitech system till din dator.. nej fy blä för sånt här skräp

Blizzard ger ut sin första podcast

Men mera expansioner till WoW.. ååååh så nytt.. inte... blä för WoW..

Gillade känslan spelet gav, trodde först det skulle vara nått kasst som i Genji stilen men ser lite ut som Assassins Creed, bara inte lika snyggt o lite mer rollspel än bara äventyr.. me like!

World in Conflict är såååå bra..

Men fan så trist att det är så mkt FPS dominans bara på listan..