Inlägg av anon36791

Inlägg som anon36791 har skrivit i forumet

1

1. COD4
2. GTA4
3. LBP

Finns det inga bra 2D mmorpg. Prövat Tibia och Runescape men måste väl finnas bättre?

Tips på ett free mmorpg

Hej.
Har läst igenom tråden gratis mmorpg's...och ja det finns en hel del tips. Lite segt å ladda ner och testa alla bara för att hitta "mitt rätta" mmorpg.
Tänkte därav höra med Er om tips!

Jag vill ha, free (förstås), fantasy,PvP, ej beta utan fungerande och buggfritt. 2D funkar om det ser ok ut. Prövat Runescape,Tibia och Endless Online. Gillade bäst Endless.

Gärna inte manga utan mer klassiskt D&D eller LoTr stuk.

Tack på förhand!

Orange Box....för laggigt?

Hej.
Funderar på att köpa Orange Box till min PS3.
Har hört att det laggar väldigt dock... Någon med åsikter?
Bör man hellre köpa COD4 kanske?

Tack!

Tack.

En till fråga: Jag har 100Mbit i väggen (fiber), en 54 Mbit trådlös router. Vad för sorts usb-trådlöst-nätverkskort bör jag köpa till min stationära dator? 54 eller 108 Mbit?

Ps. Min stationära dator har ej trådlöst nätverkskort.

Ok, en sista fråga också
Är det värt att lägga pengar på en n-standard trådlös router då jag skall använda den till PS3:an och till den stationära? Är det stor skillnad i vad man får ut för hastighet?

Tack å bock!

Trådlös-Router-nybörjare söker råd!

Hej.
Har lyckats installera en trådlös router (54Mbit) med hjälp av tjejens bärbara dator. Det funkar i nuläget helt ok att nyttja PS3:an's internet osv. Men jag har ingen säkerhet...inga lösenord osv. Hur ställer man in det? Via PS3:an eller via den bärbara datorn? Behöver hjälp då detta är första gågnen jag sysslar med trådlösa nätverk och liknande....

Routern är en D-link (DI-524 54Mbps trådlös bredbandsrouter) "54Mbps trådlös bredbandsrouter Kompatibel med trådlösa 11g- och 11b-nätverk Inbyggd 4-portars 10/100Mbps switch med Auto MDI/X Trådlös WEP- och WPA-kryptering "

Tack!

Koppla 100Mbit till PC och PS3

Hej mina vänner!
Är rätt kass vad det gäller nätverk osv så jag tänkte ställe en fråga till Er här:

Har bredband (fiber) 100Mbit som sitter dåligt till i hallen. Har en stationär PC i vardagsrummet och en PS3 längre in i vardagsrummet. Vad skall jag göra och hur?

Skall jag köra trådlös router? Vad skall jag tänka på då för att inte gå miste om någon "kräm"?

Tips emottages tacksamt!

PC som mulitmediamaskin

Hej.
Har precis köpt ny lägenhet (med tjejen) och har köpt en 42" plasma tv (hd-ready). Tänkte nu köpa en dator som jag vill kunna köra spel (gärna nyare som CoD4 m.m) och köra musik,film m.m på.

Finns det någon "burk" som ser schysst ut ? För det är ju problemet...Tjejen lär inte bli nöjd över att ha en stor ful burk bredvid tv:n...måste gå att "gömma undan".

Sen finns det bra trådlösa musar,tangentbord som funkar klockrent 3-6 meter?

Tack!

1