Inlägg av anon37198

Inlägg som anon37198 har skrivit i forumet

Föredrar TDM med färre spelare, men tycker att det är jävligt trist att DICE gör valet åt oss. Gillar folk clusterfuck kan dom väl få spela det...

Skrivet av Plasmabengt:
Skrivet av Ringo:
Skrivet av Zidious G:

Single Life? Vad innebär det exakt? Får man börja om banan eller spelet om man dör?

Det innebär i det här fallet att om du dör får du vänta tills dess att alla på endera laget har dött och rundan tar slut. Eller att anfallarna tar målet och får fortsätta till nästa, varpå alla spelare spawnar igen. Tänk Rush i BC2 fast utan respawns.

Får en att värdesätta sitt liv in-game lite mer. Spela mer realistiskt...

Enda som händer är att spelet blir segt och utan någon action.

Tråkigt att du känner så, tror själv att det blir ganska spännande. Är dock också mer intresserad av de två flerlivsspelsätten som också finns.

Skrivet av Rydike:

Officiell kanal vs nån unge som lagt upp en video dock. Det ligger nog något i det ändå, jag ligger i mitten där någonstans och uppskattar lite långsammare gameplay. Får se om BF3 levererar det.

Skrivet av uberpwnage2.0:
Skrivet av zauii89:

Jasså..

Lite kul då machinegun ljudet i DNF är från Brothers in Arms m.m

Dom gjorde ju knappt något på det spelet.

Skrivet av Vippe:

Det är väl ändå värt att påpeka det som även skrivs i artikeln.. de "tog över" utvecklngen av DNF. Borderlands är ju deras eget. Vi vet ju inte om Gearbox trots allt "räddade" DNF från att bli.. sämre än vad det blev. Jag tycker det ska bli intressant att se hur Borderlands 2 blir, ettan var trots allt riktigt kul!

Visst tog de bara över DNF, men istället för att göra ljuden som fattades använde de ett av sina egna spels ljud. Det är alltså inte den förra utvecklaren som har gjort det.

Gillar också borderlands, hoppas att tvåan blir ännu bättre

Ja, för P2P-multiplayer ger flerspelarläget en stor chans att bli populärt. Smart.

Tråkigt, men bättre det än om det skulle bli som Brink. Katastrofrelease

Inga mod tools. GTFO

Konstigt när de har alla dessa förbokningsbonusar. Förboka eller missa en del av spelet!

Hoppas att det där gränssnittet inte är till PC vid launch också. Ser väldigt klumpigt ut.

Struntar i om det ser ut som BC2, som var ett snyggt spel.

Något som oroar mig är dock att spelet KÄNNS som BC2 i gameplayet när man har kollat på några läckta videos. Trånga, snabba banor, "SUPER DUPER AWESOME STAFF SERGEANT +100!!!" hela tiden, för att inte tala om nätkoden och hitboxen som för tillfället verkar dålig. Det senare kan fixas i och med alphastadiet, men de första är designval jag inte gillar.

FH2 är underbart med nya uppdateringen. Rekommenderas starkt!

Och det är därför man ska ha modverktyg. Moddarna är mycket bättre än vanilla.

Tänker bara på Borg när jag läser det här.

We are EA. You will be assimilated. Your biological and technological distinctiveness will be added to our own. Resistance is futile.

Skrivet av NexusSolo:

Vi kan ju börja med att spela de kartor som följer med, sen kan vi börja tjata om modverktyg.

Ja, då kan vi njuta av nya kvalitetsbanor... ett par år efter release. Är det så svårt som de säger måste de väl ändå ge ut skiten vid release.

Eller som Tripwire med Red Orchestra 2. Modtools till en del moddare över ett halvår innan spelet släpps. Har en indieutvecklare de resurserna borde DICE kunna göra något liknande.

Betvivla ej, det här är bara ett sätt att lättare sälja DLC senare. Men vad kan man förvänta sig med EA-spel?

http://www.battlefieldnexus.com/index.html/_/news/battlefield...

Intressant artikel om DICE och modverktyg. Blir nog inga moddar här heller eftersom det troligtvis blir låsta serverfiler ala BC2. Allt i enighet med "Gamers är dumma, vi låser allt för att ni inte ska förstöra för er själva"-tankesättet. Bra tänkt.

Gears of war: mass effect? Den här förhandstitten gjorde mig skeptisk.

Skrivet av showerguy:

Varför lagrar man inte bara lösenorden i en extern hårddisk på deras kontor i ett valv eller nått?

Lol?

550 000 Battlefield Heroes-konton läckta

Användarnamnen på läckta konton finns här:

http://www.mediafire.com/?6kj3rry07wxj6d9

Det finns inga lösenord i just den listan, men byt om du finns med.

Skrivet av PcKaffe:
Skrivet av Khenke:
Skrivet av PcKaffe:

Dåligt att det bara kommer på PC. Hoppas i alla fall att man kan köra med 360 dosa på PCn.

Du får gärna lägga till mig på din vän-lista i spelet så jag kan spela mot dig, för då har jag alltid en motspelare som inte kan träffa mig. För du lär ju inte lite magiskt få en aimbot på köpet...

Det är MYCKET mer än bara mus/T-bord mot kontroller som skiljer ett PC spel och ett konsol spel (och skräp portningar). En portning åt bägge håller blir skit på den andra plattformen om man inte ändrar menyer, inställningar, aimbot och en massa annat.

Det finns ju oxå en anledning till att spel som finns på bägge plattformarna inte möter varandra i MP, konsolspelarna skulle få max 1/10 av kills även med sin aimbot mot PC spelarna, inte för att dom är bättre men mus ger så oändligt stor fördel i precision och hastighet.

Mina erfarenheter säger mot dig eftersom jag alltid spelar FPS med kontroll(även på PC) och aldrig haft några problem. Så fram med källa och fakta på bland annat vart det prövats med PC vs konsol, och på att mus/t-bord ÄR överlägset kontroll.

Det handlar väl mer om vad man är van vid att köra med, någon som spelat med kontroller hela sitt liv är bättre med just kontroller än mus, tbord och vice versa.

http://www.techwatch.co.uk/2010/07/22/microsoft-canned-pc-vs-...

Citat:

According to the Founder of Voodoo PC (now CTO of HP’s gaming business) Rahul Sood, the idea was tested at MS, but reliable sources said that the PC players beat the console gamers consistently.

Not because the PC players were superior gamers, but mainly due to the control mechanism of the keyboard and mouse versus the Xbox controller. Certainly when it comes to first-person shooters, there’s no way a controller stick can match the accuracy and speed of the flick of a mouse.

Indeed, Sood says they pitted excellent console players against mediocre PC guys, and those on the PC didn’t just beat but “destroyed” their console brethren.

Är det inte bevis nog kan vi gärna ta diskussionen i PM, inte här.

Skrivet av Ovad:

Vilket spel är det som är föregångaren till detta?

Är det Red Orchestra - Ostfront 41-45?

Japp. Väldigt gammalt idag, men ändå det enda spel jag återkommer till även efter så lång tid.