Inlägg av Flying Bacon

Inlägg som Flying Bacon har skrivit i forumet

12

Trodde att en tråd med namnet "R.I.P SAAB" skulle handla om bilföretaget som håller på att försvinna, inte en massa totalt SKITSNACK.

För övrigt tycker jag det är väldigt synd att Saab ska försvinna, dock tycker jag de började dö redan när monstret GM köpte upp dem. Gamla Saab 9000 hade en otrolig mängd utrustning för att vara så gammal. Har åkt/kört många nyare bilar än så som haft betydligt sämre utrustning och komfort.

Skrivet av viggels99:
Skrivet av KraFFs:

Trodde Creative hade rättigheterna till namnet "Zii", då de redan har släppt produkter med det namnet...

tror du menar "zen"....

Nej, "Zii", vars hemsida redan har en länk i tråden, [www.zii.com].
En Creative-fansite har även en nyhet om det: epiZENter. Så Creative har tydligen alltså rättigheterna till namnet i USA, men inte i Japan.

Trodde Creative hade rättigheterna till namnet "Zii", då de redan har släppt produkter med det namnet...

Ska man börja diskutera vilka band som verkligen är "punk", så får man väl ändå hålla sig till de som poppade upp på 70-talet?

Tycker det är smått fantastiskt att de fortfarande kan trycka ut Rock Band och Guitar Hero med några få nya låtar som enda nyheter till fullpris, folk borde ju tröttna.

Skrivet av Eisenhart73:

Är båda lika mkt arcade? Vill ha ett bilspel som är åtminstone en smula realistiskt.

Med båda menar du NFS Shift och Dirt 2 eller?
Dirt 2 är väldigt arkad (dock betydligt bättre än förra Dirt, som var horribelt) och Shift skulle jag kalla för semirealistiskt eller liknande, det är betydligt mera realistiskt än de senare NFS-spelen, men har ännu en bit kvar till spel som Live For Speed och GTR.
Efter patchen är körkänslan i Shift riktigt trevlig, om man bortser från att bilarna fortfarande glider lite väl mycket och lätt i kurvorna.:)

Hur många av er "hata-L4D2-bojkottare" har läst gruppens manifest på Steam? Tycker inte riktigt att de framstår som snåla snorungar utan vettiga argument där. Borde väl inte Valve heller tycka, om de bjuder in dem för en provspelning heller.

Och för att vara Valve det handlar om så är det ju faktiskt ovanligt att släppa en uppföljare redan ett år efter första spelet, till fullpris dessutom. Jämför med Orange Box till exempel, 5 spel varav 3 nya som ändå har samma eller lägre pris än Left 4 Dead.

Men men, endast tiden kan berätta om Valve väljer att ge fortsatt support för L4D. Tills dess tycker jag båda sidorna kan ta det lite lugnt med klagandet.

Skrivet av KlosterKatten:
Skrivet av BlackBurn:

Visst GTR spelen är skitbra i all ära, Men att säga att det är värsta simulatorn är bara bullshit. Fan bilarna beter sig som 40 ton tunga betongsuggor. Och det verkar inte heller existera något vridmoment i en 550 hästars ferrari motor. Har alla 3 ovannämnda och inget spel är specielt bra på den fronten. Forza har verkligen lyckats få känslan, att det faktiskt finns en motor i bilen.

Kör med min G25 och har inga problem med att styra bilarna, man undrar ifall du har traction control osv. på, Rfactor och GTR är det mest realistiska spelen jag kommit på, tycker forza 2 känns arkadigt.

Inte testat Live For Speed eller tycker du inte om det?

Och angående kommentaren om "40 ton tunga betongsuggor" så måste jag nog säga att GT5 Prologue plockar hem den titeln enligt mig, tycker körkänslan i det kändes alltför indirekt och konstig.

1,5 år låter väl rätt mycket för att vara en "episod", men det är i alla fall betydligt kortare än HL2s utvecklingstid. Dessutom håller episoderna hög kvalitet och när dem dessutom släpper dem i paket som The Orange Box med fem spel till priset av ett så är i alla fall jag glad.:up:

Skrivet av andman:

The Clash förband åt Aerosmith? Ja, kära värld. Joe Strummer roterar i sin grav.

Haha, bra sagt.:P

På tal om det, vilken Clash-låt är det som är med i spelet?

12