Inlägg av anon4279

Inlägg som anon4279 har skrivit i forumet

1

Njae, det finns fler Macar som har hyffsade grafikkort, om än inte de värsta.

Troligtvis handlar det om en Cider version, de flesta portningar är gjorda med hjälp av Transmegas Cider. Som med alla emuleringar blir det prestandaförlust, men de flesta portar funkar betydligt bättre än man tror.

Jag är mycket positiv!

Blev något förvånad att det inte nämndes mer av den riktigt stora skillnaden mellan GW och andra MMORPG jag testat, nämligen färdighetshanteringen. Mycket av poängen med GW, oavsett om man kör PvE eller PvP harn ju att göra med att man "bara" kan packa på sig 8 färdigheter åt gången och att man kan labba med sina attribut. Det tillför, i alla fall som jag ser det, en helt ny dimension till spelet. Hur klarar man uppdragen bäst, hur kompletterera man ett lag på bästa sätt? Här finns det hur många strategier och taktikmöjligheter som helst och är en stor del i hur man spelar.

När man väl level-cappat 20 så börjar egentligen det "riktiga" spelet i jakten på bättre gear och Elite färdigheter.

Nightfall är i mina ögon en riktigt bra titel. Något bättre PvE story än i de båda andra och levlingen går inte riktigt lika raketsnabbt som i det PvP-orienterade Factions och inte i samma snigeltakt som i Prophecies (orginal GW)

1