Inlägg av anon48818

Inlägg som anon48818 har skrivit i forumet

1

Montreal. Blandade strökurser, han läser en treårig utbildning i Visby som handlar om manusförfattande eller vad sjutton det nu är. I Montreal läste han dels några filmkurser, men även ett par musikkurser och så där. Så lite blandat!

Min bror har avslutat ett års studier i kanada och kommer hem om några veckor. Han har trivts jättebra i alla fall, så landet är det inte nödvändigtvis något fel på!

Skrivet av Tommy Preger:

"Hämta ammunition. Uppför trappan. Argh! Högaffelbonde genom fönstret! Get's me every time! Varför kommer jag aldrig ihåg den där lurken? Pang, pang, pang. Krossa glas, ta shotgun. Equipa. Vad nu? Mer bonnar. Have some of my medicine, boys! Kablam, kablam. Swisch? Brum, brum? Vad var det? Jösses Amalia Efraimsdotter, motorsågspsykopaten! I ryggen på mig. Spring! Ut genom fönstret. Snurra runt. Kablam. Hjääääääälp! Faller. Bönner överallt. Öka takten, pretty boy. Spring, spring, spring! Brrrruuuum, brrrrrrruuum! Mamma!"

Det hade fan varit världens bästa spel om Leon hade pratat sådär. Du hade kunnat göra hans röst!

Jag vill se youtubeklipp där Jonas spelar och gör en voice over. Det kan enbart bli fenomenalt.

Den betydligt intressantare karaktärsdesignen gör ett eventuellt nytt spel i serien spännande. Liksom Orchid, Jago, Glacius med flera saknar helt motstycke och konkurrens i genren (så vitt jag vet åtminstone). Själv finner jag Killer Instinct till Snes precis lika underhållande som merparten av de stillastående BEUspelen från den tiden. Som SF2 dårå, och så.

Tekken-serien är fet...

Turtles in Time är fett också...

Jag väntar än på ett nytt Killer Instinct. Det hade varit fett med fett.

Jag hade också Simpsonsspelet. Jag minns det faktiskt som rätt dåligt redan då. Detta var ju mitten av nittiotalet för mig, jag mellan fem och åtta år när jag spelade mängder av NES-spel för vi köpte mycket begagnat. Just detta roades jag dock inte mycket av. Banorna var så hiskeligt ojämna i design, visa var bra, andra värdelösa. Skateboard på kinesiska muren var rätt fräckt då, i och för sig.

Låter skitkul. Rolig text förstås också. Gladast blev jag (för er skull) när jag såg att ni fick den obarmhärtigt förtjusande Nausicaä, som är så jääävla bra. Lätt min favorit i Miyazakibiblioteket.

Jag älskar inte prequels men de kan mycket väl fylla en funktion. Vare sig man gillar Star Wars 1-3 eller inte så är det ett perfekt exempel. Personligen gillar jag dem.

Tvserien Firefly skulle jag jättegärna se en prequel till.

Jag tror att väldigt många som intresserar sig för rollsättning, karaktärsutveckling och så vidare i berättelser tycker att prequels kan vara väldigt intressant, liksom sequels.

Och att de heter origins spelar väl för helvete ingen roll alls?

Jag misstänkte det men ville bara verka händig... Okej, synd. Jag överlever nog ändå tror jag.

ja det var ju också en upplevelse. gillar inte riktigt att den där melodislingan ligger kvar på samma när g:et (eller c:et på en normalstämd ukulele då) byts ut mot bmoll (är det va? emoll på ukulelen) då flera toner då känns missanpassade. man skulle i ett sånt fall kunna byta ut bmoll mot tonikaparallellen emoll (dvs amoll på ukulelen), men å andra sidan blir det nästan lite förutsägbart och småtrist. jaja, det var väl kul i alla fall. jag vill ha spotifyinvite, har du kvar?

Jag har världens fulaste USB-minne vilket redan gör min lycka optimal, en HD-spelare vore bara överflödigt. Jag avstår.

tja det finns ju en anledning till att jag än inte klarat av gta 3 efter tio tusen år... jag testade fyran men tyckte inte ens att det var så fantastiskt i staden. det är liksom kul men på något sätt inte min grej. nä, tacka vet jag manhattan i spider-man 2.

Som liten pojk hade jag bara ettan, trean och fyran, och klarade bara igenom trean. Sen klarade jag ettan till Wii. Nu är det tvåans tur, sen fyra, fem, sex, sju och åtta. Sen nio. Det blir intressant!

Mer aktion än så här blir det minsann inte.

http://img151.imageshack.us/img151/9049/dansol0.jpg

Även om just slog mig att den går ju att kombinera med min nya PS till PC-adapter och använda med StepMania. Det får minsann testas...

Förresten, i mitten står det "Stay Cool", det är jävligt ballt.

Ja min slutsats var ju också att det var den. Borde inte finnas så många andra.

Jag har för övrigt en dansmatta i miniformat för en hand att dansa på. Charmen ligger i att knapparna är rätt så tröga och ger skavsår. Är bild av intresse eller? Jag kände mig tvungen att köpa den efter att ha påstått att jag redan hade en dansmatta i frågan om jag ville ha ett recensionsexemplar av Dancing Stage Max. Och det vill man ju, men då jag kom fram till att jag inte kunde låna dansmatta fick jag skaffa en sån där.

Framför allt så gillar jag informationstexten, den är så jääävla 80-90skiftet så man kan inte tro att det är sant. Visst, jag var väl inte så jävla gammal då, men i nuläget hade det sett så extremt annorlunda ut. Och nu slog det mig att det känns jättedumt att kommentera att jag inte var så jävla gammal då. Men det är sanningen. Jag älskar vardagsnätter som distansstuderande och ickearbetande.

http://www.gamemanx.com/wp-content/uploads/2008/06/konami-las...

den tror jag personligen att du menar, laserscope. hade man haft den hade man ju vunnit det fula minnet. jag vill.

till nes för övrigt.

En annan schysst grej jag köpte var ett rumble pack till N64 som skulle ha inbyggt minne, alltså controller pack. Men det funkade inte. Så kul var det...!

Jag har ett par "Super Controller" till NES som faktiskt är värdelösa...

Ett slags plasthölje man sätter på så att man inte längre kan hålla kontrollen helt klokt då baksidan inte längre är slät på samma sätt, och joysticken som tar styrkorsets plats är totalt hjärndöd. Obekvämt och helt enkelt jävligt dåligt tillbehör.

http://www.stefan-larsson.se/Images/jpeg/Nes/nes-super-contro...

Så ser de ut dårå.. värt att observera är att det inte är något tredjepartskit, utan det är Nintendoskit.

1