Inlägg av Ashitaka

Inlägg som Ashitaka har skrivit i forumet

1
Skrivet av Gizka:

Det finns ju redan ett Need for speed hot pursuit, och dessutom ett hot pursuti 2, hur hänger det här ihop?

Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed: Hot Pursuit 2

Och nu kommer Need for Speed: Hot Pursuit

Lite sugen blev man, men det är för många frågetecken än så länge.
Mysig grafik!

Hittar inte en enda server som funkar för mig...

Jag gillar verkligen hur mycket han gillade sitt eget spel, gjorde "trailern" riktigt bra. Aldrig underskatta entusiasm.

Vad jag är mest skeptisk till och det gäller även Steam och andra spelföretag är att man förlorar ägandet till spelet. Man tillåts inte sälja spel begagnat längre, man köper inte spel längre utan man hyr de på en obestämd tid. Företagen kan när som helst säga F*ck you och så har man inte spelet längre.

Skrivet av Segas:

Dali, han är ingen perfekt VD - han begraver företaget i sitt utlåtande. CoD-serien är redan död och med sina minimalistiska DLC's för över hundralappen är som att bryta sina egna ben.

Hur kommer det då sig att mängder av människor köper dessa DLC? Han skulle aldrig göra något han inte tjänar på.

Skrivet av Thumba:

Ska jag vara ärlig är de enda jag kommer att skriva "Jävla idiot!!". Hur fan kan man vara så jävla girig egentligen?

Idiot?
Han är jäkligt smart om du frågar mig för de kommer tjäna hur mycket som helst på detta...

Piranha Bytes Risen var riktigt bra så jag är mer pep på deras nästa spel. Gothic 4 känns faktiskt lite stelare och fulare än Risen men är nyfiken på det ändå.

Vart tog lönnmorden vägen?
Det har iofs aldrig vart riktiga lönnmord men detta var mera Sagan om Ringen hjältar över det.

Jäkligt snygg dock.

Bara jag som tyckte explosionerna och marken såg skitfult ut?
Kanske var lika fult i tidigare spel men märkte det inte så tydligt som nu, resten såg snyggt ut och hyfsad trailer var det.

Angående CoD: WaW så är det enkelt. Det är så rakt av kopierat från Moden Warfare att man mår dåligt. Okej, WaW är ett bra spel men det är bara för att de kopierat ett annat. Oj vad svårt att göra ett så pass grymt spel på ett år då

CoD 4 FTW!

WW1 hade inte vart fel i ett framtida FPS men jag vill inte ha Treyarch som utvecklare till det.

Skrivet av Golvis:

Citet: "En av de största skillnaderna rör eldstriderna. Grace berättar att de kommer bli avsevärt intensivare.
I slutändan är det här ett kriminalactionspel. Den stora skillnaden mellan Mafia 1 och Mafia 2 är de intensiva eldstriderna. För oss känns det mer som en förstapersonsskjutare."

Jaha... där rök den iden om att spelet skulle ha potential att bli lika bra som första.
Misstänkte ju att spelet skulle bli simplare och nerdummat/konsolfierat, och jag verkar få rätt.

Ja, de vill tjäna pengar och skiter i fansen. Att det knappt finns några utvecklare som försöker göra originella spel...

Saken med första spelet var att det så mycket mer än en förstapersonsskjutare och det var det som gjorde det så bra.

Sen att storyn känns actiondriven och överdriven med explosioner och strider överallt gör spelet till och med sämre än de andra standard förstapersonsskjutare som finns ute.

Storyn kan se annorlunda ut i det riktiga spelet men gameplayen kommer inte det. 2K Czech kommer inte få några pengar av mig.

Skrivet av TruB:
Skrivet av Ashitaka:

Jag blir ledsen om utvecklarna nu sviker fansen och gör som de flesta företag idag: fördummar spelen för att tjäna mer pengar...

det där ha sagts så många gånger förut, fallout3 är ett riktigt bra exempel, för dom förstörde ju det på alla sätt som fanns mot föregånganrna, spelet släpptes och sen hörde man inget om whinare längre.

Vi har ett spel som inte släppts än som folk också folk störts på hur mycket dom förstör det, och det är diablo3. bara så du vet, det kommer också suga.

Folk vet alltid bättre än utvecklarna själva, bara genom att se lite bilder och en film så vet man det.

Jag påstår mig inte veta mer än utvecklarna! Jag säger bara vad jag ser i det vi fått reda på nu och hoppas att det inte blir vad jag ser.

Skall man inte få kommentera någon information alls innan ett spel släpps helt enligt dig? Då är det helt onödigt att de släpper info överhuvudtaget.

Sen är det allmänt känt att utvecklare fördummar spel för att tjäna mer pengar. Som tur finns det några företag som fortfarande står på sig och gör vad fansen vill. Och jag hoppas att det är samma sak med Mafia även fast jag befarar det motsatta.

Ja, Fallout 3 är ett lysande exempel! Jag anser att utvecklarna ska rikta sig till fansen, inte till att få bredast "public" möjligt. Och jag anser att Fallout 3 är inte värdig fortsättning på de tidigare spelen! Fallout 3 har tappat mycket av det som gjort de tidigare spelen bra och det fansen tyckt om.

Sen att Fallout 3 är ett bra spel håller jag med om, men på andra sätt. Det är inte samma typ av spel. Om de hade kommit på med ett nytt namn m.m så skulle Fallout 3 vara ett mycket bättre spel. Men nu byggde den just på Fallout och då blir det väldigt fel att göra ett nytt typ av spel när man ska förvalta och förbättra föregångaren.

Och det finns en enda anledning varför de använder Fallout namnet! Att tjäna mer pengar! Jag är helt övertygad om att Bethesda har tillräckligt med rykte och pengar för att göra ett nytt spel med nytt namn lika känt som Fallout 3! Men enda ska de ta och förstöra för fansen, de som verkligen gillat och bryt sig om de tidigare spelen!

Om spelet blir som denna video visar så hitta på ett nytt namn och kanske några andra personer så är det helt okej för mig att de gör en hjärndöd shooter! Men förstör inte för oss som gillar Mafia 1 och vill ha mer det!

(Jag säger inte hur spelet kommer att bli, jag säger bara hur jag ser på spelet efter den information vi har, man kan alltid hoppas på en ljusare framtid!)

Skrivet av TruB:

Tror han menar för att fönster är bra mycket mer stabila än vad man kan tro. Then again det här är ju 30 (eller 40?)-talsfönster och inte samma fönster vi växt upp med. Men som han sa, han man slängt en man på det där viset hade han antagligen bara studsat i fönstret idag. Känns lite knitpick dock och inget jag tänkte på.

precis, bara en kritik på mot alla som ska hitta "fel" i allt dom kan.

[edit]
se Ashitaka inlägg för ref[/quote]

Jag vill ha ett bra spel, ett spel som nästan är lika bra som 1:an i alla fall. De jag klagar på är bara åsikter, givetvis kan man tycka det är bra förändringar men det tycker inte jag. Spelet blir mer som alla andra hjärndöda FPS och inte som det unika spel Mafia var. Vad jag vill ha är Mafia 1 men ännu mer.

Och sen var det jag påpekade inte små "fel", detta är saker som förändrar hela spelet och hela spelupplevelsen. Det där med fönstergrejen bryr jag mig inte ett skvatt om, såna detaljer kan iofs vara viktiga men de kommer ändå i andra hand efter problem jag beskrev.

Skrivet av Saarela81:

Ser intressant ut men om det blir lika bra som ettan har jag svårt att tro.
lol väldigt vad PC folket går på försvar här då? seriöst varför skulle en video från PC-versionen vara anorlunda från konsol versionen?
GTA4 konsol fördummat? borde inte GTA3 och uppåt vara det också då? för dom kom ju alla till konsol först...
Autoheal systemet som dom flesta action spel använder idag är nog inte här pga konsolkids utan för att få mera flytt i spelena och om ni grinar på att det är för lätt så ska ni nog pröva att spela på högre svårigheter...skulle ni pröva Killzone 2 på elite svårighet så skulle ni nog bara vara glada över att inte behöva jaga runt efter förbandslådor...

Det finns en viss skillnad på konsol och PC. Grafiken, styrningen och hjälpmedlen t.ex. Så visst finns det skillnad. Om PC versionen blir precis som denna konsoltrailer så blir spelet värdelöst enligt mig.

GTA 3 och neråt är inte lika illa som GTA 4, även fast det fanns problem pga det i de tidigare spelen också.

Suga på tummen systemet gör faktiskt så det blir mindre flyt i spelet. Man får slänga sig bakom en vägg och sitta där i några sekunder stup i kvarten. Det finns inte hur många förbandslådor som helst och därför kan man inte tåla oändligt med skada. Man får vara lite försiktigare. Förbandslådor brukar även att ligga bra till så man inte försvinner ur flytet mer än 1 sekund till skillnad mot suga på tummen systemet.

Sen jagar man inte förbandslådor på svåraste svårighetsgraden! Det finns inte förbandslådor där! Man dör av 1-2 skott och därför får man inte träffas alls. Det är precis så svåraste svårighetsgraden ska va.

Sen så gillar jag realism och det är därför jag gillade Mafia 1 så mycket, stod ur i mängden och var mer realistisk. Därför förväntar jag mig samma sak om 2:an. Gillar man inte realismen kan man spela alla andra hjärndöda FPS som finns där ute enligt min mening!

Jag blir ledsen om utvecklarna nu sviker fansen och gör som de flesta företag idag: fördummar spelen för att tjäna mer pengar...

Vapenskadan...

2 skott i magen och de ställer sig upp igen och skjuter emot en. Om det blir precis som alla andra FPS så kommer jag inte köpa det.

Sen ser det ut som "sug på tummen", hoppas det inte blir så till PS. Man kunde även ta ganska mycket skada utan att något händer.

Sen känns det som alla fiender står och siktar på precis där man ska dyka upp så man alltid hinner bli skadad så fort man tittar runt ett hörn.

Bilkörningen känns väldigt stel, orealistisk och lätt...

Och som helhet är det precis som flera tidigare sagt att Mafia känslan saknas och styrningen är klumpig.

Är detta kvar i PS versionen så blir det inget köp av mig. Hade förväntat mig mycket mer efter så lång tids väntan.

1