Inlägg av Unixo

Inlägg som Unixo har skrivit i forumet

Kul med lite andra recensioner än bara spel, bra initiativ!

Därför smakar Nintendo Switch-spelen illa

Haha älskar den "empiriska" studien!

Skrivet av conthox:

Hur mycket kommer dom att kosta då? Blir totalsumman densamma för båda varianterna, eller är det fortfarande prisskillnad?

Priset för Oculus Touch är ännu inte känt.

Men känner personligen inte att Oculus kommer gå på mer än 3000 kr. I och med slopandet av frakten på beställningar t o m 1 april pga leveransproblem, så ligger Oculus Rift på ca 6800 kr och kontrollen kanske hamnar på 2000 kr = 8800 + eventuell fraktkostnad för kontrollen. Vive kostar idag nästan 10 000 kr.

Men är ju som sagt bara spekulationer från min sida.

Nu har det framkommit att de har tagit bort mycket NPC:s speciellt från Darkzones. Då det inte var det de ville testa i den här betan.

Håller med övriga i tråden att folk ska sluta att döma spel som fortfarande är i beta/test stadiet då mycket kan förändras under en månad. Speciellt nu när de bevisligen har ändrat på olika gameplay element för att testa andra saker i just den här betan.

Skrivet av zliddret:
Skrivet av FeGro:

Det här är därför Battlefield alltid kommer vara bättre än Call of Duty.

på vilket sätt? cod och bf är två helt skilda spel, det är som att jämföra skalbagge med en fjäril, båda är insekter men skiljer ändå sig långt från varandra.

Ser det som att jämföra äpplen ett är grönt ett är rött. Samma form, samma släkt, olika smak.

Skrivet av returpack:
Skrivet av FeGro:

Det här är därför Battlefield alltid kommer vara bättre än Call of Duty.

Hur demonstrerar denna video det? Jag säger inte att du har fel, för jag anser att Battlefield 2 är det bästa multiplayerspel som skapats, men förstår inte riktigt din kommentar.

Vad jag syftar till är att hur orealistiskt Call of Duty i alla fall de senare iterarionerna har blivit. Tomhawks som flyger över halva mapen och studsar å har sig. Känns så himla fånigt, jag respekterar Call of Duty för vad det en gång var. Men känns som efter Call of Duty:Modern Warfare att serien tappade sin skäl. Sen finns det absolut folk som gillar sånt och det är inget fel med det.

Activision släpper ett nytt Call of Duty varje år bara för att släppa ett nytt spel utan att faktiskt erbjuda något revolutionerande eller ens försök till att göra något nytt. Allt det här är ju väldigt subjektivt och inte meningen att presenteras som fakta.

Det här är därför Battlefield alltid kommer vara bättre än Call of Duty.

Riktigt välgjord!

Nej tack.

Skrivet av Cybersoul:
Skrivet av Nelfie:

Tråkigt ändå för devs och alla som jobbat med spelet, detta är en stor förlust och kan kosta många sitt jobb.

Också tråkigt att de skeppade ut spelet alldeles för tidigt och fick dålig publicitet från början. Bättre att sätta ett senare releasedatum.

Problemet var att dom inte hade tillräckligt med folk som jobbade på PC delen, att dra ner på PC delen skulle inte bli bättre, Anställa fler och inte behandla PC som skit, PC är den största marknaden

Det stämmer ju ändå inte att PC är den största marknaden inte om man kollar på Asien och Nordamerika. Där konsoler har övertag, sen har det absolut på senare tid varit en uppsving för PC-spel.

Äntligen lite nice features till ED!

Skrivet av BearClaw:

finns ju redan ett antal siter där man kan betta på E-sport.
så vad är nyheten, eller är det bara reklam?

Är väl att den sidan som nämns är dedikerad till just e-sport och inget annat.

Satsa pengar på e-sport!

Matchfixning är ju en rätt så realistisk risk, då det har förkommit tidigare inom E-sport och ju mer pengar desto större driv finns för att oseriösa aktörer ska utnyttja det.

Hur autentiskt kan det bli utan rymdstrider... ungefär som att göra Aliens vs Predator utan aliens.

Tycker fortfarande Spec Ops: The Line hade ett av de grymmare (negativ bemärkelse) scenerna när man använder en vit fosfor för att döda en grupp människor...

Just Cause 3

Ser riktigt spännande ut!

Är det bara jag som hoppas på Star Wars?

Skrivet av Moltoy:

Storleken hade väl ingen betydelse...eller..Anyway. Problemet med denna xl som finns nu, är att när man börjar få lite folk till stan, så blir det ospelbart. Tråkigt, för det finns en hel del bra sättt att få till en stad som är rolig. Vägnätet som man kan göra är hur kul som helst. Tex. Hoppas på en förbättrad motor tills nästa version.

En av de saker som utvecklarna har förbättrat och som stod i artikeln är just en förbättrad motor i jämförelse mot föregående titlar.

Ofrivilligt åldrande i Dragon Age: Inquisition-patch

Det är ju en feature!

Om spelet ens var i närheten av så här intensivt...