Inlägg av Ulk_Upp

Inlägg som Ulk_Upp har skrivit i forumet

1

My PC is ready!

Skrivet av Blackwolfe:

Det undrar jag med. Kan inte hitta nåt sätt att prenumerera utan premiere just nu. Kanske kommer någon gång under utrullningen. Det är tydligen bara USA och Kanada som det rullats ut till än så länge.

Skrivet av Ero:

Hittar inget heller, men antar att det är pga utrullningen på 48h? Skrev upp mig på mailinglistan, får se om det tycker upp något vettigt.

Hittade inget heller via stadia.com, men installerade appen och registrerade mig via den. Då kom det upp i appen ett erbjudande att starta 2 månader gratis. Verkar som man måste ha betalkort registrerat på sitt google-konto dessutom, men det dras inga pengar... Ska bara komma ihåg att avsluta inom 2 månader...

Kan bekräfta att jag har exakt samma problem.

Köpte Switch med de grå handkontrollerna och den vänstra tappar kontakten, eller det blir mer som något slags jobbigt glapp som kommer och går, ca2m från basenheten. Har provat att flytta runt basenheten, men inte hittat ett bra ställe för den. Man kan ju inte ha den stående mitt på golvet med småbarn som springer omkring. Problemet blir störst om man kör med båda joy-con löst i "avslappnat läge" - sittande i soffan med armarna längs sidorna, joy-con hamnar då vid benen. Gärna så att basenheten blir aningen skymd av vänster ben. Problemet jag upplever är att styrningen ibland hänger sig = Link fortsätter rakt fram utför stup eller att man inte lyckas undvika fiendeattacker. Problemet är aningen mindre när man använder joy-con hållaren, men finns fortfarande där. Även bekräftat detta med joystick kalibreringen i system-menyn.

Lånade en orange-röd vänster, från extra handkontroll kittet, och den har betydligt bättre prestanda. Den tappar bara kontakten, eller "glappar"/tappar paket, om jag håller hela handen runt den och lägger den tätt intill benet när jag sitter i soffan. As expected helt enkelt. Vilket känns som det är batch- eller sample-relaterat.

Skrivet av LentoMan:

Tråden behövdes nog egentligen inte, någon kommenterade på videon att det det tydligen bara är en kallödning som uppstått på grund av en last minute fix de gjorde exakt där han fäste sladden. Tydligen skall det räcka med att bara värma upp och smälta om lödpunkten.

Är inte allt för sugen på att modda in en extra antenn. Att det skulle kunna vara en kallödning låter ju helt klart som en rimlig förklaring. Värt att testa. Återkommer...

Edit: Använde min hobbylödkolv och smälte om lödkulan på den integrerade PCB-antennen. Ingen skillnad. Fortfarande glappig kontant, inte ens en placebo effekt...

Styrsystemet skall ligga i molnet, och ska heta Skynet...

1