Inlägg av Asparatame

Inlägg som Asparatame har skrivit i forumet

1

Kan inte direkt säga att jag håller med dig på nästan någon punkt... Visst kontrollerna var lite jobbiga att sätta sig in i till att börja med, men efter en timme eller två hade i alla fall jag vant mig.

Att man drogs ut från minnena hade ju inte bara med att man skulle vila att göra, utan det var ju ett sätt att föra storyn i spelet framåt. Du kanske gick och la dig i sängen för att kunna komma in i "spelet", som du uttryckte dig, så snabbt som mäjligt igen. Om du däremot hade utforskat lokalerna du var i hade du märkt att man hade fått reda på mer av bakgrunden till varför du är där du är och även vad dina kidnappare vill.

Personligen tycker jag att det var en nice touch och storyn blev mycket intressantare när man fick jobba lite själv för att få reda på detaljer.

Det där var ju bara löjligt... alla scener med blod var ju halvt censurerade eller så klippte dem bort precis innan blodet skulle komma. Dessutom finns det många spel som är mer gore än det där. Gears of war och god of war tex

Fan då... Att "Något som inte är ordlek på företagsnamnet" vann när mitt [Insert bad word-game here] inte vann

Skrivet av Lognit:

Ett Valvespel som kommer i tid? Vafan, tror ni verkligen att jag går på era sena aprilskämt?

Pfft!
http://www.halflife2.net/wiki/index.php/Valve_time

Weee!

Fan! Vi måste stoppa TF2 annars går ju världen under!

Körde det rätt mycket under betan och då var det svinkul men det är riktigt förändrat sedan jag körde det senast

Fan vad trevligt! Har vunnit årsprenumeration på pc-gamer också under jultävlingarna Fast jag vill också se utslagsgrejerna... kommer inte ihåg exakt vad jag skrev så skulle vara kul

Yay! Vann helårsprenumerationen på PC Gamer! Me happy

1