Inlägg av rlinden

Inlägg som rlinden har skrivit i forumet

1

Jag kan fan inte fatta hur en enda människa på den här planeten kan tycka det här är bra.

Hela Stalker serien är totalt värdelös och Call of Pripyat är samma skit som vanligt. Grafiken är minst 10 år gammal, ser för jävligt ut. Buggarna är som vanligt det värsta jag någonsin sett i spelsammanhang och har inte blivit det minsta bättre. Känslan är totalt obefintlig, snarare deprimerande.

Det övergår mitt förstånd att folk kan sitta och spela den här skiten.

Ps. Jag älskar all form av FPS...

Hahahaha vilken fruktansvärt värdelös recension.

Allsvenskan spelare trötta? Vafan tror du det är ALLSVENSKAN...
Passningstempot segt? Rent skitsnack, det är helt suveränt. Spela en tutorial....Trippa baklänges? Rent skitsnack. Spela en tutorial... Ansér dig själv som en fotbollsexpert? Den kommentaren är bara för jävlar rolig

Jag har spelat Pro Evo sedan absolut första släpptes och det har alltid varit överlägset. I år har dock Fifa 09 gått om. Sorligt men sant. Dom har snott precis allt det bästa från Pro Evolution Soccer och utvecklat det vidare till ett fruktansvärt bra fotbollspel. Jag har verkligen hatat Fifa i alla år och ansett att det enbart är för folk som inte kan med fotboll utan vill lira en enklare "arkad variant".

Konami har besvikit fansen år efter år sedan Pro Evo 06 och oavsätt vad man tycker ska man fan inte spela skiten förns dom får tummen ur röven och gör spelserien rättvisa.

Fifa 09 är faktiskt sjukt bra. Ni som gnäller över gå igenom försvaret och dylikt har inte spelat 09. Så är det bara. I PES kan du ta snestegs varianten genom varenda försvarare medans i fifa 09 får du kämpa som en galning. Det är svårare, bollfysiken är otrolig och som multiplayer slår det allt...

Tillägg: Kolla YouTube.
Det finns inte ETT trick i världen som inte går att göra i Fifa 09. Helt sjukt. Omöjligt att använda i en match om man inte tränar som en utvecklingsstörd japan. Men dock sjukt coolt!

1