Inlägg av anon66365

Inlägg som anon66365 har skrivit i forumet

Gif nyckel !

Skrivet av lord_brunskog:

Nu är det ju faktiskt så att jag råkar gilla mitt Wii väldigt mycket, och vad är det för fel med det? Ett utav dom i särklass bästa köpen jag någonsin gjort! Ni som förespråkar xbox (som krånglar och går pajj) och PS3 (rika jävla kapitalister / bratz snorungar som får det ni pekar på) är väll i sådannafall 360 / PS3 fanboys?

Och nu är det ju faktiskt så att Nintendo inte behöver lika mycket 3dje parts spel eftersom att dom faktiskt GÖR sina spel själva! 360 och PS3 har ju knappt några spel som är exklusiva för deras respektive konsoler!

Jag hoppas att jag får en kavalkad av sura medelanden från pubertala mongon som har så mycket fritid så att dom bara MÅSTE snacka skit över dom andras guld....

Jag har varken 360 ps3 eller wii men av dem säger jag bara att wii är sämst, Ja ja det är la roligt att spela wii med men inte som ps3 eller 360.

Citat:

Jag ser en poäng där, man ska kritisera spelen INTE konsolen.[/quote]

VADÅ KRITISERA SPELEN FÖR VADÅ DERAS GRAFIC DET ÄR JU WII SOM INTE KLARAR AV GRAFIK AWESOMNESS!! Har du sett ett PS3 in action eller ? om du inte har det så tycker jag att du ska.

Skrivet av Lusen:
Skrivet av Depure:

Anledningen till att Nintendo Wii säljer är för att det är Nintendo som har skapat det. Nintendo skulle kunna göra Nintendo M16A1 med inbyggd Granatkastare och alla skulle ha köpt den utan att ifrågasätta sina gudar. Plus... Jag tycker att vi ska hålla denna diskutionen ren utan person påhopp nu...

Jag håller med, inga påhopp.
Det du säger tycker inte jag är sant, det många

inte förstår är att Wii inte ska användas som en Xbox,
då man sak köra Wii någongång ibland´,

min poäng är, att om man inte har en data/xbox/Ps3 ska man inte köpa ettt Wii.

Wii är bara ett fantastiskt tillägg till spelhyllan. Jag vet massa spel jag skulle vilja ha till mitt Wii, men det är ändå för få riktigt bra spel.

Enligt mig är det inte konsolen man ska kritisera, utan spelen

jo det måste ochså vara en av anledningarna... Dem kommer inte på någonting nytt. Förutom kontroll styrningen och hur kontrollen är konstruerad.

Skrivet av mr.bear:

Jag skulle inte säga att Nintendos tid är ute, då de har den bäst säljande konsolen den här generationen. Förhoppningsvis är de smarta nog att lägga lite extra krut på nästa generation så de kan komma ikapp de andra konsolerna när det gäller kraft. För hur mycket Wii än säljer, så har de alldeles för få spel som lockar. Jag skulle verkligen vilja se lite mer AAA-titlar utvecklade av trejdepartsutvecklare, istället för en massa "partyspel".

exakt jag tycker det samma. Förutom att mario och dem där gamla titlarna är ut tjatade. Och att den säljer så mycket är endast för priset.

Skrivet av Lusen:

Varför går du in på det här forumet, snackar massa skit, försöker få folk att bli arga, utan att ens komma med en vettig tanke?
Jag säger bara "fy fan" åt dig.

Ps. Jaha och du INTE en ps3 eller xbox fanboy? *Host*

Kom med något vettigt istället för att vräka ut dig en massa skit

först och främst vilket forum skulle jag lägga in min tråd på?.. Jag trodde detta var ett öppet forum. Grafiken på Wii är sämre än än ett PS2, ska det va så.. Alltså Wii.. Man trodde att dem skulle skapa en next gen konsol.. Dem har gjort en leksak. som bara nintendo fans vill ha.

jag tror jag ska ta över världen med svensken HAHA bara leeta igenom hela spelet med min armé av karoliner!

slöseri med pengar skaffa ett 360 eller PS3 istället.

WEBHALLEN! dem har allt om inte så får dem snart in det om du beställer kan dock ta längre tid. Och där är inga som spelar det online längre.

det är ju ett grymt online spel. jag spelar det och är med i klan och allt -GQ- (gamequrome)

alltså det är ju bara dem som kom ut först som har nått processor fel. Fläkten sitter typ för långt ifrån någonting. Så det typ smälte.

FALLOUT historien är ju bara häftig! Jag tycker dock det är väldigt likt Oblivion.

nintendos tid är ute

Alltså är det bara jag som tycker att nintendos tid är ute sämsta next gen konsollen. Kan inte mäta sig med PS3 och Xbox 360. Super mario är överskattat som fan ( förlåt för att jag svär lite men jag är så trött på det här) Varför ger dem inte bara upp. Deras tid är slut. ni ser ju det på sega deras dreamcast det gick ju åt helvete. Jag trodde verkligen man skulle kunna spela CoD3 som i reklamen alltså använda kontrollen till det ultimata men nej.. Man barra sitter där och drar kontrollen över tv som en idiot.. Nån annan som tycker som jag ??? alltså jag är inget fan boy av PS3 eller 360. Super mario zelda samus är ut döda... grafiken suger det är värre än PS2s grafik i vissa spel. Jag säger bara fy fan

1.Gta4

2. resistans 2

3. BF bad company

Skrivet av CivilAction:

USA är nog söder bombat av ryssland xD

håller klart med atom vapen måste ha avfyrats direkt när dom fick reda på istiden haha

aaa inget går upp mot att kolla i gamla hyllan har BF1942 själv. Tror jag ska installera om det

jag säger bara CoH och total war serien

Skrivet av Timotheus:

CA kommer nog aldrig att göra ett total war i modernare tid (t.ex 1900-+) eftersom dessa tider har inte samma funktion som de tidigare spelen utgjorde.

Tror på ett Hellas: Total war (Greklands och persiens antik-ålder med karaktärer som Xyros, Dareios och Alexander den store), China: Total war, 1000 year's: Total war (som man spelar från romar tidens början till 1600 talet)
Det finns mycket, eller varför inte Civilization: Total war som utspelar sig i minor asia och egypten. Riken som Sumer, babyloner, hattier, assyrier och egypten växte upp och krigade mot varandra (De första civilisationer / jag vet att kineserna var tidigare men..).

låter mycket intressant men jag hoppas fortfarande på ett WW1 senario WW1 ftw

jag tycker det inte var något särskilt samma som ettan bara bättre grafik och lite bättre AI. man trodde att man skulle kunna spela 2 spelare och leeta hela världen men så får man välja massa skit random personer.. Fan va besviken jag var fy fan för det. Annars är ju handlingen ganska okej. Men det når inte upp till förväntningarna.

hoppas du har patchat spelet annars så är du noob.