Inlägg av salle94

Inlägg som salle94 har skrivit i forumet

Skrivet av Thane:

Jodå det gick i tvåan Gick till och med att ta över stridsvagnar och andra fordon med lite tur i tvåan till skillnad mot ettan.

Hade för mig att britternas mortar bunkrar och lite annat bara gick att förstöra? Men aja har säkert fel, var ett tag sedan jag lirade 2an nu

Går det att skjuta ihjäl manskap och ta över i bunkrar/mortar nästen eller artilleri pjäser igen som i ettan? Trevligt recension annars 😁👍

Fel håll för min del, hade hoppats på ett mer simulator riktat företag som köpte det istället. Kunos hade varit drömmen!

Blizzard har inte tagit bort banor med Copy rightat material än samt folk updaterar sina maps för att fungera bättre med Reforged. Än så länge positiv erfarenhet i spelet för min del. Väntar bara på att copy right grejen ska kicka in. Då är spelet borta för min del. Har ouppdaterad folder av vanliga spelet. Kommer gå till gameranger med det istället.

Som någon som spelar mest custom map och redan har kört kampanjen cirka 4-5 gånger är jag ordentligt orolig. Förhandsbokade detta men inte haft tid att testa än. Såg fram emot att testa custom maps i ny grafik samt se vad skapare kunde göra för götta i nya grafiken....detta blir det alltså inget av alls? Som jag förstod det säger blizzard nej till att använda copyrightat material i spelet? Förstör ju allt aja får se om det löser sig. Finns fortfarande några få roliga kartor för mig.

Tänker direkt på honom från marvel vs capcom (eller om han är från mega man egentligen, inte säker)...ser lite likheter förutom namnet.

Kollade en del på den streamen. Han var riktigt full faktiskt men var sent också så gissar mer på att han blev sömnig å nickade till. Har hänt en själv också fast inte på stream. Underhållande kille, hoppas han är lite mer försiktigt i framtiden.

@KimiKiwi: Förstår helt vad du menar, men med tanke på att WoW för storyn i Warcraft framåt nu för tiden så hade jag inga större förhoppningar på nytt spel. Detta är de bästa vi kunde hoppas på i mina ögon.

Inte sett något blod än hmm...inte en stor grej så kanske inte är tillagt än men tror det skulle kännas konstigt utan det samt kroppar. Hopas blizzard inte skippar det för att dra ner PG nivån bara. Vill inte ha några kompromisser på mitt favorit spel. Vet någon något om Frozen throne? Känns konstigt att spela utan det när det varit standard så länge.

Hoppas på lite liknande stämning i världen som från filmerna och böckerna (Sagan om ringen då, inte hobbit filmerna). Men antar att jag kommer bli besviken igen. Hoppet lever fortfarande dock! Närmast hittills var nog Lord of the rings online.

Ja! Blizzard karaktärer i smash format är något jag och mina polare diskuterat några gånger. Vore grymt om det hände!

Väntat på att Leffen skulle få vinna en EVO titel. Var dock rätt Win Win vem som van med svensk Grand Finals.

Hade problem att få 3an att rulla bra på min dator men hoppas på att detta är lite bättre optimerat (eller att jag har en bättre dator innan detta kommer). Mitt största hopp med detta dock är att ratt känslan blir bättre. Kändes väldigt konstigt att spela 3an med ratt. Hoppas på bättre i detta!

Gillar hur detta ser ut mycket mer än det första spelet. Tyckte det hade ett grått lager över sig eller hur jag ska beskriva det. Färgerna verkar mycket starkare och trevligare att titta på i detta!

Serious sam fast med närstrid! Såg rätt intressant ut.

Om större delen av pengarna går till skaparna är det hel ok enligt mig. Måste ju vara mycket lättare att få kunder om blizzard lägger ut dom åt dig. Men känns ändå lite fel eftersom skaparna troligtvis gjorde banorna bara för att folks ska kunna spela dem å ha kul.

Uppskattar lite Fightingspel nyheter ibland 👍 Falke ser intressant ut. Tyckte inte Ed var min grej men kanske borde testa henne då jag är nyfiken på hur man utför hennes "specials".

Det fanns så många trevliga F2P spel förut. Gör det säkert nu också men har inte lika bra koll. Detta, Battleforge och Company of Heroes Online var mina favoriter. Saknar dem! (Tror inte det var Pay 2 win från början, har för mig att man bara kunde köpa skins för pengar först)

Vill bara påpeka att han hade mer viewers på heartstone tiden än under PUBG vändan. Skön snubbe, troligtvis min favorit streamer.

M E L E E H D