Inlägg av fuser

Inlägg som fuser har skrivit i forumet

1

Nog för att det alltid är trevligt med gratisspel, och detta ser dessutom väldigt välgjort ut, men för att halvår sen köpte jag CoH + bägge expansions för 300 spänn i butik Och då har man allt, plus en grafik som forfarande är i topp tycker jag! Så mitt tips är att om man är sugen på spelet och kan avvara någon hundralapp så köp det istället!

Skrivet av KillenMedStil:

Ser riktigt intressant ut, men snälla kan ni uppdatera Sökfunktionen för den som är nu är (tyvärr) kass.

Exempel:
Sök efter Battlefield 3 (då borde den jätteheta nyheten att Battlefield 3 beta kommer med Medal Of Honor dyka upp) men istället dyker en massa Battlefield Vietnam och Battlefield 2 nyheter upp som är från 2003-2005

Håller till fullo med, funktion borde i nuläget ha högre prioritet än utseende! Som så många andra känns det lite mycket facebook över det hela (och det kan aldrig vara bra).
Något som jag tror kan bli kanon är en smidig plattformsindelning på nyheterna, så man endast ser det som är intressant för en själv! Keep up the good work!

Congrats!

Första hade verkligen potential, och vad stundtals väldigt underhållande, men kanske inte riktigt levde upp till förväntningarna. Putsar man till detaljerna, slänger på dedikerade servrar och inte lägger för mycket fokus på konsol-spelarna så kan detta bli väldigt bra, kanske till och med mästerligt. Dock är jag tveksam till om Codemasters är rätt för uppgiften.

Förutom explosionerna på slutet så såg det relativt lovande ut i alla fall, saknar verkligen det "klassiska" Colin McRae där det var full fokus på rally och inget annat. Dirt 2 kändes väldigt mycket Motorstorm och det känns helt fel väg att gå. Mer körkänsla och sprutande grus på autentiska banor önskas!

Haha verkligen härligt röstskådespeleri!

Låter väldigt vettigt tycker jag, kan man inte ta en förlust så ska man inte spela. Under tiden man blir slaktad kan man alltid granska motståndarens handlingar och kanske lära sig något nytt

Så skönt med en riktig krigssimulator, som förhoppningsvis är riktigt bra också! Härligt med lite omväxling mot alla "vanliga" krigsspel där allting går tipp-topp trots helt brutalt otaktiska manövrar!

1