Inlägg av bazzt

Inlägg som bazzt har skrivit i forumet

1

Trailern säger inte så mycket... Men gillade ettan och tvåan riktigt mycket (ja jag vet, gammal har bara spelat MWF utöver) så blev lite sugen måste jag säga.

Jag har inte spelat Alien isolation tidigare, jag väntar på nedladdningen från steam sedan kör jag igång. Har legat på kontot sedan jag köpte grafikkortet (toklänge sedan) hoppas på en trevlig (otrevlig) upplevelse...

The Witcher 3, älskar denna typ av spel, Dragon age, Mass Effect, Deus Ex, pillars of eternity mm spel som man måste investera i... bli ett med. Mera spel som räcker 30 tim. + Hell ya

Synd att man bara kan spela träningsmatcher....

Skrivet av KatOne:

Crytek sög efter Crysis 1 och Crysis Warhead.

japp, instämmer. Borde varit free to play redan då!

Längtar verkligen efter BGIII men är ytterst tveksam till att dessa herrar klarar av att göra ett fullstort BG spel. Jag tror inte de har resurser till att skapa den magi som ettan och tvåan har. Tyvärr!!

Det går ju alltid att disktutera om spel var bättre för, och visst är det så att de känslosvalningar som uppstår när man pratar om gamla spel drabbar en själv också utan att överhuvudtaget ta hänsyn till hur spelmekanik fungerar idag. Men det spelar nog egentligen ingen roll, var det bra då är det bra idag! Vilka remakes skulle vi vilja se? En egen topp fem lista (utan inbördes ordning)
Moonstone
Cannon Fodder
Chaos Engine
Zak McKracken and the Alien Mindbenders
Rick Dangerors
Flashback

1