Inlägg av Karlzo

Inlägg som Karlzo har skrivit i forumet

1

Jag vill ha det nu, verkar helt underbart!

Gamertag

Hejsan alla läsare!

Nu är det såhär att jag ska byta namn på min gamertag och kommer inte på vad jag ska heta, har ni några grymma förslag så skriv gärna en kommertar Tacksam för alla!

#blogg

Rank 36

Skrivet av depthless:

Black Edition?

http://www.webhallen.com/prod.php?id=99270 Kolla där

Nöjd, besviken och en stor längtan

Nu sitter jag framför tvn och kollar på Big brother haha. Har vart ledig idag från jobbet och då passa jag på att dra in till Gamestop för att köpa dubbelpack med Oblivion och BioShock. Det är nu vi kommer till rubriken .

Stoppar in #Oblivion i konsolen och spelar några uppdrag, men poff. Helt plötsligt laggar ett uppdrag fast, kan verkligen inte röra mig och ja har försökt med allt, men det funkar inte, så det spelet kan vi skita i.

Sen sätter jag i #BioShock och säger bara, GRYMMMMT! Fastna direkt. Snyggt spel med mycket härlig känsla och självklart läskigt. Exakt sånt jag gillar Så nu ja ska och min bror spela igenom de så fort ja får lediga stunder.
Idag är de den 15 Juli det betyder att det är 43 dagar kvar till #Batman - Arkham Asylum Jag vill ha !!! Och en sak till, jag har bokat #Assassins Creed 2 - Black Edition

Det var nog allt, jag är tillbaka imorn .

Bóg, Honor, Ojczyzna (Gud, Ära, Fosterland)

#blogg

LÄTT värt! men nån som vet om det går att boka än ?

Speldag

Nu ligger jag här i sängen och har nyss stängt av xboxet efter en dags spelande. Det har faktiskt blivit Battlefield 1943 hela dagen, tycker det är riktigt kul. Det känns som dom börjat få ordning på spelet och allt funkar som det ska. Eller vad säger ni ?

Sen tänkte ja också, om nån läser detta, ifall nån av er kan tipsa om lite roliga spel, helst multiplayer men singel funkar också

Gonatt FZ

#blogg

JAG VILL HA DETTA SPEL NU

Hösten!

Säger bara en sak, jag vill ha höst, alla spel

#blogg

1