Inlägg av offy

Inlägg som offy har skrivit i forumet

Klen tröst om du frågar mig när man betalat AAA-pengar för ett ofärdigt koncept. Jag har ändå spenderat säkert 100 timmar i spelet, men är definitivt inte värt fullpris. Synd att bethesda gav det här projektet till sin mest oerfarna studio och sedan gjort bort sig gång på gång PR-mässigt.

SOMA gratis på GOG

Soma som är skapat av utvecklarna bakom amnesia och penumbra finns att hämta gratis på GoG just nu.

https://www.gog.com/game/soma

Antar att de kommer tweaka saker medan den ligger nere dessutom

Nu kan man ju även bygga en bas om man hittar en lämplig planet och där finns ju också en sorts questline för att lära sig nya recept och utöka sin bas och bygga fordon osv. Man kan också ägna sig åt att t.ex. odla saker. Sen 24:e juli kommer ju nästa stora patch med bl.a. multiplayer.

Jag har själv inte spelat på länge då min bas är det som hållit mig igång men vart ganska uttjatat att bara bygga också i längden

Battlefront med första-världskriget reskin...Nä men allvarligt Dice ha sneglat för mycket på CoD på sista tiden. Vet inte exakt hur det gick till under första världskriget, men är ganska säker på att folk inte sprang omkring som idioter med SMGs och sköt på varandra samtidigt som de hoppade som kaniner xD

Må Hello games konka, spelet är brett som atlanten, men med bara en centimeters djup

Han måste ju ha en passiv att han aldrig missar sina autos då?

Har inga som helst problem med 970 allt funkar perfekt!

Skrivet av Svinfet:
Skrivet av PcGamer:

Lol, det tog ju bara sekunder innan man såg att det var en person som fuskar. Ingen människa klara av att var så snabb och så exakt, endast en bot.

Problemet är att det finns tydligen betydligt bättre fusk som är avsevärt mycket svårare att kunna bedöma om en person fuskar eller inte. Man kan ofta se på sättet en person spelar om de är fuskar eller om det rör sig om en duktig spelare. Det finns en stor efterfrågan på fusk, annars hade det inte varit så många som fuskar.

Så länge denna efterfrågan existerar kommer fusk vara en del av MP. Det är en av de främsta anledningarna till att jag inte spelar på nätet lika ofta som jag kanske gjorde förut.

Du får det att låta som att det är ett stort och utbrett problem med fuskare online, vilket det inte alls är. Extremt sällan man ser nån som fuskar i nåt spel överhuvudtaget.

Tycker tvärtom att om man spelar spel som CSGO t.ex. så är det ovanligt att en match inte har minst en fuskare i sig, sen beror ju det på att valve är dåliga på att straffa fusk i CSGO, men ändå

Inte nog med att han fuskar och streamar han är ju värdelös på att använda fusket. Skönt att det finns spelutvecklare som faktiskt straffar fuskare!

Ser väl inte helt tokigt ut, men ett nytt grafikkort behövs med största sannoliket också beroende på vad du har nu.

Crusader kings 2 50% på steam bytes!

Har två st kuponger som ger 50% på crusader kings 2 som jag inte planerar att använda. Därför kan jag tänka mig att byta mot något item från CSGO eller Dota 2

skicka pm om du är intresserad!

Spel från steam

Tjena
Jar handlat en del på steam i mina dagar, men nu i veckan köpte jag GTA IV:Complete edition och när jag startar det letar det efter en CD-key, men jag får felmeddelandet "huvudserver kan ej kontaktas".

Är det nån mer som har varit med om samma sak och vet vad det beror på?

jag missade förra humble bundle tyvärr

Amnesia eller fallout 3 goty?

Frågan är helt enkelt vilket spel som är mest värt sitt pris och jag vill gärna höra lite vad folk tycker om de här spelen.

Jag sitter på två GTX 570 och allt flyter helt perfek även om jag ibland bara använder ett, så ett GTX 570 är fullt tillräckligt

Har du senaste drivrutiner till allt? samtidigt kanske du bör kolla på inställningar som AA och eventuellt V-sync. Det brukar sega ner en del. Prova att ställa tillbaka grafikkortet till fabriksklockningen också. Om du fortfarande har problem så får du skriva här igen.

håller med om att det är grymt kul! men som sagt lite småbalanseringar här och där vore på sin plats, men annars ett klockrent F2P fps!

jag anmälde mig så jag får väl hoppas. Tack för hjälpen!

den verkar bra fast jag har inget acc där och enligt reglerna fick man bara va med om accet var gjort innan tävlingen började synd för där hade man nog kunnat få en