Inlägg av KexPai

Inlägg som KexPai har skrivit i forumet

Estonia Har mjuka vägar!

Fick starta Under vägen , fick köra 5 sec innan det tog stopp och jag fick en reset +5 till.. Såååå surt.!

Skrivet av Ringo:

Nej men vad ruttet!!

Jag undrade precis varför du och Baklastarn inte kört sista sträckan nu när jag körde igenom mitt rally i förmiddags. Ni båda brukar väl konsekvent ta er i mål.

Svårt för spelet att urskilja mellan när det själv kraschar eller om någon bryter strömmen antar jag. Men man skulle ju önska att man var flaggad som "ej startad" tills timern når noll i alla fall.

Bra kört så långt du fick köra!

Ja det gick hyffsat.. Nya tag Nästa vecka

Wow Jag hade just den värsta crashen av wrc man kan tänka sig(tycker jag) Skulle precis starta sista S6 på scandia och spelet crashar precis när nedräkningen kommer igång.. Och nu fick jag DNF... men,men.. What ever.. Man är lite sur just nu men nytt race nästa vecka

Startade ok.. Men sedan Punka på S4 efter knappt 1 min och man var redan 1.30 bak men gick ganska bra efter det.. Sedan efter man fixat bilen vid depå stop.. ..., gick det bara 30 sec gled av rakt in i en sten , kylaren sprack motorn sned, styrningen åt H-vete.. så det vara bara att hanka sig fram genom S5 och S6 så man kom i alla fall i mål Dead last men glad ändå..

High Five!

Captain Mayo borde vara med!

Skrivet av Tomas Helenius:

Man får tycka som man vill, och jag säger inte att du måste gilla VR för att jag gör det. Men jag kan säga att folk har köat i timmar för att testa när vi haft med oss VR på olika mässor (DH, Gamex). Och ytterst sällan har nån sagt att det inte var värt att vänta på, trots att de bara fick testa nån minut.

Japp det är ju det. Man vill ju testa innan man köper är ju inte direkt billigt.!

Finns inga spel idag som är värda 700kr eller mer..

Visst utvecklingskostnaderna är stora på vissa spel men om spelen var färdiga vid släpp så kanske det varit mer förståeligt med dessa priser, men som det ser ut idag så är nästan alla spel vid release inte färdiga.

Priserna på spel har blivit för höga, kanske p.g.a alla dessa ska ha live service.

Skulle säga att 500:- är rimligt för ett spel OM det är färdig och man slipper vara oavlönad QA under den första månaden..

Körde de första 2 sträckorna tänkte jag skulle ta den tredje imorgon.. men ähh.. jag kör nu.. efter 1:30 ca Gliiiiiiider av vägen och får DNF.. så var det roliga slut för denna veckan.. Bara att sätta sig i ny bil inför nästa vecka

Vad ska man med hotell till.. på lan sover man ju vid sin station.. eller har saker ändrats den senaste 20 åren ?

Skrivet av Tinardirith:

Klant! SS01 var den jag hade tränat på och pressat lite time trial, kom till topp 9. Så den kunde jag i princip utantill. I en av de första lite tvärare svängarna så träffar jag en stor sten som jag aldrig tidigare lyckats hitta. Hejdå höger framdäck och upphängning. 90 sekunder däckbyte plus det jag tappade på kraschen. Så var det rallyt kört.

Hände nästa identiskt för mig . Var lite oförsiktig och rakt in i en lite för stor buske kylare och ett däck kaputt..

Sedan fick man försöka hänga med så länge kylaren höll som sedan fick motorn att nästan rasa.. Men inför sista SS så tyckte jag att jag kunde laga bilen till körbart skick. men så fel jag hade.. efter bara 1/3del av sträckan så börjar både kylare och motor lampan lysa igen. och missar en del växlar emellanåt... Men men jag kom imål så alltid något

Första 3 Sträckorna gick väl sisådär ok.. men efter 1min på 4:de, punka och motorn börjar paja.. fick köra med en gräsklippare motor resten av sträckorna. men kom i mål

Skrivet av superapan:

Jättekonstigt. Är delning lika viktigt som pris som är lika viktigt som exklusiva spel? Jag vet inte vilken skruvad firmafest som kläckte den här artikelserien.

Hail The King!

Min personliga åsikt.. Dessa pengar kunde ha används på andra projekt. Skulle lagt ner det för åratal sedan.!

Hoppade rakt ner på en stolpe I [S5] DNF ...

Men Roliga Banor I WRC..

Skrivet av lerb:

Hej allesammans!

Nytt spel innebär också en ny klubb, jag har skapat "nya" FZDZ.

1. Följ länken nedan
2. Släng iväg en friend request till mig (Lerb) OCH skriv till mig här på FZ (här i tråden eller via meddelande) vad du heter på Racenet.
3. När jag acceptat den, gå in på länken nedan igen och gå med i klubben

https://racenet.com/ea_sports_wrc/clubs/1564

Vid frågor ställ dem gärna här

Hej sänt friendrequest " Kexpai"

Jo Tackar så mycket!!

Lite konstig fråga.. som att fråga om PS eller Xbox.. då dessa spel finns på olika konsoler.

Jag säger gör ett eget avtal med UK så slipper vi denna fars låt MS köpa

Wow.. NOT INTERESTED.. ser gammalt ut... bläh..