Inlägg av Sinnace

Inlägg som Sinnace har skrivit i forumet

Skrivet av Lilagröt:

Ja det är alltså en bärbar dator jag köpte.
Ryzen 7 något cpu. 16GB ram. 512 nvme ssd. 120hz ips skärm. RTX 2060 gpu. Inköpt på webhallen för vad jag minns 11990kr december 2019.
Rgb tangentbord också för den delen.

December 2019 då det faktiskt fanns grafikkort till hands lite skillnad idag då det är väldig brist på både 5xxx ryzen cpuer samt GPUs från både lag grönt och rött. Sååååå är väl lite av en tillgång och efterfrågan grej att den kostar vad den kostar skulle jag tro.

Skrivet av Brajg:

Sugen på ett 3090 fast då vill man ha pcie4.0 på sitt moderkort och eftersom jag "bara" har Z490-kort nu med en i7-10700K så stöder inte den pcie4.0 (än!?!).

Suck denna röra ...

Fast alla tester nvidia har visat gjordes på pcie 3.0 plattformar och de gick även ut och sa att skillnaden mellen pcie 3 och 4 är minimal. Flaskhalsar tenderar att uppstå på andra håll än att du kör pcie 3.0

Skrivet av anon_319742:

Vad är 2K? Finns ingen sådan upplösning såvitt jag vet. Tänkte först 1080p men det har ju sin egen kategori, inte lätt att tolka dessa.

2K är definitionen av en skärm med 2000 pixlar eller mer i längd, oftast en 2560x1440 så i folkmun en 1440p skärm

@Fletchett: Håller helt med men om man nu kommer in från konsol till pc och använder en hand-kontroll så bör aim-assist stängas av då du frivilligt ger dig in i en pc-miljö med en kontroll. Ungefär så det funkar i Black Ops 4, där är aim-assist avstängt om du använder kontroll på pc och om det skulle funka likadant i mw så är det fine imo.

Skrivet av ebackman2:

Är denna crossplay-debatten bara för att folk måste ha något att gnälla om?
Sen när blev det så viktigt?
Så att man kan få 1 istället för 2miljoner att söka en match i Fortnite mot?

Handlar väl mest om att ha valfrihet över på vilket system man vill spela på utan att vara begränsad över vem man spelar med.
Alla har vi väl någon polare som spelar på (insert random platform) när man själv sitter på en annan och att då fortfarande kunna spela ihop skulle för mig iaf vara väldigt uppskattat.

Skrivet av Sisyr:
Skrivet av KoP:
Skrivet av Kane:

Alltid intressant läsning men clickbaitrubriker? Det går att göra som alla andra utan att man är som alla andra, det kräver bara lite mer finess.

Ni är ursäktade eftersom ni är en förmedlingssite och ni vill ju få förmedla så ni får siffror att sälja reklam på så visst... Men ingen av oss här på Fz är något utan den andra!

På vilket sätt var rubriken clickbait? Den speglade ju precis vad artikeln handlade om, dvs hur mycket denna mannen har håvat in på sistone.

Summan han tjänade hade gott kunnat stå i rubriken, men man valde att inte skriva det där så att fler skulle klicka på artikeln.

Ergo; clickbait.

Spelar det någon roll? Är man intresserad eller nyfiken tror jag man kan offra ett klick och typ 5 sekunder av sin tid för att läsa igenom texten istället för att vara bitter över att det inte stod i rubriken, herregud....

Cdkey.se har jag inhandlat flertalet titlar för drygt 50% av vad de kostar på diverse andra ställen, skitbra! http://cdkey.se/

Ja jag har nog lego för 1000-tals kronor hemma hos föräldrarna men jäklar va kul det är att bygga med ens gamla lego när de små kusinerna kommer på besök! ( fast man gör det ju lite "motvilligt" men med glimten i ögat )
Då byggs de för fulla muggar!

Skrivet av walter_iego:

BO och BOII har bra kartor, vilket Ghosts inte har, därutöver förstår jag varför MW3-MP spelas mest, det är underhållande och har precis allt det som en "CoD-upplevelse" bör ha; träig grafik, slöa kontroller, en ljudkarta hämtad från 1990-talet och gnälliga gamers

Det mesta kan jag hålla med om men hur kan du tycka kontrollerna är slöa? Imo så är CoD jävligt responsivt och känns bra sen kan ju resten diskuteras självklart ;P

Skrivet av joffjoff:

Ser ut som ett spel man kan spela när man inte har något bättre för sig.

Som hearthstone då

Gjorde min mech till en vandrande bomb och sprängde tre andra mechs! I lold
Men som sagt inget revolutionerande men titanfall känns fräscht, kontrollerna är slick och responsiva, source motorn går fläckfritt maxat nästan allt..inget lagg so far och inget känns blatantly OP ( fast det är ju bara beta och vi har ju inte sett resten av vad som komma skall, kan ju ändra sig )

Allt som allt gillar man fast paced fps så är titanfall nog ett spel du ska skriva upp på listan ;P

Kan inte mer än hålla med op här, ännu bättre när man kör co-op

Tjenare! AoTi Söker medlemmar, speciellt på pc-sidan men även för xbox och ps! http://ai-hq.com/ om något är oklart är det bara att du skickar ett meddelande! Ha de gött!

//Sinnace

Kotor 3 någon?

Finns ju dock mycket kvar att fixa men det som stör mig mest är väl dessa fps dropsen som kommer med jämna mellanrum oavsett om man kör allt på max eller low...högst irriterande

Fy fan! Underbart

De modifierade väl motorn i ghosts med "significant upgrades" om jag inte minns fel, kan ju vara det som spökar men vad vet jag

Hmmm det första jag tänkte var halo men förutom de såg det väl ok ut.

Skrivet av zauii89:

Klart man är reserverad men va fan. Förmodligen har de min information i sådana fall, nuförtiden använder jag mer paypal, e-konton men då och då händer det självklart att man tar till kreditkortet. Går inte att vara paranoid hela tiden men man kan ju tänka till och ta det säkra före det osäkra.

Litar fullt ut på steam till samma mån som jag litar på min bank och visserligen kan alltid något gå snett. Ingenting kommer någonsin vara 100% säkert och så länge det finns banker,datorer kommer det finnas rånare/hackare.

Agree

Skrivet av WarpGuN:
Skrivet av AndyZedd:
Skrivet av Idono:

Så är det när all reklam är gjord till Xbox och när kräsna PC spelare märker fail.

Så kul att få veta att alla som spelar PC är en elit för sig. Måste vara härligt att tillhöra en sådan skara.
Undrar hur många ggr man hört liknande kommentarer gentemot konsoll bara för att en pc-gamer inte gillar ett spel.
Homefront har många av features som alla "kräsna" pc-gamer har skrikigt efter i cod och BC.
För mig är en pc-gamer lika med "aldrig nöjd".

majoriteten av pc spelarna är bortskämda snorungar som fått sin burk av mamma o pappa, och aldrig köpt ett spel i sitt liv.

Lolade stenhårt till den här xD Jag fick köpa min burk själv genom att spara och jobba! Precis som alla andra jag känner, häv inte ur dig massa skit du inte vet ngt om!