Inlägg av Jonny

Inlägg som Jonny har skrivit i forumet

Dom testar väl lite innan det ärdags att ta betalt för nya fraktioner. Sen kan jag inte fatta hur ni orkar spela ett spel som sett likadant ut i snart 15 år!?

Xtreamer Sidewinder 3

Jag har nyligen köpt en mediaspelare, Sidewinder 3. Jag är otroligt besviken på ljudet. Måste dra upp volymen på ca 50% på både tv och mediaspelare för att få ett acceptabel ljud. Har även en äldre spelare av annat märke och där är ljudet helt annorlunda.Räcker med ca 20/20% för att få en fin ljudbild.
Det som förvånar mig mest är att det verkligen framhävs av tillverkaren vilket fantastiskt ljud spelaren ska ha.
Undrar om det är någon som har erfarenhet av denna mediaspelare och vill dela med sig!?

Intet nytt på västfronten! Vem tusan köper detta som redan har BF2 och 3?

Stronghold Kingdoms on-line

Någon som spelar detta? Vill gärna ha lite info om det. Hur det är med buggar, uppdateringar, antal aktiva spelare etc etc.
Spelet verkar vara exakt vad jag söker, men jag vill veta om utgivarna är seriösa med sitt spel och inte bara är ute efter att mjölka folk på pengar. Jag lägger gärna en slant på att spela bara jag får valuta för pengarna!
Spelar förnärvarande Settlers on-line och där är det tyvärr bara pengar som lockar utvecklaren. Ingen som helst utveckling av spelet det senaste halvåret!
Så nu håller jag tummarna för Kingdoms

Bara att hålla med. För att få liv i BF igen så måste man ta några steg tillbaks, Tillbaks till 40-talet.
Viktigt är dock att spelet utvecklas på något sätt, Det är ju faktiskt samma spel vi spelat nu i snart 15 år, bara det i olika tidsepoker!
Varför inte sno lite från CoH där man erövrar områden istället för flaggor? Tror det blivit lite mer taktiskt då. Typ håller man en sektion i en viss tid så belönas laget med en ny tanks eller kanske mer amo.
Ja för fan klona BF med CoH så får vi en pang-brud

Himskt vad folk hänger upp sig på grafiken! Själv spelar jag fortfarande Myth-The fallen lords från slutet av förra seklet. Ser ut som en 5-årings teckningar, men skoj e det!

Vad går det ut på?

spelkontroll till Battlefieldserien

Finns det någon spelkontroll till Battlefield? Blev sugen på att köra lite 1942 och ForgottenHope av nostalgiskäl. Numera är datorn sammankopplad med tv:n och skulle då vilja ha en kontroll så jag kan slappespela i soffa, i ryggläge!!

Intervallträning!?

Tänker köpa CoH2 också även om min burk är för seg för det. THQ ska stöttas!

Fan vad läckert! Har visserligen alla CoH och är inte intresserad av dom andra, men ett köp blir det. $11 får det bli. Man kan faktiskt ge bort hela rasket i julklapp.
Inte nog med att dom gör det bästa strategispelet dom är coola också!

Verkar Skoj! Men jag blev faktiskt "sjösjuk". Gungar det lika mycket i spelet som i filmen?

Verkar skoj! Men jag blev faktiskt "sjösjuk" när jag tittade på filmen. Hoppar det likadant idet riktiga spelet?

Ser häftigt ut! Översätt det till WW2 miljö och jag hade blivit överlycklig!

Settlers on-line

Hittade ingen tråd om det så jag skapar en!

Vad tycker ni om det? Själv har jag aldrig spelat något Settlers (eller något liknande) innan. Jag tycker dock detta är skoj men jäkligt beroendeframkallande.

Hur ska det utvecklas tycker ni? Själv hoppas jag det fixas till så att man kan möta riktiga spelar i slag, där man kämpar om resurser eller mark!

Jaja man får se vad som hände. Det kanske blir en riktig flopp istället, hehe!

Är det inte dags snart att ta ett steg tillbaka till WW2. Tycker alla spel ser ut som BF kloner. Ge oss ett nyskapande WW2 spel snart. Typ ett där TW möter CoH fast ta bort allt skit som förstört TW! Leve WW2!

Tycker Cossacks borde få ett hedersomnämnande, men förmodligen är jag ensam om det i hela världen!

Speedrun! Så var det det hette! Tackar

Medal of Honor (snabbast)

Köpte häromdagen hela MoH WW2-serien för 99 kr. Ett riktigt fynd för en fin spelserie. Blir min vinterunderhållning i år framför datorn.
Jag läste också härom dan att det finns tävlingar i hur snabbt man kan klara av ett spel. Nu undrar jag om det möjligtvis finns något i den stilen upplagt på You Tube eller liknande där man kan se ett riktigt MoH proffs ta sig an "banorna" (har letat utan att hitta nåt)? Någon som vet?

Skrivet av qun0:
Skrivet av eddie the eagle:

Är jag den enda som skulle vilja se ett battlefield göteborg

Seriöst då så skulle jag antingen vilja ha ett andravärldskrig spel eller ett om korea kriget(skulle passa perfekt, vändningar blodigt och kineser.

Hur kan du få ihop Korea med kineser? dom pratar inte kinesiska och dom kallas koreaner. Du blandar ihop länderna grabben. Sov du på geografilektionen?

Kineserna deltog i Koreakriget. Liksom en del andra nationer!