Inlägg av schlibbe

Inlägg som schlibbe har skrivit i forumet

1

De lär väl sponsra den saudiska skit golftouren med..

DIABLO 3

Real money auction house 😅 eller faktiskt hela jävla spelet när det släpptes.

Rekommenderas! Påminner mycket om gamla Die by the Sword men med uppdaterad grafik och galen action.

Man retar sig konstant av att bli flankad men det tillhör att bli "gankad" bakifrån när man har hjälm så man inte ser ett skit åt sidorna haha.

Streamar detta flitigt varje kväll på twitch så vill ni se det så är ni välkomna att kika in under "Schlibbe".

Hittade mirrors

Här står allt om projektet med länkar som funkar.

Testade #3.

https://80.lv/articles/star-wars-scene-production-in-ue4/

Det här med att släpa folk på gatan hände ju i Malmö och Lund innan MK 11.
Är imponerad över uppfinningsrikedomen med fatalityn. Kabal var favvo gubbe i MK3 för min del när det kom ut.

Men MK i sig är inget för oss gamla gubbar längre. Arkaden var fantastisk på sin tid. Nu är det lite uttjatat.

Träning, välgörenhet och död

Hej alla!

Mitt namn är Sebastian och jag är gammal gamer, ny streamer och idrottsvetare.

Så kom jag på en briljant idé här om dagen. Jag har alltid spelat spel och tv spel sedan barnsben. Att man idag kan tjäna pengar på det och skaffa följare är något som många har som ett drömjobb vilket är helt förståeligt.

Jag vill inte ha det som jobb. Jag vill förändra min omvärld med kunskapen jag skaffat under årens lopp.

Därför tänkte jag som följande. Det finns ett spel som är supersvårt. Dark souls 3. Jag har klarat 2an och där dör man alldeles för ofta pga av spelets mekanik som går ut på trial and error. Jag dog 579 gånger när jag spelade detta i ca 70 h.

Därför tänkte jag istället dra igång en stream, påbörja spelet och för varje gång jag dör så ska jag göra 5 armhävningar, 5 situps, 5 knäböj live på streamen.
Varför? Jo för att skapa medvetenhet om stillasittandet och hur farligt det är!

Samtidigt vill jag göra som spin of hope m.fl och få in donationer till välgörenhet för välgörenhet.

Jag räknar med att göra 3000 armhävningar etc. innan jag är klar med spelet och jag skänker 5 kr för varje gång jag dör i spelet (lite incitament att både överleva och dö 😂).

Har vi något företag som vill delta med sponsring så gör jag reklam via streamen så att logga m.m syns.

Länk www.twitch.tv/schlibbe

Hoppas på att få skapa lite uppmärksamhet i media om detta. Hör av er!

För jäkla fin artikel. Minns det som igår att vi 95-96 var ett gäng grabbar som på något sätt lyckades övertala skolan att ge oss nycklar till datasalarna för att kunna LANa Quake. efter typ 2-3 h setup blev det 10 manna deathmatches in på småtimmarna.

Vem av oss eller hur det gick till att övertala Rektorn till detta minns jag inte men Quake kommer alltid finnas som en del av en själ.

Ofta att familjen är samlad för att kolla en karta. Det är inte 1713...

Som gammal inbiten Diabloian (låter vettigt) så måste jag säga att man ska ta allt med en nypa salt.

Efter att ha läst otaliga kommentarer från första Betan så gick jag in och spelade betan i helgen med öppet sinne så jag inte ville bli besviken på ett spel som verkligen berör på många olika sätt.

Alla klagar på att spelet var lätt. Ja det var lätt. Spela igenom Diablo 2 Act 1så är det skitlätt med. När man är lvl 13 efter lite grind så är det ännu lättare såklart!

Vad jag vill komma fram till är att:
1. Klart det är lätt i början. Väntatills magic resistance mög karaktärer från helvetet med lvl 85+ kommer i vågor och börjar mala på dig och du inser att fan detta gick itne så bra osm jag tänkte, då blir det andra bullar.

2. Gällande det nya systemet med runor och skills så förstår jag exakt hur Blizzard tänk dvs istället för "buttonmashing á la jag har max lvl på mina skills och 90% resistance mot physical damage" så måste man använda taktik. När jag spelade med 3 vänner så blev det rätt svårt redan från början och jag ser fram emot att spela med mina vänner som har olika klasser för att ta oss an Diablos Horder.

3. Crafting = GENIALT! Att kunna crafta rare föremål + 14 olika gemsorter varav 5 droppas innebär att ALLT är av värde man hittar. Guld in i fickorna, blått magic skit in i salvage och vips så har du andra förutsättningar för spelet.

Jag om någon kommer hänga på låset den 15:e med mina vänner och sedan blir det mangel 24/7 till vi klarat spelet och därefter börjar man om med en HC karaktär för att verkligen njuta och anstränga sig.

Så ni fjortisar, som inte vet vad det innebär att spela Diablo 1 på LAN i ett sunkigt internet cafe som kostade 100 kr/h 1996 då man först spelade Diablo 1, gå och spela era app spel på Facebook och böla över att era kor inte blivit matade eller va fan ni nu gör i Farmville.

Ha det!

var med i ursprungliga betan. Kan säga att det var riktigt tråkigt till slut och att uppgradera enheter och baser blev en pina. Konstigt att skaparna av C&C lyckas göra ett riktigt skit spel..

Helvete att säkert 90% som fick nycklarna fortfarande blev ammade när 2:an kom.. Jag är inte bitter.. Grattis till de som fick nycklar..

Köpte Arkham asylum i rea backen i vintras o det var de bästa investerade pengarna ever. Arkham City kom till pappa

1