Inlägg av anon79020

Inlägg som anon79020 har skrivit i forumet

1

Tycker det är grymt förolämpande att producenten där påstår att filmlicensspel ska utvecklas av filmregissörer och inte spelskapare. :evil: Som om någon i ett helt annat yrke skulle kunna jobbet bättre.

När ska de förstå att ett spelmanus är en helt annan sak än ett filmmanus.
Det är som i filmens ungdom då alla filmer försökte kopiera teatern med stela filmvinklar som följd och att man inte utnyttjade filmens fördelar alls.

Felet med filmlicensspel är att de i regel får för lite frihet och alldeles för lite tid att utveckla spelen.

Skulle inte säga att detta är särskilt frustrerande, bara korkat. En demo är för att locka konsumenten till köp. Därför är det en fördel att så många som möjligt får spela dem.

Ser däremot inget uppenbart fel med att ta betalt för extramaterial i en demo, annat än att en demo är menad att visa spelet från sitt bästa ljus så att folk vill köpa det.

Att försämra en demo för att tjäna pengar på själva demon istället för spelet?

Det finns visserligen psykologiska orsaker att det kan funka, har vi redan lagt ned pengar på en vara så känner vi ofta för att fortsätta med det för att inte "slösa bort" de pengar vi redan lagt ned.

Tror dock folk väljer att inte köpa spelet istället eller piratkopiera.

De starka kommer alltid att ta från de svaga vad de kan. Det är klart de stänger ner Xbox live när de inte tjänar på det, vi låter dem ju få monopol på internet på sina konsoler. Tack och lov att pcn inte gått så långt ännu.

Varför kan de aldrig göra film av de spel som faktiskt har bra story? Och när de för en gångs skull gör det missar de poängen totalt! Silent Hill blev en slashig amerikansk skräckfilm Istället För Den Psykologiska Skräck Serien Är Känd För! Å andra sidan är jag glad att det minskar chansen att Uwe Boll gör en värdelös film på ett spel som faktiskt förtjänar att göras film av.

1