Inlägg av DeryckW

Inlägg som DeryckW har skrivit i forumet

Rätt säker om Blizzard skulle öppna en legacy server så skulle priset hamna på vad retail ligger på. Kan vara så att alla dessa som skriver under att de kan tänka sig betala för legacy server i månaden är sugna att betala 120 kr i månaden men jag tror inte det.

Skrivet av Morkrah:
Skrivet av Kane:

En av anledningarna att privata servrar och vanlij blev stort var för att det var gratis. Skulle det kosta något så skulle intresset sjunka rejält och den typ av community som fanns skulle knappt vara en bråkdel av vad den var.

Undersökningar har gjorts på de som spelade och en väldigt stor del säger att de faktiskt skulle betala, inklusive jag själv. Att få stabila servrar och Blizzard-polish är för många värt en slant i månaden.

Bara för du kryssar i att du kan tänka dig betala för en vanilla sever så betyder det inte att du kommer göra. Kan garantera att ett flertal som sagt att de kan tänka sig göra det inte kommer göra det.

Skrivet av Qjt:

Börjar dom kika på hjältar från HoN nu? https://www.heroesofnewerth.com/heroes/view/197#hero

Monkey King finns dock i DoTA 1.

Skrivet av thefog:

Under hur lång tid tog detta ?

Som jämnförelse kan påpekas att Wayne Rooney tjänar £250,000 i veckan, ungefär 3640000 kronor i veckan (fotboll)

Som jämförelse är fotboll rätt mycket större än Esport.

Skrivet av fatcamp:

Dom 2 i den listan som är mest imponerade enligt mog är zai och pieliedie pågrund av att dom andra från dota2 ligger där bara pågrund av ti3 som dom vann. Men pieliedie oxh zai har fått dom där pengarna från många olika stora.

Jag blev inte så överraskad att Zai ligger högt. Vunnit mycket med EG, kom t.ex 3a på TI4. Sen har han vunnit rätt mycket med Secret på sistone. Pie däremot trodde jag aldrig, 2 miljoner i prispengar för honom, trodde inte det.

Skrivet av mrFluffy:
Skrivet av FZGurka:

25 % direkt till prispotten tycker jag inte är girigt. Snarare tvärt om. Är det 14 lag som förra året, betyder det 84 personer som de ska fixa flygbiljetter och hotellrum med all inclusive. Plus mängder med personal runt omkring.

(Räknar med 6 personer i varje lag, 5 spelare och en coach).

Jag är verkligen inte inne i Dota 2 scenen och vet inte vilken rotation de har på teamen. Men har inte Dotateams som är nya väldigt svårt att komma in?

Jag tänker på hur Riot har löst det, istället för feta summor till topplagen så får alla lag en "lön" för en säsong + eventuella prispengar till de bästa.

Svårt att komma in i vad? TI? Det är lika lätt för alla, det krävs bara att du presterar i turneringar innan TI. Du har turneringar som enbart bjuder inte kända lag, men de flesta har öppna kval, bara att visa upp dig i kvalet att du är ett lag att räkna med. Dessutom kommer Valve låta rätt många lag som aldrig har en chans i TI få kvala till det. Så nej, inte svårt. Hårt arbete dock.

Bland kommentarerna på Rockstars hemsida "Ugh I wish it was never released for pc"

Fniss.

Skrivet av BudoWhoopass:
Skrivet av DeryckW:
Skrivet av Hittebarn:

Ge till Dota. NU!

Vilken potential

Finns redan, spelas ju stora turneringar med detta mode. http://www.dotacinema.com/tournament/dotacinemas-xmg-captains...

Captains draft är inte samma sak som reversed captains mode:)

Oj, snacka om hjärnsläpp x) Aja, då ber jag om ursäkt. Åtminstone hade jag ett halvt rätt, reverse finns redan x)

Skrivet av Hittebarn:

Ge till Dota. NU!

Vilken potential

Finns redan, spelas ju stora turneringar med detta mode. http://www.dotacinema.com/tournament/dotacinemas-xmg-captains...

Har säkert lagt över 1000kr på DoTA 2. Ser inte heller något fel i Valves system i DoTA. Jag behöver inte lägga in pengar jag får hela spelet ändå med ALLA hjältar, updates etc. Vill jag inte ha olika cosmetics till mina heroes så låter jag bara bli helt enkelt inte svårare än så.

Andra spel som ger dig fördel med att köpa hjältar, vapen är enligt mig fel. "Vill du spela den hjälten? Har inte tillräckligt med in-game valuta för att köpa eftersom du inte spelar tillräckligt mycket? ----> KÖP HÄR FÖR RIKTIGA PENGAR <----" Usch.

Skulle åkt dit och ställt sig längst fram med en Napster T-shirt.

Skrivet av Kleptoman:

Det enda jag egentligen vill ha är ett förbättrat manager mode.
Riktigt kul att välja ett lag i de lägre divisionerna och förändra det till ett topplag som vinner CL.

Det är vad Football Manager är till förr

Skrivet av bleak:

Bättre gamemodes som pudgewars, Towerdefense osv.

Pudgewars, ElementalTD och t.ex Enfos arbetas på. Skaparna väntar tills efter TI4 hypen innan det släpps. SÅ i Augusti ska du nog se att det kommer.

Våld har funnits i alla tider. Är det inte musikens fel så är det spelens fel.

Varför kan bara inte folk fatta att det finns idioter som saknar all form av förstånd och sådana här saker?

Skrivet av cute_ninja:

går det att få i en gangstatalk fri version ? =_=

En vad?

Skrivet av marcus8958:
Skrivet av DeryckW:
Skrivet av alexst4:

Fast Fifa 14 på PS4 kommer var mycket mycket bättre!

Varför skulle det vara det då? Är det grafiken? Då kan jag köpa det till PC istället där grafiken redan är bättre med 4K. Det är inte direkt så att EA har ett nytt FIFA 14 redo inför PS4an. Utan du får samma spel med bättre grafik och tyvärr som du kanske gör så spelar jag inte mina spel pga grafiken.

PS4 och X1 kör på ignite motorn och PC kör på utdaterade impact engine som kan köras i 4k upplösning men spelet kommer ändå vara fulare och ha sämre animationer.
Upplösning är inte allt för då skulle alla sitta och spela Quake med 4k upplösning och tycka det är snyggare än Crysis 3 i 1080p.

Ändrar fortfarande inte på vad jag skrev, jag var inte ute efter grafiken. Jag vill ha gameplay om det inte framstod.

Skrivet av alexst4:

Fast Fifa 14 på PS4 kommer var mycket mycket bättre!

Varför skulle det vara det då? Är det grafiken? Då kan jag köpa det till PC istället där grafiken redan är bättre med 4K. Det är inte direkt så att EA har ett nytt FIFA 14 redo inför PS4an. Utan du får samma spel med bättre grafik och tyvärr som du kanske gör så spelar jag inte mina spel pga grafiken.

Skrivet av Puscifer:

Är regn och snö något nytt i Fifa 14, eller varför regnar och snöar det i hälften av alla klippen? Jag får intrycket av att man vill visa upp det som ett av de nya tilläggen i spelet.

Lite orelaterat nu, men det är alltid lika uppfriskande att få lyssna till musikgenren Drum &amp; Bass inom stora spel-, och filmsläpp. Det är en alltför liten genre som de flesta inte ens känner till. Bl.a. Fifa och Need for Speed-spelen har alltid varit bra på att nyttja Drum &amp; Bass.

Något nytt är det väl inte, det förekommer men väldigt sällan. T.ex så spelade jag ALDRIG en snö match på FIFA 13. Då hade jag ändå runt 1000 matcher spelade.

OnT:
Tyvärr så kommer jag väl inte ens köpa PS4an längre, jag spelar bara FIFA på konsol och FIFA 14 är det sämsta spelet jag någonsin köpt så lär strunta och vänta till nästa år. Kanske billigare då.

Skrivet av Yukki:

Finns Pokemon Origins, men den är inte dubbad ännu så vitt jag vet. Finns dåliga subs för de som vet var man kan hitta dem

Kommer på engelska i November.

Skrivet av Draug:

Jag är gymnasielärare, och ni ska bara veta hur många av mina elever som har liknande situationer, vare sig de är mobbade eller ej.

En kille uppmuntrades till och med av sin mor att spela istället för att plugga, eftersom inkomsterna från hans twitchkanal etc betalade hyran.

Så ja... långt ifrån bara "mobbade" som har sådana här problem.

Stämmer verkligen detta? Jag kollar ofta streams på twtich och jag kan nog bara nämna en svensk på Twitch som faktiskt har tillräckligt många viewers för att få ihop till en hyra. Om det nu stämmer så är det inte svårt att lista ut vem det är.