Inlägg av anon82523

Inlägg som anon82523 har skrivit i forumet

Julkalendern, lucka 10 – Stoppa pressarna!

Klockren xD
Bästa luckan so far!

Skrivet av Puscifer:

Jag är orolig över att Dead Space 3 kommer bli mer action-orienterat än vad det är skräck.

För att nämna några exempel på spel som gått samma väg:
-F.E.A.R. gick från Horror till Action
-Rainbow Six gick från Tactical till Action
-Splinter Cell gick (Går?) från Stealth till Action

Att döma av den lilla gameplay jag har sett verkar det vara väldigt mycket action. Det blir dock ett köp för min del p.g.a. co-op-läget.

Du glömde resident evil serien, viket nog är det mest vanliga exemplet.
Jag skulle inte bli förvånad om dead space 3 blir mer action än skräck, men i vilket fall som helst blir det ett köp då jag älskade filmerna och dom andra spelen

Hur kan det möjligtvis vara sonys fel att csgo inte släppts på ps3?
Och varför vill man spela ett pc spel på ps3?
Alla spel är inte till sonys konsol helt enkelt, desamma gäller nintendo men tydligen vill microsoft ha alla spel så sin xbox, och då tror folk att sony är dåliga för att vissa spel inte blir bra eller inte släpps på playstation 3.
Spela pc spelen på dator helt enkelt, cs har aldrig hört hemma på ps3 och kommer aldrig att göra.
Desamma gäller skyrim.

Vem bryr sig, kan inte folk helt enkelt bara förstå att man spelar första persons spel på pc och inte på konsol? Första person på pc slår första person på konsol alla gånger.

Ja, de begagnade spelen är ju de enda spelen man köper från gamestop om man köper något från gamestop överhuvudtaget.
För prisen på nya spel är gamestop fasen värst på att sätta.
Finns knappt någon annan spelbutik i sverige med högre priser på nya spel.

Swtor kommer dö ut, bioware lyssnade inte på spelarna och får skylla sig själva, själv lägger jag all fokus på guild wars 2, det är det enda mmorpg som jag har roligt med dessa dagar

dom tjatar troligen bara för att det inte är någon som vill ha dem haha. Alla som är interesserade av gw2 har ju troligen redan förhandsköpt spelet och då behöver man inga beta keys. Väntat på spelet i typ 2 år nu, kommer bli kul som fan att få sätta sig å nöta den 25e nästa månad

Shadow of the colossus ska ju också bli film, ni kan ju lägga upp det med när ni ändå är igång haha

Skrivet av walter_iego:
Skrivet av Networc:

Nåväl, vi håller hoppet högt och hoppas att det blir minst lika putsat som andra evighetsprojekt som de som senaste åren fått se världens ljus.

Syftar dom på typ duke nukem forever då eller? Jag kan inte komma på något evighetsprojekt som blivit direkt waaoow.

...eh, Diablo III

Om man tycker att det blev waaaoooow då... Det blev väl bra men inte skitbra.

Jag är glad ändå, tänkte skaffa pc versionen också men om den inte blir bra så struntar jag i det, lite synd är det ju för den delen av mina vänner som vägrar skaffa det till konsol och endast lirar pc. Men för oss som spelar konsol är det ju fortfarande kul med en ny dlc, en av de nya saker jag gillar bäst är detta:

PVP Online Matchmaking System - Quick matching for co-op or PVP.
Gillar ordet quick

Skrivet av fisk:
Skrivet av Networc:

Fredrik kanske har rätt i endel han säger.
Men fz kanske skulle börja gå på vad spelare tycker istället för vad just skribenten tycker.
Och varför ni gämför dragons dogma med skyrim har jag verkligen ingen aning om.

Båda har "drakfödda" huvudkaraktärer, båda spelen handlar om att besegra en drake, båda har en öppen värld med mängder av småquests, båda har levelsystem med diverse skillsets, båda har likartade herb/mining/gathering-system, båda har en värld uppdelad i olika städer som man besöker i den för övrigt öppna världen, båda har tusentals olika smågrottor att utforska och upptäcka, båda har innehåll som drastiskt kan förändra hur man spelar. Båda har "brottslighet" och likartade konsekvenser vid brottslighet (fängelset och man kan försöka rymma från fängelset).

Det som avsevärt skiljer sig är magisystemet samt hur spelen hanterar dag/natt, samt stridsystemet. Skyrim framstår som segt i sitt stridsystem, här är Dragon's Dogma istället väldigt flytande. Det finns givetvis många andra punkter som spelet skiljer sig på också (i de flesta fall till Dragon's Dogmas fördel) men på många sätt är det en Skyrim-klon.

Ja, så sett ja... Men Dragons dogma är ju ett typiskt third person konsol spel från Japan, skyrim är ju oavsett vad folk säger ett pc spel och körs bäst på pc. Jag får en känsla av att man kan gämföra dragons dogma lite med monster hunter spelen men jag har väl fel då...

Nåväl, vi håller hoppet högt och hoppas att det blir minst lika putsat som andra evighetsprojekt som de som senaste åren fått se världens ljus.

Syftar dom på typ duke nukem forever då eller? Jag kan inte komma på något evighetsprojekt som blivit direkt waaoow.

Skrivet av Friberg:
Skrivet av Networc:

Helt rätt, här har vi någon som förstått iaf... Alla är så hemskt insnöade på grafik och teknik. Ett bra spel hänger oftast inte på grafiken, jag skulle gärna kunna spela ett nytt spel i äldre grafik, skulle bara vara awesome och fler skulle kunna lira det

Kraftigare hårdvara betyder inte bara bättre grafik. Även bättre fysik, bättre AI (förhoppningsvis), större världar och mer yta kan renderas. Mycket kreativitet som kan skapas på det sättet.

Jo tack jag vet, men många utvecklare har fortfarande svårt att optimera sina spel verkar det som

Helt rätt, här har vi någon som förstått iaf... Alla är så hemskt insnöade på grafik och teknik. Ett bra spel hänger oftast inte på grafiken, jag skulle gärna kunna spela ett nytt spel i äldre grafik, skulle bara vara awesome och fler skulle kunna lira det

Fredrik kanske har rätt i endel han säger.
Men fz kanske skulle börja gå på vad spelare tycker istället för vad just skribenten tycker.
Och varför ni gämför dragons dogma med skyrim har jag verkligen ingen aning om.

Skrivet av DokiDoki:

VodkaCitronJP

Adda mig ifall ni äger:
Naruto Storm 2, Naruto Storm Generations
Lost Planet 2
Dead Nation
Resident Evil 5
Wipeout
Marvel VS Capcom 3

Så kan vi lira!

Addar dig, om du vill co-opa re5, redan klarat det men alltid kul att co-opa. Antar att du även kommer skaffa fler co-op spel i framtiden ;D Ser du en inv från Necroify är det jag

Håller med, men det faktum att dom gör sina skräck spel till action spel är ännu värre.

Onödig artikel.
Vi vänder på det.
Zelda till xbox 360?
Knappast...

Skrivet av r3lev4nt:

Networc; Elda inte på den poäng som hela tråden handlar om.. Detta är ett forum, folk kommer lägga ut sina egna tankar i diskussioner, då får du vara beredd på att försvara dina egna. Han får inte skylla sig själv då, utan det är ju du som skriver dina posts. Därav får du se till att folk förstår vad du menar. Dessutom har han faktiskt en poäng.

När Quake kom och var som störst, så var ju det mainstream på sitt sätt. Idag är man ganska hardcore om man fortfarande lirar Quake. Så ser många det verkar det som iallafall. Jag spelar fortfarande Quake, och anser att gruppen som gör det har betydligt bättre attityd än de som spelar t.ex MW2 eller BF3.

Nej, eftersom det inte är mitt problem att han inte förstod vad jag menade, men för att göra det enklare för er kan jag ju förklara lite vad jag menar.

Quake var bara ett exempel, jag spelar själv inte så mycket quake.
Ännu bättre exempel är spel generellt, det är skillnad på spel och spel.
Det är också skillnad på folk som gillar spel och folk som gillar spel.
Vissa personer har inget som helst intresse för spel och spelar endast t ex LoL.
Det finns människor man kan prata om spel med, prata om trevliga spel upplevelser och spela roliga spel tillsammans med.

Sedan finns det dom där som verkligen är helt ointresserade av spel och säger själva att dom är intresserade av spel när dom i själva verket inte är det, är man intresserad av spel är man t ex inte endast intresserad av LoL eller typ Dota och Cs.

En person som endast spelar multiplayer spel online mot varandra som de spel jag nämnde innan. En sån person vet faktiskt inte så mycket om spel och har inte särskilt stort intresse för spel, åtminståne inte för singelplayer spel med bra story, inte co-op spel heller. Utan endast dessa PVP spel som är så fantasilösa och endast handlar om vem som är bäst. Jag tycker det är skit tråkigt med fotboll. LoL är precis lika tråkigt i mina ögon.

Jag menar inte att dom inte är gamers, jag menar mer att dom påstår sig vara något dom inte är.
Och nej, det var inte lika mainstream med t ex första quake som det är nu för tiden.
Nu spelar precis alla dom där online spelen som spelas upp mot esports nivå. Även små fjortis tjejer. Har fan sett guidos sitta på DH. Stör mig som fan på att folk börjar snacka om CoD, LoL, Sc2, Cs eller Dota såfort man råkar nämna att man har ett brinnande intresse för spel.
Jag vet personer som rent av smutskastar bra spel som Zelda, FF7, MGS och SH bara för att dom finner dom tråkiga eftersom det inte innehåller detta multiplayer system som finns i dom där andra esportiga spelen.
Så ja, det är skillnad på gamers och gamers.

Skrivet av Apministern:
Skrivet av Networc:

Som många andra i denna tråd säkert också sagt.
Det är mainstream spelens fel.
Dota, HoN, LoL, Cs, Sc2, CoD osv...
Där det inte endast är trevliga veteran gamers utan även massor av mainstream folk som tror sig vara så kallade "gamers" bara för att dom spelar en eller två av spelen nämnda ovan.
Ååh vilken gamer jag är, bara för att jag brukar åka till dreamhack å spela en av dessa mainstream spel som precis alla andra spelar (utom jag känns det många gånger som).
På gamla goda quake tiden var dom som var intresserade av spel online och spelade t ex quake.
Nu för tiden har wannabes börjat spela alla dessa mainstream spel, och då dom inte är vana vid att sitta inomhus vid sin dator under en längre tid får dom dåligt humör och börjar bli aggressiva i chat och teamspeak.

Jaha, men vad har mainstream med folks aggresvia beteende att göra?
Är man wanna-be bara för att´man har intresse för ett populärt spel? Betyder inte det att ni som spelade quake också var wanna-be's? Quake var ju säkert också ganska mainstream förr, tanke på att det var väldigt populärt på sin tid.

Vad krävs igentligen för att vara gamer? Tror att det fanns en disskusions tråd för ett tag sedan där detta diskuterades, många hade olika tycken om saken. Personligen tycker jag att det räcker att man har stort intresse för ett ELLER flera spel för att räknas som gamer.

Ursäkta offtopic, men ville bara säga vad jag týckte

Fattar du inte vad jag menar får du skylla dig själv