Inlägg av Maistro

Inlägg som Maistro har skrivit i forumet

Black ops är ett bra spel, men treyarch och activison är ju helt dumma i huvudet. Treyarch är sämst på att utveckla spel och Actvision är dumma nog och vill att det ska utveckla och låter inte treycrch göra som de vill utan det ska vara nästan en kopia av föregångaren hände samma sak med WaW. Att ta med bilen och perken ghost var så dumt så man kan inte fatta det. Sen är vapen så jäkla klena. Om det inte patchar upp spelet bla hit regestration eller spawnen som är årtiondes sämsta m.m utan bara släpper nya map pack kommer jag gå tillbaka till MW2 och bli Noobtubad

Skrivet av Jozo:

Två helt olika spel... Man kan inte direkt jämföra dom, utan vad är det för sorts spel du är ute efter?

Arkadröj eller lite mer åt realism?

Vad då två spel?! EA har sagt att MOH ska utmana MW2 och då måste det väl vara samma spel?

Själv så skulle jag säga BO eftersom en mängd anledningar. MOH är gjort att två spel studior vilket tyder på att det komma ut på marknaden snabbt och sälja bra pga. känt varumärke har jag intrycket av. Så jag ska köpa black ops istället för MOH (köp BC2 istället, MOH kommer reas ut efter jul handeln)

Skrivet av StrongBad:
Skrivet av visan:

Grattis du slapp allt det tråkiga levlandet i CoD och kom till 70 direkt;)
Aja kör om från början på prestige och se glad ut. Måste dock vart jobbigt och lyssnat på alla levlings truddilutter som spelas när man levlar.

Du är troligen en sån otålig spelare som inte ser det roliga med att sträva efter något. Jag gissar på att du använder fusk i de flesta singleplayerspel och förmodligen har du kört rankhack på MW2.

Det är vad jag tror, i alla fall.

Eller så tar han skills före playedtime...;)

Nej det löser inte problemet direkt, min kompis hade samma problem med Bad Company 2 han var för ung. Han provade att först ända sin ålder och skapa ett nytt konto men det hjälpte inte direkt. Utan jag tror du måste tyvärr vänta i ca 30 dagar efter du har ändrat åldern för att kunna spela som han fick göra.
Verkligen skit av EA!

PS
Byt in ditt MoH och köp black ops när det kommer, mycket bättre

De som tycker att MW2 MP suger är oftast dåliga. Om man vill så gärna spela mer hardcore finns alltid gamebattles, så sluta klaga!

Läste på någon sida att Arena Net sa att det inte skulle släppa GW2 det här året, men eftersom ut talet var i början av året kan det ha ändrats. Själv tror jag antagligen vid julhandeln eller i början av 2011 pga. wow cataclysm släpps och andra mmo som kan vara konkurrerande. Lägg också i baktanke att Arena Net har bara avtäckt 4/8 klasser och inte avslöjat något end game nästan i spelet, så det kan också vara ett tecken på när GW2 kommer släppas. Tagga för GW2!

Fick mitt 12 månaders (+1 månad) Live för 399 kr på webhallen.

Blev också förvånad, men sen läste jag på deras hemsida i FAQ att om man har köpt en box så får man poäng om man skriver in koden så får man BattelForge poäng som är ingame valuta i spelet.
För det man laddar ner är bara en gratis klient med några kort i varje område. Så egentligen kan man säga att gratis klienten är bara en demo för att se om de är roligt. Hoppas det hjälpte

FAQ:
[http://www.battleforge.com/en/about-the-game/faqs/]

Prisjakt:
[http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=340257]

Skrivet av Pentti Varg:

Så jävla trött på alla småbarn som gnäller om noobtube, g18 noob och allt annat. Vem har bestämt att vissa vapen är otillåtna?
Vapnen är en del av spelet och gillar man inte det så får man spela nåt annat.

Det är för tusan tvärt om, det är alla p12:or som kör med noobtube etc. Det är sånna som förstör multiplayern. Hoppas att det går att moda på konsol också i BO, då kommer man iallafall ta bort allt oblanserat crap!

Undrar hur det har tänkt ut månads avgiften om det sker, med tanke på att man redan har betalat för att lira live.

Spela ett FPS kanske med många spelare per server, finns något spel som är under utveckling som heter "The Agency" tror jag. Eller så kan du alltid köra Global Agenda som är ett B2P mmo som har verkligen feta vapen fast det är 3rd person shoter.

[quote=jonne_man]

Skrivet av weizenbier:
Skrivet av Takt:

Men tacka galaxy editorn för att kunna bygga egna bannor eller modifiera hela kampanjen

Eller MP för den delen. En mod ala dota eller wc3 hjältar är ju absolut int omöjligt

Och det har några redan gjort :D, det kallas Storm of the Imperial Sanctum som än så länge ser ut som en bra dota klon som går redan nu att spela. Så nu behöver du aldrig mer grubbla över att köpa SC2:D

http://playsotis.com/

Skrivet av Rambo XII:
Skrivet av StrongBad:
Skrivet av Rambo XII:

Som ni säkert alla vet så har IW/Activision w/e lagt ner mest tid på Multiplayer i Modern Warfare 2 i jämförelse med singelplayer. Men vad jag har hört ska Black Ops bli tvärt om, de skall ha inriktat sig mest på Singelplayer och gjort det till själva höjdpunkten i spelet, medans Multiplayer bara 'är' liksom.

Det är helt tvärtemot vad JD_2020 (community manager på Treyarch) har sagt flertalet gånger. Så jag tror väldigt lite på dina uppgifter tills du kan hänvisa källor.

Vänta och se då.
Det kommer bli en bättre version av CoD5 WaW, eftersom det är Treyarch som gör det, inte IW, så kommer det ligga i stil med WaW.

Konstigt att det sa på e3 att det skulle bygga storyn på MP maps...:up:

Skrivet av Shrudder:
Skrivet av Mikzarn:

APB? Seriöst? Suck.

Har du ens provat spelet eller baserar du din åsikt på vad du läst utifrån recensioner?

En bild säger mer en tusen ord...:D

Fatta om Ubisoft skulle göra Move stöd till AC2 fan vad najs =P

Om denna uppgift stämmer är det i sådana fall ändå inget som Activision tjänar några pengar på, och detta vill den gode Bobby ändra på.

Och så ska det vara!!!

Skrivet av MiXiE:

vägrar köpa ett spel där frakten är dyrare än spelet. 59kr :S

Det är ju gratis =D
Står så här när man går vidare från kundvagnen :

Just nu:

- Fri frakt på spel & film som skickas med brev.
- Fri frakt på hemlevereans till port & tomtgräns*

Läs mer!

*Gäller följande städer: Stockholm, Malmö, Jönköping, Västerås, Örebro, Karlstad, Göteborg, Hässleholm, Halmstad, Växjö, Gävle, Karlskrona.

Verkar inte så bra för tillfället, men det som är bra med MMO är att det kan bli mycket bättre. Så kanske i framtiden kommer det bli intressant =D, but who knows?

Jag tror att nästa konsol generation släpps beror mycket på hur lyckat Kinect (Natal) och Sony Move blir. Om det dock blir misslyckande så tror jag tidigaste år 2012. But who knows?

Är mer intresserad av Sony:s Move än kinect (äger 360) än så länge, verkar finnas mer core spel än kinect som är för de som gillar wii. Om det kommer ett fps till kinect when are we talking