Inlägg av pewpew

Inlägg som pewpew har skrivit i forumet

varför kan inte EA låta DICE göra ett pc-exklusivt bf, då blir det bra, istället för den här konsolporten

Skrivet av swordfish:

När spelutvecklarna börjar lägga mer pengar på reklam än utvecklings kostnader så vet man att det är ett skitspel som bara är till för kalle 8 år utan någon som helst erfarenhet av fps spel. Dice är giriga kapitalister bara ute efter att göra så stor vinst som möjligt................................Hur kan en konsol port får så högt betyg på pc när det verkligen suger.....

EA*

notch blir bara latare och latare...

Skrivet av Dah Butlah:

Bara jag som tycker att båda spelserierna (som fortfarande är riktigt bra) borde återvända till andra världskriget? Åtminstone för något spel var. Modernt krig börjar bli lite tråkigt.

jag vill ha bf2143

Skrivet av Puerten:
Skrivet av s3ng:

>Klickar på videon.
>Reklam.
>Stänger ner videon.

>Klickar på videon
>Reklam.
>Använder hjärnan, trycker på F5, och ser videon direkt.

Nåt annat för er som är så helt emot reklam är väl ad blocker.

Jag gillar och lirar Battlefield 3 en hel del just nu men jag tror nog många kan hålla med om att det lutar en hel del åt propaganda-hållet vad gäller FZ:s fokus på BF3.

edit: Med propagandan menar jag inte reklamen, utan "reklamen" som visar sig i varenda artikel (och de är många) om BF3.

eller så använder man adblock om man inte är dum i skallen. och FZ kanske skriver många artiklar osv om BF3 för att de gillar spelet och för att de tycker det är kul att ett svenskt företag har lyckats så bra med ett spel?

bulldozer vid 0:28

det märker man ju med vissa funktioner och så, när man ska byta vapen till exempel. på pc borde man kunna trycka på en knapp istället för att hålla inne R liksom

ägd

det enda riktigt jobbiga med betan är att löv blockerar nades och en riktig jävla delay när man dör

Skrivet av Thane:
Skrivet av fall:

Förstår inte allt hat emot Call of Duty om jag ska vara ärlig! Visst jag kan hålla med om att Black Ops eller World at war inte var världens bästa spel, men oavsett det så var Call of Duty 4 Modern Warfare det roligaste FPS spelet jag lirat, på andra plats kommer Modern Warfare 2 utan tveka även fast det inte fanns dedikerade servrar.

Det är inte för att de är dåliga spel folk hatar dem. Utan för att det är samma spel i ny förpackning varje år.

fast mw2 och BO är just inte världens bästa spel heller. det är otroligt obalanserat och irriterande

skitspel

jag antar att coop är en liten extradel

NICE

har testat det nu i en timma ungefär och det är riktigt kul. lite svårt att förstå i början, men det blir lättare efter ett tag såklart.

räcker det inte med en tråd?

ni som tycker det är skit me origin: jag förstår inte hur det förstör allting. om jag använder orginin för bf3 så har ja mina bf3 vänner på origin, och har kvar mina vänner på steam som ja spelar allt annat på

ser ut som ett b-spel

Skrivet av robineng:

Kanske skulle man installera BF2 igen. Man behöver väl inte Special Forces tillägget?

för vad? du behöver inte installera special forces eller något av expansionerna, men de är gratis nu. vet inte om SF e gratis men euro force och armored fury är gratis.

faaaan ja e så jävla sugen på att installera bf2 igen för att lira lite, men det är nåt jävla kladdigt på min skiva :S