Inlägg av flyawaynille

Inlägg som flyawaynille har skrivit i forumet

Skrivet av Bojkott:
Skrivet av walter_iego:

But why? Men det lär vi nog se inom kort.

På grund av att konsolerna också har 6GB och att spelindustrin äntligen har kommit ikapp verkligheten där majoriteten har suttit på 16GB i åratal och väntat på att få utnyttja dom.

Nu gillar jag verkligen att minneskravet ökar på spel. Men man måste ha bra verklighetsanpassning om man tror att någon majoritet har haft 16GB i åratal.

Det jag inte förstår är varför man vill spela på kontrollen om man måste använda en Wii mote ändå.

Skrivet av Neatherblade:

Är inte alla sportspel i stort sett samma varje år?

Nej det är de inte. Oftast är det rätt så stor skillnad mellan dem. Något man märker om man spelar dem.

Skrivet av Zpartan:

Är nästan klar, ligger väl på +50 har några huvud samt sidouppdrag kvar, har samlat alla vapen som går, har dyrgriparna stående i garaget, jaktplan, tanks och AH samt båtar och MCs, har även lagt mkt tid på att putsa tiderna flygskolan.

Loggat över 120 timmar i spelet, och bokat 900 millar på banken.

Ser starkt fram mot div DLC som är planerade!

GTA V är en fullträff för den som vill slå ihjäl tid på att antingen psykotiskt mörda folk i en galleria / öppen gata / Motorväg, (Kanske därför man kan besöka en psygolog) Trimma sin bil, Träna på Fallskärmshoppning eller flygning, eller bara softa med en golfrunda, tennismatch, båt eller biltur i det digitala speluniversumet!

Finns massor!

Att lära sig konsten att tortera folk är verkligen att dra allting till sin spets, osmakligt men sanningssägande!

Mkt konspirationer med NSA, NWO och annat politiskt amerikanskt dravel!, och man driver öppet med sexism, svordomar, rednecks, negrer, rasism och politik.

Det känns som ett klart uppvaknande!

Jag hoppas att du köper spelet sen också. Speciellt med tanke på hur mycket tid du lagt på det.

Skrivet av pinky:
Skrivet av Johan:

Rumpa-till-bröst-panorering på kvinnliga karaktärer

Så det där ger minus nu för tiden. Japanska spel/anime/manga har i princip alltid haft en hint av "sexism" (använder ordet löst här) och ska det ges ut minuspoäng för sånt så ser jag fram mot er totalsågning av Bayonetta 2.

Så bara för att 'alltid varit så' så får man inte kritisera det? Ska man acceptera något som inte passar in i ett modernt samhälle för att det 'alltid varit så'?

Jag tycker det är bra att FZ tar upp sånt här i spelvärlden.

Om det är för att fler kvinnor har fått intresset för spelutveckling och vill börja jobba med det så tycker jag att det är jätte bra. Så länge det inte är en kvotering så tycker jag att det är riktigt bra med fler kvinnor i branchen. Jag har dock inga tveksamheter om att tjejer kan göra lika bra spel som män. Förhoppningsvis kan det göra att spelbranchen frächas upp lite och nya idéer och synsätt kommer fram från nya personer i branchen.

Så i stort sätt så ljög dubblé fine o sin kickstart när de sa att de skulle göra ett litet spel. Istället gjorde de något de långt ifrån har råd med. Pinsamt dålig Projektplanering att inte märka att man drar över tiden med flera år och med många miljoner kr.

Påbörjade:
Resistance fall of man(ps3)
Lord of the rings: The war in the north(ps3)

Battlefront har ju alltid varit en halvklon av battlefield fast i star wars universum, och det är inget fel med det. Vore udda om inte Battlefront 3 fortsätter att vara lite likt battlefield. Så länge det inte bara känns som nya skins och nya vapen till bf så är jag nöjd på den fronten.

Fz fortsätter alltså med att kalla veckogamla klipp för nyheter....

Skrivet av PcGamer:
Skrivet av flyawaynille:
Skrivet av PcGamer:
Skrivet av siZe:

Blir inte ett köp för min del iaf, fortfarande nöjd med BF3 + alla djävla expansioner )))

Kommer nog inte dröja länge innan de stänger ner servrarna för BF 3 efter att BF 4 försäljningen tagit fart. EA i ett nötskal tyvärr.

Det lär de inte göra i första taget. Det är inte alls EA i ett nötskal. EA stänger ner servrar till sportspel som ingen spelar längre. Hade de inte gjort det så hade de förlorat mängder med pengar på saker som ingen använde. Om folk fortsätter spela bf3 så stänger de inte ner servrarna i första taget. Men om det skulle vara två pers inne per dag om några år så vore det inte konstigt om servrarna stängdes ner. Fast du är väl inte ute efter något mer konstruktivt än rent EA hat.

När de anser att det inte lönar sig längre kommer de stänga ner dessa servrar och det spelar ingen roll om det så är tusentals personer som spelar om de istället kan använda dessa för att miljontals ska kunna spel BF 4. Se bara på hur de hanterade SimCity, Säga vad man vill om Activision Blizzard men de såg iaf till att fixa nya servrar så fort de bara kunde, EA däremot fokuserade tydligen mer på att få ner antalet till ett minimum än att snabbt lösa problemet. Ja det är EA i ett nötskal, tjäna så mycket det går med minsta möjliga kostnad.

Nu ljuger du här. När sim city hade problem så fixade EA nya servrar väldigt snabbt. De hade dock gjort det stora misstaget(som inte borde få hända) att kraftigt missbedöma hur många servrar som behövs från början. Du har inget att basera det du säger på. Hittills har EA inte stängt ner ett spel som har en massa spelare i sig. Så så länge de inte gjort det så kan du inte säga att de gör det hela tiden.

Skrivet av PcGamer:
Skrivet av siZe:

Blir inte ett köp för min del iaf, fortfarande nöjd med BF3 + alla djävla expansioner )))

Kommer nog inte dröja länge innan de stänger ner servrarna för BF 3 efter att BF 4 försäljningen tagit fart. EA i ett nötskal tyvärr.

Det lär de inte göra i första taget. Det är inte alls EA i ett nötskal. EA stänger ner servrar till sportspel som ingen spelar längre. Hade de inte gjort det så hade de förlorat mängder med pengar på saker som ingen använde. Om folk fortsätter spela bf3 så stänger de inte ner servrarna i första taget. Men om det skulle vara två pers inne per dag om några år så vore det inte konstigt om servrarna stängdes ner. Fast du är väl inte ute efter något mer konstruktivt än rent EA hat.

Skrivet av showerguy:

Om man har köpt Battlefield 3 och alla DLC paket.. ingår alla vapen, fordon, kartor m.m från början i Battlefield 4 eller kommer man bli tvungen att handla allt på nytt?

Det lär ju med all sannolikhet vara nya expansioner som kommer till bf4, inte samma som till bf3. Förstår inte var du får "kommer man bli tvungen att handla allt på nytt" från. BF3 expansionerna kommer inte fungera i bf4, på samma sätt som det varit i den absoluta majoriteten av alla spel någonsin.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av IceMan:

100% ea på Star wars... vi kommer få se en mjölkning och dåliga spel i en helt ny skala. Begreppet mjölking kommer få en ny betydelse. Begreppet dåligt kommer nå nya dimensioner. Begreppet dö EA kommer nå nya höjder.

Haha, ice, bittergubbe. Kan det allvarligt bli sämre än det vi sett från Lucasarts senaste åren?

Du menar alltså att Star wars kinect inte är det bästa som hänt spelvärlden sen år 2000?

Haha. Notch är mer inflytelserik än många andra i världen. Men han är långt ifrån top 1 000 på inflytelserika personer.

Jag älskade bf3, jag tyckte det var underbart. Jag kommer säkert köpa bf4 väldigt snabbt också. Men innan bf3 så snackade de också väldigt mycket om E-sport, och det kändes inte som att det blev så mycket av det. Jag själv kunde inte bry mig mindre om e-sport. Dock får de gärna lägga in Voip då det verkligen behövs. Jag ser hellre att bf4 är som bf3 med voip om man skulle behöva ändra massa saker för att bli e-sport spel.

Jag känner att Dice bara säger det här för att locka folk. Inte för att de faktiskt försöker göra något åt det. De sa e-sport till höger och vänster förra gången och inget hände då. Varför ska man lita på dem nu? De behöver visa riktiga saker om man ska lita på dem.

Skrivet av pelorat:

"Och det är på de här konsolerna samt pc-versionen som Ubisofts fokus ligger, har de tidigare berättat."

Fokus ligger alltså på alla plattformar?!

Som det står i texten så ligger fokus på PS4, nästa xbox och pc.

Hej och välkomna till 40talet. Fan, jag har inga problem om en snygg tjej eller kille är med i reklam. Det är trevligt för ögonen och folk gillar det mer än en ful person och då säljer det mer. Jag anser inte att det är sexistiskt. Men det här tar det till en helt annan nivå. Det här tar det till en absurd nivå. Det här var det löjligaste knepet att försöka sälja på länge. Det känns som man hamnat långt bak i tiden där tjejer bara var uppvisningsföremål och inget annat. Pinsamhetsnivån är hög, speciellt när jag gick i plugget med en av de där tjejerna. Inte den roligaste människan om man säger så.

Edit: De som gjorde denna trailer verkar ha fått få för sig att inga andra än 15 åriga pojkar spelar spel.

Skrivet av Halttu:

Jösses vad det är bråttom att få ut spel nu för tiden...
BF2 release 2005-06-23
BF3 release 2011-10-27
och redan nu BF4... meh.

Ja, sen hade vi iofs Bad company 1 och 2 i mellan. Ja och sen 2142 också. Men då låter det ju inte som att Dice släpper ett spel var sjätte år längre.

Frostbite 2 är Dice troligtvis rätt nöjda med och den lär inte få så stora förändringar till BF4. Då räcker två år till rätt mycket. När man bara kan jobba med motorn man är van med och kan koncentrera sig på att bara göra ett spel. Om de helt skippat singleplayer(hoppas verkligen men tror inte det) så har de haft ännu mer tid för ett bra MP läge.

Skrivet av totte1015:
Skrivet av flyawaynille:

Ja varför inte. Det var ett ganska bra tag sen BF3 kom ut, så om bf4 kommer till hösten så vore inte det någon fara. Jag gillade bf3 riktigt mycket, även om det saknade en del som jag gillar i BF serien.

Eh... Nej.

Så du tror alltså att du vet bättre än mig själv vad jag tycker? Bara för att du inte gillar Bf3 så betyder det inte alt alla hatar det.