Inlägg av Lorio

Inlägg som Lorio har skrivit i forumet

1

"Razer Raiju är alltså trådbunden, till skillnad från Microsoft elitkontroll som endast kör trådlös kommunikation."
Qué? Jag har en Elite-kontrollen till PC och kör via kabel.

@aholman: Det finns split-screen. Men man tappar mycket av synfältet då vilket gör det svårare. Mycket bättre då att köra online tillsammans med en kompis över voice.

Skrivet av Fuidama:

UE3 till Syndicate? Hmm lär ju knappast bli som ettan och tvåan då, onödig utgift för en så kraftfull motorn till ett "simpelt" spel. Såvida de inte bygger in funktioner som att man kan få direkt mindcontrol över en karaktär och då visas vyn i FPS eller något sånt.

RedLime använder inte UE3, utan starbreeze egna spelmotor. Däremot kommer deras framtida spel använda UE3. RedLime har varit i produktion i över 3 år.

Skrivet av Suit_pee:

Tips till er som inte beställt/köpt det än. Beställde igår från pc-city till PS3. Dagens deal gav 10% rabatt och så är det fri frakt på spel. Totalt gick kalaset lös på 410kr! Billigt imo! Idag är dagens deal "10% på spel"!

Det är bra pris för ett nytt spel men det slår inte Media Markt. Var precis där och köpte det för 379 kr. Jag gick först in till Game men där kostade det 599 kr.
Köper alltid spel från MM numera

Börja sälja alla nya spel online, på tex Xbox Live (inte bara gamla spel) så slipper dom många vidareförsäljningar. Tills det händer så kommer jag fortsätta sälja/låna ut spel.

1