Inlägg av anon97018

Inlägg som anon97018 har skrivit i forumet

1
Skrivet av sparriskrigaren:

Ser ut som ett vanligt, menlöst, flashspel.. till iOS. Gjort av folk som hatar spel men som älskar att tjäna pengar på något som liknar spel. Att människan har mage att nämna den här dyngan i samma mening som Shigeru Miyamoto borde leda till ögonblicklig utvisning.

Måste alla vara så bittra på FZ?

Skrivet av zhrooms:

Blir sugen på Xbox 720 men samtidigt inte, när det kommer så sitter jag på en Intel Haswell Hexa Core i 5.0GHz+ och 2-3st GTX780 allt vattenkylt

Xbox720 kommer prestera som 1/5 av den datorn, för dom där 3000kr kan jag köpa en mITX HTPC istället med quad core, 8GB ram och DX11 grafik, som kan göra mer än en Xbox 720

Så varför är jag sugen på Xbox 720?

Ja, allting handlar ju om prestanda. Spel är inte så viktigt.

Skrivet av Ztreek:
Skrivet av Brutulv:

Snacka med nån dude, döda ett gäng monster, vilket är svinkul, casha in xp och röra sig vidare i landet. Så ska de va!

Jag var en hater som orkade bry mig om porr armor förut. Nu orkar jag inte bry mig längre. Voila, superkul spel!

Shoppinglista principen alltså?
Är det verkligen så roligt att du är TVUNGEN att döda 5/5 gubbar?
Du kan inte lämna in ett quest förrän du är klar med det, du MÅSTE göra vissa saker för att fortsätta..
Vore det inte bättre om en questgivare säger "ut i skogen och döda lite banditer.. kom tillbaka när du känner dig klar"
eller så skiter du i att hämta hans frus vigselring? säger till honom att du inte pallade men vill ha pengar för att du dödade alla banditer.

I Guild Wars kan du säga Fuck this shit o skippa questet, well well du failar, nu kan du inte starta om det.. du får helt enkelt vänta på följdquestet, banditerna kanske dödade ägaren till ett hus och gjorde sedan en basecamp där, de fortsätter kanske raida en mindre by? failar du där med kanske en borg blir intagen..

Failar du ett quest i ett spel som WoW, ToR, TERA, så känner jag inga konsekvenser.. du får göra om det när du själv känner för det.

Kan hålla med om att questandet i Tera inte känns direkt fräscht. Jag tycker iaf att dess combat gör att man bara vill lira vidare trots en viss grind (likt diablo) Men i ärlighetens namn så är inte questandet i GW2 så innovativt som många vill ha det till. De "dynamiska" quest som finns i GW2 är ju trots allt scriptade och till slut kommer det även här repetition. Questen är också i samma stil som alla andra MMORPG, dvs döda ett gäng här, loota det där, osv.

Värt att nämna är att jag gillar båda spelen och tänker absolut lira GW2 när det kommer.

1