Nyckelord: borderlands

168 artiklar i arkivet.

Filtrera
23

Poker Night 2

Telltale gör pokercomeback och är ett sant nöje, även om du inte är expert av det ädla kortspelet. Tacka Brock Samson, Sam, Claptrap och GLaDOS för det.

37

Defiance

Trions nya mmo är varken omväxlande eller nyskapande, men är bra ändå. Och när du vill ha en snabb action-fix är det ett givet alternativ.

10

Defiance

Defiance vill slå ut gränserna mellan tv- och spelmediet. Men de har mycket kvar att bevisa med sitt action-mmo – och går en kamp mot klockan.

67

Därför blev Aliens: Colonial Marines så dåligt

Efter sju års utveckling lämnade Alien-spelet från Gearbox som mest en sur eftersmak.

35

Årets spel 2012 – plats 4-10

Den episka nedräkningen fortsätter. Idag prisar vi titlarna som var svindlande nära medaljerna.

6

Andra Borderlands 2-dlc:t röjt

Mr Torgue’s Campaign of Carnage heter det andra tillägget på väg till Borderlands 2. Ja, det är allt vi vet.

60

Borderlands 2

Borderlands blåste in likt en sandstorm och stal många actionhjärtan och ännu fler speltimmar. Tre år senare är Texas-utvecklaren tillbaka med en tvåa som klår originalet på samtliga punkter – med råge.

30

Just Cause 2 och Borderlands gratis för PS Plus-användare

Det svenskutvecklade sandlådeactionspelet Just Cause 2 och det tecknade Texas-utvecklade Borderlands kan plockas upp för noll kronor. Men bara om du använder Playstation Plus.

32

Borderlands 2

Randy Pitchford och Gearbox spinner vidare på överraskande 2009-hiten Borderlands. Borderlands 2 ser ut att bli mer av samma – och det är precis vad vi vill ha.

29

Borderlands 2-teamet: varför har ingen snott vår idé?

"Vi befinner oss i en industri där folk inte gör annat än stjäl från varandra", säger Gearbox-chefen.

13

Tomb Raider

Fjärran från sitt kaxiga, superhjälte-jag har Lara Croft spolats i land på en dödligt vacker – och dödlig – ö. FZ anar en ny gryning för den ikoniska hjältinnan.

22

Nytt filmmaterial från Borderlands 2

Lär känna Handsome Jack och världen som verkligen inte är lika öken som i första liret.

9

Därför är Aliens: Colonial Marines ett evighetsprojekt

När Sega 2006 tillkännagav att Aliens: Colonial Marines var under utveckling hos Gearbox glömde de bara en liten detalj. Det hade inte börjat utvecklas ännu.

74

Borderlands 2 älskar pc-spelare

I ett störtskönt inlägg låter Claptrap meddela vad du kan förvänta dig i pc-stimulansväg från Gearbox nästa storpangare.

22

Max Payne 3

Anteckningsblocket darrade nervöst i axelremsväskan men taxin hade redan farit från flygplatsen och jag var med på resan. Nästa stopp; Rockstars kontor i London, och Max Payne 3.

32

Borderlands 2 släpps i höst

Releasedatumet ackompanjeras av en ny trailer – se den hos FZ.

10

Spelåret 2012

FZ sammanfattar spelåret 2012 i textform. Resultatet är 25 glänsande titlar som vi tror kan göra det kommande året till något alldeles speciellt för gamers.

15

Om kreativitet i Borderlands 2

Gearbox snackar på som om det inte finns någon morgondag om hur fräcka vapen du kommer plocka på dig, hur läckra fiender du kommer möta och så vidare plus.

36

Gearbox säger farväl till avlidet Borderlands-fan

Michael John Mamaril älskade Borderlands, tills han dog av cancer i oktober, 22 år gammal. Claptrap säger farväl och Gearbox låter Mamaril bli en NPC i uppföljaren.

13

Deus Ex: Mac Revolution i vintertider

Ja, det är alltså Human Evolution som drar en äppelknyckarjazz.

29

Borderlands 2

Efter det lilla sidoprojektet Duke Nukem Forever är nu Gearbox tillbaka på banan för uppföljaren till 2009 års succé. Vi mötte Borderlands 2 i Tyskland.

22

Borderlands 2-tillkännagivande inom kort?

Det ser ut som att 2K Games har ett större tillkännagivande att göra snart. Vi väntar med spänning.

33

Dead Island

Lever de odöda i Dead Island upp till den fantastiska trailern från i vintras? Vi testar en tidig version av zombieapokalypsen.

18

Duke Nukem Forever-demo i juni via First Access Club

Det första viktiga meddelandet i filmform röjde en försening. Detta andra berättar istället om när du som är First Access Club-medlem kan prova på demoversionen.