"Det var länge sedan ett spel framkallade så mycket känslor" – Mikael Hällgren

Årets mest positiva överraskning. Med en story som griper tag och valmöjligheter som orsakar smärta i själen är #Telltales episodbaserade spel ett av årets bästa. Det var länge sedan ett spel framkallade så mycket känslor. Personligen hade jag dock velat ha ett bättre slut som faktiskt speglar tidigare val i spelet.

Recension – The Walking Dead: A Telltale Games Series

[video=12319]

Jag har aldrig riktigt fångats av något Assassin's Creed-spel förut. Men när trean följde med min sambos nya grafikkort tänkte jag att jag kunde ge det en chans. Direkt sögs jag in av berättelsen och spelkänslan. Det framkallades ett beroende som jag inte känt på länge. Högsta betyg till denna fantastiskt roliga tidstjuv. Bara den underbara skeppsdelen hade kunnat bli ett eget spel.

Recension – Assassin's Creed III

[video=12740]

#Cataclysm spelade jag knappt alls, så mina förväntningar på denna expansion var inte särskilt höga. Men stämningen på den nya kontinenten och dess berättelse gjorde dock att jag satt som klistrad framför skärmen. Det här är en av de bästa expansionerna hittills. Men när ska vi få skaffa ett eget hus, egentligen?

Recension – World of Warcraft: Mists of Pandaria

[video=12219]

------
Årets spel 2012 – Skribenternas val #1
Årets spel 2012 – Skribenternas val #2
Årets spel 2012 – Skribenternas val #3
Årets spel 2012 – Skribenternas val #4