#Age of Conan: Rise of the Godslayer

I Age of Conan-expansionen Rise of the Godslayer reser vi österut för att stifta bekantskap med Kina- och Mongoliet-inspirerade imperiet Khitai. Resan visar sig vara en lyckad sådan då denna expansion lägger till mängder med nyheter och är ytterligare ett jättekliv bort från den innehållsmässiga katastrof Age of Conan var vid lanseringen. Numera finns ingen som helst ursäkt att inte hänga med den gode barbaren på onlineäventyr.

» Läs vår recension

#Monster Hunter Tri

När en av Japans allra mest populära spelserier släpptes till Wii gjorde Capcom vad de kunde för att se till att serien skulle slå även utanför hemlandet. En gigantisk PR- och reklam-push senare blev försäljningsframgångarna inte alls jämförliga med i den uppåtgående solens land, men de av oss som är masochistiska nog fick åtminstone ett actionäventyr av rent monstruösa proportioner. Det är lite smått schizofrent att "casual-konsolen" Wii också fått majoriteten av denna generations allra mest hårdnackade hardcore-spel. Hur gick det till egentligen?

» Läs vår recension

#3D Dot Game Heroes

För oss som växte upp med konsoler som NES och Super NES slår 3D Dot Game Heroes an precis rätt sträng. Som ett nostalgiskt kärleksbrev från förr blandar det det bästa från 80-talets klassiska äventyr som The Legend of Zelda med de nya tekniska möjligheter som erbjuds av grafiska vidunder som Playstation 3. Här är det knappast frågan om nytänkande - snarare är allt precis som det alltid har varit. Och ibland räcker det mer än väl.

» Läs vår recension

#No More Heroes 2: Desperate Struggle

Travis Touchdown är tillbaka och han är i bättre form än någonsin. När excentriske japanske spelskaparen Suda 51 släppte uppföljaren till kultförklarade No More Heroes så visade han att han lyssnat på kritiken och levererar en tvåa som är ett strå vassare på så gott som varenda område. Om övervåld, politisk inkorrekthet och bisarra, japanska tokigheter låter som något för dig så kan du helt enkelt inte gå fel med No More Heroes 2. Men glöm inte att vi varnade dig.

» Läs vår recension