#Battlefield 4 har haft en långt ifrån felfri lansering. Vissa format, som Playstation 3 och Xbox 360, har inte haft några större bekymmer. Däremot har många pc-spelare tvingat sig igenom flertalet krascher och andra tråkigheter –som av allt att döma även gäller Playstation 4-versionen som släppts i Nordamerika. Men än finns det hopp, för #Dice meddelar att de jobbar aktivt med att lösa alla problem.

– Att åtgärda lanseringsproblemen är vår största prioritet. Faktum är att vi är så seriösa att hela teamet jobbar på att stabilisera spelet, och vi kommer inte gå vidare till andra projekt förrän vi är säkra på att Battlefield 4 möter – och överträffar – era förväntningar. Det är rätt sak att göra, meddelar Karl Magnus Troedsson via Battlefield-bloggen.

Som plåster på såren bjuder de på dubbla erfarenhetspoäng för alla multiplayer-matcher man genomför mellan 28 november till 5 december. Den sista dagen får alla spelare som loggar in i multiplayer-läget ett sikte för M1911-pistolen, som har 3x zoom och tidigare endast kunde användas av anställda hos Dice.