Nyheter
Datumet klart – då körs The Division-betan

Datumet klart – då körs The Division-betan

14 kommentarer

Av 2016-01-15 10:43


The Division ska betatestas inom kort, och nu på morgonen står det klart när betan rullar igång. Det står också klart att en av de tre spelplattformarna får ett dygns förssprång.

Betatestningen börjar på Xbox One den 28 januari, alltså på torsdag om knappt två veckor. Först ut är Xbox One-versionen, och ett dygn senare följer Windows- och PS4-betorna efter. Du kan signa upp för betan nu, och det gör du här.

Betan är inte öppen för alla. I vanlig ordning används den för att säkra förhandsbokningar – förbokning ger alltså access till betan. Om du inte har anmält dig kan du göra det nu, och då får du hålla tummarna för att du blir en av de utvalda.

För tydlighetens skull: så här körs betan:

  • Xbox One: 28-31 januari
  • Windows, PS4: 29-31 januari

FZ spelade pc-versionen av The Division tidigare i veckan. Vi skulle gärna dela med oss av våra intryck, men Ubisoft har lagt embargo på dem till fredag nästa vecka. Då läser du alltså våra första intryck av The Division efter ett par timmar med pc-versionen. Inte missa!

Mer info om betan
Samarbete är kung i The Division
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
  • Prixm
    Prixm 2016-01-15 10:58
    För dom som inte vet kan du KÖPA en beta-key från G2A.com för ca 10kr. Jag har gjort det och fungerade utmärkt, detta är för intressant för att inte testa/chansa att få en "legit" key.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ