Interplay utblottat, Fallout Online i fara

Medlem

Är väl inget att gråta över, knappast så att det Interplay som existerar idag består av samma personer som när FO1-2 gjordes..


signatur
Medlem
Skrivet av Roy Batty:

Vi lite äldre gamers har nog ett mer personligt "förhållande" till Interplay än vad P12 & Co har. Jag hoppas verkligen att Interplay överlever och att dom lyckas komma på rätt köl igen.

Håller med! Inte lite mäktiga upplevelser man hade i 1an och 2an

Medlem

skittrist om interplay går och konkar, får hoppas att de vinner mot Bethesda och kan bli kompenserade för de rättsliga kostnaderna eller nått.

Medlem

Man får inte glömma Beneath a steel sky
En av mina tidiga favoriter

Medlem

Att tro att Interplay är samma företag som de var för 15 år sedan är rätt naivt. Det är inte namnet som betyder något, det är folket bakom det, och de finns inte längre där. Tänk på att det senaste Interplay gjorde med Fallout var att skrota Black Isles arbete på trean, och istället släppa det totalsågade Brotherhood of Steel till konsoller.

Var det därför som FNV fyllde luckan?


signatur

FZ - SAMLADE SKRIFTER: #walter_iego

Inaktiv
Skrivet av pingkonk:

Hur kan de inte ha rättigheterna när de gjorde spelet från första början?

För att de sålt rättigheterna till Bethesda, det hade antagligen något att göra med att de överlevde den där ekonomiska krisen 2004 som det skrivs om i artikeln ^^


signatur

"I like deadlines. I like looking at them as they pass by."

Medlem

No worries. Schlemmet Herve Caen lär slingra sig ur det här också, och så småningom kommer den urvattnade cashgrab som Fallout Online oundvikligen måste bli.


signatur

[size="8"]Meh[/size]

12
Skriv svar