"Spelupplevelsen viktigare än moddarna"

Medlem
Medlem
Medlem
Skrivet av zdib:
Skrivet av SirMauser:

men läs om dedikerade servrar ngn så ni iallafall förstår vad de menar. det handlar om att de själva ska ha kontrollen över sina servrar och inte använda outsourcing. Problemet blir om servrarna kommer för långt ifrån kunden men köp spelet så smäller de upp ett par i Stockholm så har ingen i Sverige ngt att klaga om.
tycker det är kul att folk inte vet hur internet fungerar fortfarande.

Har vi inte? Jag vill inte spela med dumma svenskar, spelar helst med Britter, vill inte spela med alla svenska p12or.

Aah, britter. Detta sköna folkslag har man haft många fina stunder med på COD, men tyvärr tror jag nog att de är slut med det nu:(


signatur

"I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... stranger." Jokern

Medlem

Vill ni spela "seriöst" så finns ju Battlefield? COD har ju alltid varit lite "L4D", nu tar man bara hela steget över?

Ska bli intressant att se hur det går. Ska nog köpa spelet trots allt och testa.

Bättre än inget tills Battlefield 3 kommer ut...

Medlem

Folk tankar det, spelar singel delen sen kastar det. snacka om att skjuta sig själv i foten då dom pratar om att minska piratkopiering.

Medlem
Medlem

Funkar detta nu eller?

Medlem
Skrivet av LordDaimos:
Skrivet av Conana:

Chewbacca-försvar! Ingen dedikerad server = mindre piratkopior är ungefär lika logiskt som smutsiga kalsonger = mindre mat i afrika!

Nja, om de aldrig släpper en dedikerad server utanför sina egna väggar så måste de som vill spela piratkopierat antingen knäcka autentiseringen mot de officiella servrarna eller ta fram en egen dedikerad server vilket är mycket mer jobb än att skriva ett crack för en färdig produkt. Jag tror nog att det kommer att ta ner piratkopieringen men även försäljningen av lagliga kopior kommer nog att sjunka av det här utspelet.

/ LordDaimos

Snicksnack. World in Conflict är ett bra exempel på übergrym online / community-tjänst, rankade servrar som alla kan köra om de är godkända / hyr från godkända (BBB, intel etc) och inga piratkopior online.

Medlem

gud va alla klagar, bara för att de inte kommer vara lika lätt o ladda ner mw2 o köra online som de va me modernwarfare betyder inte att spelet kommer suga. tror många av er här kommer att köpa spelet endå!

ska bli kul o se hur mågna dom säljer dock massor säger att dom ska bojkotta skiten
skulle inte alla bojkotta cs 1.6 för att de sög om man jämförde me 1.3? osv..

dom som inte har råd o köpa spelet ska inte få spela helt enkelt!

Medlem

kommer inte kunna ha typ server regler heller som tex inge last stand, martyr o härj...


signatur

hough I fly throught the valley of death, I shall no fear evil, for I am 80,000 feet and climbing

Medlem

Det heter att de gör spelet till xbox, sen gör de en piss portning till pc där de inte pallar lägga in dedikerade servrar.
Bojkotta den här skiten säger jag!

Medlem

Agh, jäkla pirater. Det ska då vara själva fan att varenda utvcklare nuförtiden ska fördumma sina spel för att en majoritet av PC-spelarna är självgoda muppar som är för höga på sig själva för att betala för det de spelar. Seriöst, t.o.m Blizzard gör det.

FUCK.

Medlem
Skrivet av BigD:

Det roliga är den största delen av alla som gnäller och klagar kommer att köpa spelet ändå.
Folk som säger att spelet kommer att bli det mest kortlivade spelet i historien...ja vad ska man säga?

Största delen spel säljs på konsol och där kommer det garanterat vara en storsäljare och säkert gå minst lika bra som COD4.

Tror även att det kommer spelas rejält på PC även med matchmaking.

Jag förstår folks irritation, det här med community aspekten är ju inte kul att man tar bort

Tycker dock att argumenten från IW är sunda och tror spelet kommer vara riktigt bra, båda på PC och konsol.

Tror inte det kommer vara så hemskt och horribelt som alla vill försöka få det att framstå:)

Varför slösa pengar på något som inte lär fungera ändå när vi har bra fungerade cod spel som Cod 4 och WaW?. Nej inte värt att köpa MW2 föränn det ligger i REA hyllan, och det lär inte ta många månader.

Medlem

Ytters jävla löjligt detta så jävla trött på alla idiotiv gameproducers som endast gör spel för casual gaming INGENTING handlar om balans, Esport jag blir så trött svårt att göra både och? dvs du kan ställa in själva.....

Jaha så deras argument är piratkopiering? alltså jag blir fan ta mig ledsen på detta..... Kmr alltid finnas piratkopiering, Men det är "CASUAL" soporna som ej har pengar som kör pirat, dvs dom ni lutar er emot, dom som "pippar" er bakifrån dom tar deras parti.....

fan skrämmande hur dumma game producers är... Skratta eller gråta? :S

Medlem

Spelen kostar mer till konsol för att konsoltillverkarna lägger till licenskostnader på spelen. Eftersom den industrin målat in sig i ett hörn där de måste sälja konsollerna till ett mycket lägre pris än vad de egentligen borde kosta, försöker de ta igen de förlusterna genom att få en större del av intäkterna från spelförsäljningen.

Medlem

Så förstör konsollanpassning och extrem snålhet ytterligare ett pc-spel. Om jag lärde mig något av mitt misstag med att förboka Operation Flashpoint 2 -Dragon Rising så var det att aldrig förboka/köpa ett spel utan att ha läst recensioner från riktiga gamers onlineupplevelser (fz misslyckades grovt på den punkten).

Blir inget köp denna gång!

Avsaknaden av dedikerade servrar kommer att göra Modern Warfare 2 det lika ospelbart som OFP2 DR.

Medlem

ja dom lär nog fatta allvaret när ingen kommer köpa pc versionen

Inaktiv
Skrivet av Nordicus:

Det är helt uppenbart att IW helt har tappat kontakt med PC marknaden

Det är helt uppenbart att dom förlorat kontakten med verkligheten!.

Jag hade köpt det när det kostat 99kr för singelplayer men att ge dom pengar nu vore att hjälpa till att döda eller fördumma till The sims nivå plattformen man trivs med.

För övrigt är ingen konsoll newbie en äkta gamer, totalt IQ befriad matchmaking och listenservers borde stannat på konsoll.

Medlem

Kommer inte hjälpa mot piratkopiering heller, finns alltid ett sätt att spela online.

_78
Medlem

Intressant att man räknar en underskrift på en prostestlista som ett missat köp, påminner lite om löst tagna siffror ur fildelningsdebatten....?

För min egen del kvarstår köpet, men jag kanske väljer att köpa till ngn utav konsollerna istället....


signatur

Dell XPS M1730 till salu!

Medlem

jag orkade inte äns läsa bloggen 60% pirater? hur fan går det till med cd-key checker, då får dom ju köra på privata servrar inte sant?


signatur

P.L.U.R

Inaktiv

Helt rätt, bra gjort IW

Medlem

För mig personligen är moddar i en twitchshooter meningslösa, men det är många som älskar det. Och faktum är att fpsspel med en modcommunity ofta lever längst. Tack vare moddare och folk som spelar dom säljs det mer spel, inte direkt vid en release, men över det långa loppet.

När de flesta andra spelutvecklare snackar om spelens framtid där modding blir allt större tar IW flera steg bakåt.

Sedan då det gäller den idiotiska förklaringen med att de valt att fucka till multiplayer med att inte ha serverlistor, dedikerad server etc etc,..för att de ska bli av med alla pirater osv är att skjuta sig själv i foten, flera gånger om.
De kommer inte att tjäna pengar på det. Jag själv tex avbokade mitt spel direkt. Och de som tidigare spelat piratversioner på crackade servrar kommer säkert heller inte att köpa detta spelet för att dom är "tvungen", då även de säkert förstår innebörden med den helt fucked up multiplayer som nu blir.. Nu istället blir man väl pirat och spelar igenom spelet i singleplayer på sin höjd.

FUCK IW!

Medlem

60% pirater, var får dem siffrorna ifrån!? max 20 spelbara servrar, resten är bara tyska aimbottare.

Medlem
Skrivet av rudeboystig:

Nej, det kan säkert stämma. De lär kunna ha stor koll på hur många som startar spelet (iaf online.exe'n) och inte har en giltig cd-key / samma cd-key som 100 andra haft.

Yeah right, då låter det ju ännu mindre troligt.

Skulle de 60% av spelarna som spelat online varit pirater? Då kan vi väl lugnt anta att en 10-20% INTE gjorde det, utan enbart singleplayer. Alltså 70-80% av alla som spelade spelet var pirater?...

Medlem
Medlem

Mitt COD6 är iaf avbokat iom förra nyheten, och sen blir det nog första gången man köper ett Battlefield spel..

Om ingen annan hoppar fram säger att skitmånga spelar OP:Dragon Rising på nätet och de funkar perfa å är skitskoj

Medlem
Skrivet av Akireh:

oh ja, moddarna är inte så viktiga. Ingen här som hört talas om Counterstrike, DotA eller Team Fortress va???

*konsol älskarna ignorerar och läser nästa inlägg..*

Folk fattar inte inte hur mycket de har betytt!, det är ju tragiskt:/


signatur

ASUS Z87 Deluxe - 4770K 4,4GHz@1,25v - Noctua NH-D14 - GTX780 DCII@1241 - XMS3 8Gb 1600MHz - Asus Xonar Phoebus - OCZ Vertex Max IOPS 240Gb

Medlem
Skrivet av hansen:
Skrivet av HMB:

Klockrent av dom, så slipper man alla snorungar som inte kan betala för sig samt de flesta (förhoppningsvis) som fuskar.

håller med

Ja, du visste vad du snacka om. Du kanske får ner antalet som tankar spelet och spelar det online, visst. Men INTE det antal som tankar och spelar single det tror jag tom kommer att öka ordentligt. Vem vill betala ca över 500 kr för ett spel där du bara vill spela singleplayer? Och när det gäller fuskare så kommer det inte bli någon som helst skillnad. Enda skillnaden på VAC och PB är att du inte blir random kickad från VAC. Det är ju bara att titta på cs. Ingen fuskar där för VAC är så jävla bra...........eller?

Medlem

"Därtill antas den omfattande piratkopieringen minska (man menar att 60 procent av de som spelar Modern Warfare online kör piratversioner)."

Och här har vi den egentliga anledningen, den och begagnatmarknaden. Det handlar om kontroll, en kontroll vana pc spelare vägrar gå med på men konsolspelare gladligen låter dom få utan snack.

Skriv svar