Särskilda OperationsGruppen - BF4

Särskilda OperationsGruppen - BF4

Då var det dags! Battlefield 4 är snart på tapeten och i takt med att betan öppnas för allmänheten är det tid nog att börja rekrytera färska spelare. Vi välkomnar alla spelare, ny som inbiten!

Särskilda OperationsGruppen är ingen tävlingsinriktad klan utan vi bidrar med en trevlig atmosfär och roliga stunder. Du som är 18 eller äldre är mer än välkommen att ansöka till oss.

För att allt så gå så smidigt som möjligt behöver du ett headset, teamspeak 3. Våran hemsida är under konstruktion och är obrukbar för tillfället så är du intresserad av att testa lyckan hos oss kan du lämna ditt intresse i denna tråden och ett steam / email / skype användarnamn så tar vi kontakt med dig.

Lycka till!

Medlem

Va, är det någon ÖVER 18 år som spelar BF?

Medlem

Har alltid undrat över varför man döper en grupp som t.es till SOG.

Försöker man efterlikna det skarpa förbandet eller är det status i namnet? Säger inte att det är fel, undrar bara över motivationen. Funderar över samma sak när man ser klaner som "FSB" och "SFOD" i andra spel.

Personligen föredrar jag helt fiktionella namn för att få en distansering från de verkliga förbanden. Men det är väl klart, vissa kanske tycker det ge mer känsla om man tar ett riktigt namn.


signatur

Motivator's Lifestyle. Athletic Martyr. Build your own foundation.

Vi har även en 48 slots server nu med Conquest large och Rush.

1
Skriv svar