Inlägg av Digu21

Inlägg som Digu21 har skrivit i forumet

Så länge alla studenter som går på sådan linje förstår vad det innebär och att det är fan en tuff kamp att ta sig från botten till toppen inom E-Sport.

Inte ett lätt yrke att vara professionell inom och livnära sig på. Got to be the best of the best!

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Ser mysigt ut, hur länge har du arbetar på det?

Tack så mycket! Är uppe i ungefär 4-5 dagar hitills. Ska försöka knåpa ihop något spelbart om 1-2 veckor ungefär

Mvh.

Skrivet av Hipshot:

Ett litet grafiskt förslag här, att du försöker skilja på golvet och väggen där nere, färgerna då alltså, dom är på tok för lika tycker jag!

Ska ändra om det första jag gör, tack så mycket

Mvh

Spana in mitt spel! "WIP"

A Servant's Tears

Kort Beskrivning: Management spel som går ut på att undanröja alla som står i din väg för att nå tronen med hjälp av diplomati och lömska planer.

Inspiration: Dungeon Keeper, Theme Hospital. Spel som jag njöt av som mindre, vill jag ge lite nytt liv i denna typ av genre!

Mer kommer inom snar framtid.

Edit: Utifrån Hotshots kommentar är golvet ändrat, vad sägs om det?

Skrivet av stephyswe:

Ni är sådana ballongskallar.
...Massa Text...

Alltså det är en ganska bra teori ändå. Skulle inte förvåna mig ett dugg.

OnT, Lite synd att han åkte ut på fysik. Tror han hade kunnat göra riktigt bra ifrån sig på Strategi delen nästa vecka. Samt även andra grenar med mer tänk och reaktion.

Combat ser ju faktiskt riktigt tight ut!

Blir kul att se progress, älskar slutet med "End him rightly!". Skrattade jag gott åt.

Skrivet av WildThing:
Skrivet av Digu21:
Skrivet av PeTTs0n:
Skrivet av Jinxswe:

Hoppas på dom lägger till Necrons och Chaos

Och Imperial G... Astra Militarum.

Känns givet med Astra Militarum, såg minsann vart det några imperials i videon, såg lite ut som Death Korps med om jag inte såg fel dvs!

Nä, det är klassika Cadians (om du inte sett något jag missat, 01.10), fast det är Cadians med Hostile enviorment gear. Jag har en del sådana i min armé, riktigt najsiga modeller!

http://i.imgur.com/bKmelhT.png

Det är mycket möjligt det är så! Vid 01.05 de på bron, om du tittar riktigt riktigt noga ser du en spik komma från hjälmen ungefär som en pickelhaube D:

Skrivet av PeTTs0n:
Skrivet av Jinxswe:

Hoppas på dom lägger till Necrons och Chaos

Och Imperial G... Astra Militarum.

Känns givet med Astra Militarum, såg minsann vart det några imperials i videon, såg lite ut som Death Korps med om jag inte såg fel dvs!

Tråkigt när man fortfarande sitter på Windows 7 och inte är så sugen på att byta

Annars hade det troligtvis varit ett köp dirr.

Skrivet av Chassimannen:
Skrivet av PcGamer:

Visserligen tillhör RTS en genrer som jag gillar väldigt mycket. Halo är idag inte i närheten lika intressant som det var när Bungie stod för utvecklingen och lägger man till kravet på Windows 10 så minskar det intresset ännu mer.

Ånej! Mer platformstillgänglighet, fasiken asså skall aldrig mer köpa spel som är tillgängliga på fler platformer än en!

Tror de flesta hade varit helt okej med att ha ett spel som förhoppningsvis blir bra på ytterligare platform, själv har jag spel bokstavligt talat överallt. Men det faktum att du inte kan spela spelet på annat än W10 är bullshit.

Visst det är många som har bytt till Windows 10 och är glada med dess performance och ändringar. Men alla är inte positiva till det, samt de som inte uppgraderade när det var "free" osv osv. De pissar på spelmarknaden pga av de vill att deras store ska få popularitet.

Men de vet varken vad som gör en bra platform och de kränger deras skit. Som klart är detta min åsikt på saken och jag tar gärna diskussionen vidare! Mvh Link

Verkar vara intressant, men min hemmadator kommer fortsätta sitta på W7.

Älskar dock RTS så kan det vara det som får min dator på fall who knows.

Skrivet av toern:

Hör det här så ofta men förstår faktiskt inte varför. Tycker spelen är olika i grunden, men det gör ju stor skillnad beroende på hur bra individen är i båda spelen.

Finns så mycket sant i detta. Folk tror att det är möjligt att mäta skill på något sätt i spel sen jämföra dem emellan. Det är ju omöjligt många parametrar som skiljer spelen åt, så det borde ju inte riktigt funka.

OnT, verkar som en reko snubbe den där Zul'jin får testa han någon dag på året.

Längtar till release, gameplay ser jäkla bra ut efter iNcontroL's video på det! Ser lovande ut.

https://www.youtube.com/watch?v=sqkCcoJgXzE&t=3107s

Starcraft är inte riktigt gjort för f2p, sure de har vissa bitar och lite skins osv. Men ska man göra ett bra f2p så behövs det stor tanke och spelet behöver på ett bra sätt utgå från att kunna bidra med att vara en platform.

Det ska kunna ge spelarna något kvalitativ att lägga pengar på och en upplevelse som är hållbar för fler år. Att bara slappa på en f2p stämpel på valfritt spel bjuder in till medelmåtta. Klart min åsikt såklart.

Många spel som bara övergår till f2p. Starcraft har inte haft något uppsving. Det har inte direkt funnits något nytt eller något som drastiskt ändrat spelet. Sure nya enheter och några major tweaks.

Inte tillräckligt däremot. Många Mobas eller andra f2p har nya saker var och varannan (valfri tidpunkt). Det intresserar folk, känns nytt fräscht.

Är bekant med en som hjälpt devs'en med spelet. Games Industry Conference 2016! woo!

Ruptured Pixel - Indie Dev.

Hej där FZ!

Vi är en liten nystartad studio som heter Ruptured Pixel. Vi håller på med vårt första spel "Angestopa" Ett pixelart, real-time tactics spel. Som handlar om att starta och bevara en diktatur.

https://www.facebook.com/rupturedpixel/?fref=ts

http://www.indiedb.com/games/angestopa

Här är vår facebook sida och Indiedb som ni kan checka in. Vi har än så länge två korta klipp från spelet än så länge.

Skrivet av adde111:
Skrivet av Digu21:
Skrivet av adde111:

Tyckte inte det var lika mycket hype kring BF3 som det är just nu kring BF1 men sen så är det kanske inte lika många ungar som är intresserade av WW1.

Vänta, så du menar att det är mer hype kring BF1 för att det är färre ungar som är intresserade av WW1? Eller menar du tvärtom?

Nej nej, jag menar att det är mer hype kring BF1. Säger bara att däremot så är det kanske inte många ungar som är lika intresserade av WW1 jämfört med när BF3 utspelade sig så i slutändan så säljs det kanske inte lika mycket. Kunde nog skrivit första kommentaren lite bättre heh.

Aaah nu blev det lite mer klarare haha, satt åh läste om flera gånger så var tvungen att fråga

Skrivet av adde111:

Tyckte inte det var lika mycket hype kring BF3 som det är just nu kring BF1 men sen så är det kanske inte lika många ungar som är intresserade av WW1.

Vänta, så du menar att det är mer hype kring BF1 för att det är färre ungar som är intresserade av WW1? Eller menar du tvärtom?

Jag är faktiskt sugen på att testa detta! Ser väldigt lovande ut, hade varit intressant att se ett standalone

Imorgon då smäller det för egen del, efter många om och men kommer uppdateringen ske.

Jag hoppas alla OS-gudarna är med mig och låter det gå smärtfritt!

Windows 7 you were my bestfriend...