Inlägg av anon104072

Inlägg som anon104072 har skrivit i forumet

Ibland måste man nå botten för att komma upp igen. Lycka till EA!

Själv har jag blandade känslor inför spelet. Det är välgjort men inget mästerverk. Snarare en välregisserad och påkostad railshooter. Jag har inte hunnit spela igenom hela ännu men än så länge upprepar sig historien från Bioshock 1 allt för mycket (En galen visionär som bygger ett utopia och blir utmanad av en lika galen som bor där) Medan ettan var ett intressant ifrågasättande av extrem liberalism så står ju tvåan och hoppar jämfota på USA. Känns kanske fräscht för vissa men inte för mig.

CD Projekt Red visar vägen!

Jag saknade redan (det gamla) Lucas Arts sedan länge...

The Witcher 3 har väldigt många olika slut

Det är bland annat detta som gör att jag är stormförtjust i CD Projekt Red. Valen man gör i deras RPG:s påverkar verkligen historien.

Vad kul att konsolerna nästan är i kapp. Det är som ett himlafenomen, man får vara tacksam att man får uppleva det för det dröjer flera år till nästa gång det sker...

Vet vi vilka specs PC-datorn har med tanke på att PS4 först släpps om sex månader?

Länge leve PC:n som spelmaskin! Längtar efter att köpa en Oculus Rift till min dator. Hoppas W3 och CyberPunk stöder den

Måste erkänna att jag aldrig förstått vitsen med teasers. Eller skall man ta det bokstavligt: "retare"? Ge oss mer istället för att lägga tid och kraft på teasers!

Sent skall syndaren vakna...

Skrivet av Stag:

"You can pay 59p for the Agility skill that helps you climb better. You can pay 59p for the Pistol Burst upgrade that makes your handgun more deadly. You can pay for the Headshot Indicator on the pistol (I assume other weapons will come too)."

MAO, det du köper är helt enkelt bypasses om du inte vill samla in den xp som krävs för att låsa upp grejerna på det "rätta sättet".

Ok det var inte den sortens DLC som jag trodde. Håller med dig mao.

Skrivet av Stag:

Det här måste ju vara det löjligaste exemplet på DLC jag någonsin hört.

Vad gör att detta DLC är löjligare än något annat? Själv har jag inte klarat SP ännu men kan mycket väl tänka mig att köpa nytt material.

Skrivet av slartibartfast:
Skrivet av kill455:

Haha , måste älska feminister. Vill se dagen då demokratin är död och där man inte får ha egna åsikter för då riskerar man att bli kallad kvinnohatare och bli hängd!

Roligt tankeexperiment: föreställ dig att vi lever i sydafrikas gamla goa aparheid och feministerna är de svarta (och vita) som vill ha lika rättigheter.

Feminismens vinst är inte demokratins död. Tvärt om.

Men sånt får man ju inte säga nuförtiden, för då är man "PK"

Att jämföra kvinnors situation i dagens Sverige med svartas i apartheid-Sydafrika är väl ändå att ta i. Eller? Anser du att liknelsen är adekvat förstår jag varför vissa blir förvirrade manshatande tokfeminister.

Skrivet av Aresz:

Får hoppas att det löser sig, vill se mer Deus EX HR!

Undrar lite över Tomb Raider dock, är hela spelet QE och filmsekvenser, eller är det bara mycket sånt i början? Orkade en halvtimme o sen stängde jag av.

Skrivet av marcus8958:
Skrivet av Aresz:

Får hoppas att det löser sig, vill se mer Deus EX HR!

Undrar lite över Tomb Raider dock, är hela spelet QE och filmsekvenser, eller är det bara mycket sånt i början? Orkade en halvtimme o sen stängde jag av.

Hela och det blir mer och mer ju längre in du kommer.

Jag håller inte med dig. Flykten från grottan är ju mest en introfilm men sen släpper det med någorlunda fritt utforskande. Jag gillar spelet.

Den här titeln kommer jag att bevaka. Tack för tipset!

En pudel. Var och varannan offentlig person har gjort en numera. Varför står knappt någon längre för vad de säger och gör?

En eloge till Irrational!

Skrivet av Herk:

Alltså gnället på fz... Orkar knappt läsa kommentarerna längre

Ok men istället för att gnälla på gnället kanske du kan skriva ett exempel på en kommentar som du anser värd att läsa.

Det var länge sedan som Electronic Arts såg spel som en konstform. Jag köper inget som de ger ut tills de bytt inställning till sina kunder/spelare.

Tokfeminism + FZ = sant

Skrivet av Serkish:

Ja, du, från spel till film sen spel och nu film. Men vem vet kanske denna gång blir det bättre film... Hoppas bara att angilina eller vad hon heter inte blir huvudkaraktären!

Men vem vore mest lämpad för huvudrollen i en sådan reboot-filmatisering? Har inte spelat spelet ännu så har inga egna förslag...