Inlägg av kallandes

Inlägg som kallandes har skrivit i forumet

Skrivet av Sphere of No Form:

Ja, sen är det jättebra att man kan sälja sin digitala produkt när man spelat klart.

Ingen som köper, utan den exklusiva kampanjen på skivan i alla fall, tyvärr

Skrivet av Sphere of No Form:

Hade kunnat tänka mig att köpa spelet men då det inte finns på skiva så får det vara.

Ja, de extra speltimmarna som en version på skiva hade tillfört är avgörande. Dom fick ju tyvärr inte plats i molnet

Skrivet av joejjeman:

Bästa jag spelat, lagt 100 , kanske 2 eller 300h

Grymt bra spel. Har 248,1 timmar i steam.

Skrivet av baxtex:

Testade nog 10 minuter. Tyvärr var prestandan usel. Kanske bättre nu?

När spelet släpptes hade jag en gammal core i7 950 Nehalem, med ett GeForce 970 i. Då fick man köra ganska nedställt redan i 1080p. Bytte till en 9900k, och ett RtX 2060 Super, och då gick det att maxa i 1080p i alla fall. Med dagens mått, var det inte speciellt kraftig dator. Ett RTX 3070 eller högre, borde det gå att maxa även i 1440p. Har inte spelat på länge nu, men har ett RTX 4070. Borde ge rätt höga FPS med allt på max.

Skrivet av Molotov:

Det ser nog liknande ut överallt.
Vad hade du velat se?

Det är väl jag som börjar bli gammal bara, inget annat 😁 MP fanns inte, och var inte ens på gång. När jag började lira TV-spel på tididigt -80 tal. Och jag är väl fast i det gamla SP köret, och har ingen förståelse alls för det som ungdommar i dag tycker är kul 😁

Börjar tappa tron på mänskligheten när jag ser dessa listor

Skrivet av Stevenbivenh:

Fungerade för mig på sjukhuset ’relapse’ och då sprang de över till första byggnaden där jag missat att hitta en civilperson. Har även fungerat på andra banor, det kan vara så att man måste köra kommandot i ett rum där det finns något form av bevis kvar så fortsätter de leta vidare på resten av kartan. Tycker det fungerat förvånansvärt bra för egen del så tråkigt om det inte fungerar för dig.

Vet inte om det har betydelse om det är ”search the room” eller ”search the area” då man kan få lite olika val beroende på vart man kollar i rummet.

Testade båse search room, och area. Får testa på annan bana när jag har tid. Lilla bensin macken är väl den bana där behovet är minst

Skrivet av Stevenbivenh:

Ja det är det kommandot gör när inga beväpnade fiender finns kvar

Testade på lilla första banan 4U Gas. Dom söker bara av det rum man pekar på, eller är i. Inte hela banan. Jag sköt ihjäl de 4 rånarna först. Verifierade med ipaden att alla var utslagna. Hade inte tagit hand om deras vapen, eller handklovat rånare eller civila. Men fortfarande söker dom bara i ett rum.

Skrivet av Stevenbivenh:

mitten musknappen sedan knapp "5" ( "search the room/area")

När du neutraliserat alla fiender och fått "bring order to the chaos" så ska kommandot "search the area" fungerar så att botarna springer och plockar upp allt man missat på hela kartan, brukar iaf fungera för mig

Dock plockar de inte sådana bevis som ger bonuspoäng (tex Laptops, smuggelgods)

Ja jo, det är sen gammalt. Tänkte om det var söka hela banan, när man har en civil kvar på en gigantisk bana

Skrivet av Johan Lorentzon:

Du kan säga åt dem att söka igenom, plocka vapen och arrestera folk. Var drygt innan jag upptäckte det kommandot.

Var hittar jag det komandot? Det låter ju grymt för de stora banorna 😄

Eller du menar kanske bara i ett rum? Inte en hel bana, som jag hoppades på? 😄

Skrivet av noyart:

Tror de fixat nu så AI poliserna kan hitta alla automatiskt, så man inte behöver leta runt hela stället

Ja, om man själv är död 😄

Älskar detta spel, köpte in mig som suporter för mer än 3,5 år sedan för 1200kr. Då var det i praktiken ospelbart. Var först efter juni 2022 uppdateringen det började bli ett bra spel, som blev ännu bättre med adam uppdate 22.11.29 (nån vecka senare för icke supportrar)

Mitt favvo uppdrag "fast food" som dom drog tillbaka med adam uppdate, är inte tillbaka. Trots att det är på bild på spelets webplats, med nya fina texturer. Och fienden i 1.0 har blivit elitsoldater, och måste skruvas ned. 3-4 18 åriga gängmedlemmar som rånar en mack. Men deras skicklighet med vapen, skulle få varje yrkesmillitär att skämmas. Bana typ 9 eller 10, på nåt post ställe. Ska det vara något lokalt gäng som tagit sig in. Visar sig att alla 18st i det gänget måste vara föredetta navy seals, trots sin ringa ålder.

Void kommer lyssna, dom kommer se över motståndarens skicklighet. Men det blev nästan för svårt nu, vilket det inte var före 1.0. Dom gjorde samma misstag för ett par år sedan, där ai motståndarna blev stålmannen. Men det ändrade dom tillbaka efter några veckor. Så jag är inte orolig.

Nu har man 18 banor att leka med, men det blir väl dom mindre som är skoj. Sjukhuset är ett helvete. Jag hade gripit/skadeskjutit alla terrorister. Men hade missat att gripa nån i sjukhuspersonalen. Och det är ett stort ställe. 2 våningsplan i första byggnaden, och 3 i andra. Metodiskt sökte jag av alla 5, utan att hitta vederbörande. Började om söket, och fann tillslut idioten, och kunde avsluta uppdraget med en tid på ca 2 timmar (varav typ 1 timme, 10 minuter bara var letande efter sista gisslan)

Men bortsett från dess små fadäser, som void kommer fixa. Så är spelet jäkligt bra. Jag instämmer till fullo med en 4:a i betyg nu. Förhoppningsvis har void fixat allt de får kritik för om 6-12 månader. Och först då skulle det kunna bli en 5:a i betyg.

Skrivet av erazerswe:

Läst runt lite och angående fiende-ai så kan det vara värt att kolla in "no crack for ai"-modden. Här är länken i alla fall
https://www.nexusmods.com/readyornot/mods/3169

Tack, kanske testar den. Har kört igenom hela kampanjens alla 18 banor nu. Så nu kan man lira favvobanorna bara, och skippa de stora tråkiga. Jag brukar skicka in kollegorna i nåt hörn, och köra solo med endast pistol

Skrivet av rug:

Ibland när man får sammanstöt och jag vill hålla momentum uppe så söker jag en hel lägenhet. Man vill inte få nån rackare som smyger in bakom. Så utan att titta lyckas jag öppna en garderob eller toalett som är minerad.... <ping!> "fuck..."

Nu har jag börjat använda door wedge rätt flitigt för att hålla dörrar stängda så att jag systematiskt kan söka av utan att känna att jag har bråttom. Bara lasta på kollegorna med door wedges och flashbangs

Senare banor behöver dock "kollegorna" många magasin, då dom skjuter automateld hela tiden av någon märklig anledning. Så dom tömmer sina mag fort, drar pistol. Och blir därmed inte en hängiven kollega länge till.

Ja, det är en svår balans. Men jag gillar inte att dom gjort motståndarna så mycket bättre i 1.0, dom har dessutom slängt in många fler av dom på senare banor. Var roligare före 1.0 tycker jag. Hoppas dom patchar till detta. Så man slipper 18 Elitsoldater, som ska föreställa gängmedlemmar på bana 9, eller vad det var.

Skrivet av Ftmch:

Ett tips är att man kan se bomber med mirror gun också (även ens AI-squad kan se det). Hjälper ju dock inte när man ska desarmera för då måste man öppna dörren och blir upptäckt om nån står på andra sidan, men det hjälper mycket på den banan åtminstone och gör att man kan välja andra rutter.

Blir ju svårare när man ska ta folk vid liv också, men det går.

Edit: Redigerat lite då jag blandade ihop uppdragen och trodde att det var det där jobbiga jävla fäll-huset du pratade om.

Huset gick bra, och jag är förbi 6:e också. Jag har haft spelet i 3,5 år, eller nåt. Så jag vet att optiwand fungerar bra för detta. Tar dock lång tid, när varenda dörr måste kollas på en bana med mängder av dörrar. Den här banan hade inte en enda bomb innan 1.0 releasen. Så var lite ovan vid det 😄

Jag är helt fast på 6:an, nu börjar jag verkligen ledsna!

Skrivet av erazerswe:

Nu är ju det här spelet säkert mycket svårare med handkontroll, men jag lirade massor av timmar R6:Ravenshield på xbox och det tog ett tag, men tyckte man vande sig ändå. Sen går det visst att lira det här också, hittade denna video, gäller tydligen att specifikt välja "big picture-mode" i Steam sen kan man välja tex xbox layout eller vad man nu har. Här är länken iaf om det kan vara till hjälp
https://youtu.be/mCCYiCjnrMQ

Den enda hjälp jag behöver, är från bombgruppen. Så dom kan desarmera alla bomber på 6:e banan! Jag är fast där! Sista rundan där, var det bara en fiende kvar, och han sköt ihjäl mig utan att jag han se han. Första gången, tidigare bara bomber. Surt som satan ändå!

Peekar man dörrar, ser man snubbeltrådar på andra sidan dörren. Men det hjälpte ju inte när det stod en med en AK på andra sidan, medan jag stirrade ner efter en snubbeltråd

Skrivet av Najkan:

Då antar jag att det nu fungerar bra med handkontroll nu var 3/10 där senast jag provade.

Nej, det gör det inte. Varför du nu ska sabba ditt spelande med en sådan? FPS med handkontroll? Var nån idiot som recenserade RoN, som absolut ville köra handkontroll (funkade sådär). Sen startade han recensionen med att berätta, att det inte var hans typ av spel! Varför recenserade han det över huvud taget Som att en CS spelare skulle recensera The Sims

Skrivet av DarkSvenn1002:

Det här är mitt goty 🙂

Mitt med, helt klart!!! Tyvärr blivit lite mer fart på gubbarna med 1.0, men det kanske är bra när dom stora banorna kommer sen. Tog sin lilla tid att ta sig runt på sjukan tidigare, vilket kunde vara lite frustrerande. På de mindre gillade jag den mer realistiska "Insatsstyrkan" hastigheten.

Hatar 6:e banan. Det är inte skurkarna som dödar en, det är bomberna. Varenda jä*la gång. En miljard dörrar, det går inte att checka alla för fällor innan.

Det var inga bomber på den banan innan 1.0. Jag är så van att hålla ett högt tempo på den. Måste försöka tänka om!