Inlägg av DyKmAsKeNbOy

Inlägg som DyKmAsKeNbOy har skrivit i forumet

Fick av någon märklig anledning lite Frost Punk vibbar ändå.

Jag vill gärna ha en nyckel! Tack på förhand!

Nya The Settlers? Måste väl räknas med som ett av deras större varumärken?

Mängden haters är beyond me..

Fan vad folk stör sig på att folk vill spela Vanilla WOW? Stämmer rycktet att ni är så rädda att det kan döda ett så redan sårat retail wow eller vad är det med er?
Att folk tror att det 100% handlar om nostalgi? Slår det inte er att vissa (En hel del) faktiskt
tycker att det är ett bättre spel än senaste WOW Expansionerna? Eller gör det ont i er på något sätt?

Alla tycker olika, folk som tycker att det är en jävla grind och svintråkigt att level.. ja men alla tycker inte det? Även fast man jobbar och har annat liv idag än när man var 16 så spelar jag helre någon timme/timmar om dagen och levelar och faktiskt har roligt i spelet, upplever lite äventyr igen. Allt från World PVP, faktiskt behöva anstänga sig lite för Gold, Anstränga sig för gear och faktiskt får tillbaka sociala biten av WOW. Inte sitta i stad och köa upp till allt o få det färdigt på en timme, inte prata med någon och inte känna någon jävla glädje över den skitgearen man får, och som om bara några dagar är helt jävla meningslös. Men återigen.. andra tycker det är kul och jag låter dem göra det, inte fan sitter jag på varje forum jag hittar och trycker ner folk som tycker den skiten är kul ?

Väldigt många anser att dagens WOW spelare är så jävla Toxic, och bara kollar på er?

I WOW Classic är allt ett långt äventyr, både under levlandet och när man blir max level.

World of Warcraft expansionerna efter WOTLK.. Har aldrig haft sådan kärlek till ett spel och lagt otaliga timmar på vanilla WOW till WOTLK . Redan i WOTLK kände jag att det gick utför och efter varje expansion därefter har jag hoppats att återfå den känslan jag hade i främst vanilla wow och TBC. Den känslan kom aldrig tillbaka och jag fortsattes hoppades och köpte varje expansion , för att på nytt bli besviken och ledsen över hur detta spelet utvecklats.
Nu äntligen kommer WOW Classic, och som man väntat alla dessa år. Håller bara tummarna att ActiBlizzard inte gör något för att fucka upp detta.

Utöver det så tycker jag att de senaste Battlefield spelen varit katastrof..

Skrivet av Banditen:

Jag kan absolut inget om fotboll men jag hänger ju med I nyheter och har sett ett och annat reportage som handlar om våldet I Brasilien. Våldet är ju ganska utbrett I de större städerna. Jag kan bara spekulera ifall polis och militär kan hålla alla våldsverkare I schack under VM eller om det har slutits någon form av avtal mellan gängen och polisen nu under VM. Det vore ju riktigt tråkigt ifall det skulle bli en massa rån, misshandels fall och även kanske mord nu på ditresta supportrar.
Jag är osäker på ifall jag hade velat åka till ett sådant VM iallafall.

Ett utav kraven för att Brasilien skulle få ha VM var att minska brottsligheten och slå ut dem stora kriminella gängen som finns i VM städerna.
Brasiliens har lagt extrema summor på detta och redan för några år sedan gjorde polisen stora offensiver mot dess gäng som i stort sett styrde städerna mer än regeringen. Ska finnas bilder och filmer på när pansarfordon m.m rullar in i vissa städer för att ta över kontrollen. Och som sagt så kostar detta en jävla massa pengar och det är därför befolkningen nu börjar demonstrerar, alldeles för mycket pengar går till VM och dess säkerhet medans stor del av befolkningen blir lidande. Även poliserna gick ut i en demonstration för dem hade för lite lön och regeringen hade inget val än att höja deras löner, annars hade säkerheten kollapsat. Kan tänka mig att säkerheten kommer vara större under fotbolls VM än under OS i Sotji.

https://www.youtube.com/watch?v=6sh9Oc40xHI

Skrivet av Bojkott:

Att det släpps i höst trodde jag var bekräftat sen långt tillbaka? Lär bli en grymt spel i alla fall.

Yes.. men nyheten är datumet som vi inte har vetat förrän nu! '

Skrivet av Cane:

Usch! Rasism redan 10 sekunder in i klippet.

Hoppas den svenska versionen av spelet inte använder ordet "illegal immigrant"

Ja exakt.. bara för någon är en illegal invandrare och man sedan kallar personen illegal invandrare så är man både Rasist och Nazist.Som att kalla en Rånare för ''Lånare'' för annars är det för nedlåtande...much wow.. much intelligent.

Skrivet av Genera:

Bara jag som får upp massa porrvideos i förslag efter klippet?

Bara jag som tog vara på det ?

Är ju själv ingen expert direkt men har svårt att tänka mig att det skulle vara värt några större summor just nu.. Däremot om du fortsätter spara Gameboyet samt pokemon spelen så hade det nog gått upp i värde med åren

http://www.streamhunter.eu/hockey-live-streaming-video.html

Här kollar jag hockey ibland när jag inte har tillgång till TV.
Dem streamar även alla NHL matcher om din polare tycker det
är intressant

Skrivet av Tompa8989:

En äkta bonde sitter inte vid en dator...Så om man vill bli en äkta bonde så ska man nog söka sig till en äkta bondgård.

Bättre vid datorn.. slipper skitlukten!

Skrivet av Lillasandra:

Hej fz fklart jag fattar ni måste ha era pengar genom annonser men jag som konsument har all rätt att välja att inte ta del av den med hjälp av adblocker bla.

men nu har ni lakt reklam som fast bakgrundsbilden och dne går inte endvika oma man inte vill blocka fz helt,,tycker detta är högst osmakligt och ett sätt att tvinga reklam på folk!

You're drunk... Go home!

Mvh, Dykmasken.

Vi alla måste lira på FZ's server.. ny svensk lag som införs 00:01 inatt

Har inte själv spelat spelet men följde streamaren ''Lirik'' när han spelade igenom spelet två kvällar nu i veckan. Spelet ser väldigt bra ut i gameplay och grafikmässigt.. men storyn är helt sjukt vacker, verkligen som en riktigt bra film. Håller med dig om att storyn gör en rörd... inte minst slutet som gjorde att jag bara ville lägga mig i fosterställning och gråta i några timmar.

Bästa storyn som jag har sett i spel by far.

10/10 - Maskar får den av mig

Skrivet av fall:

Jag blir så less på människorna på den här sidan, varje dag så kommer jag och in läser lite spelnyheter och så går man ner till kommentarerna och oavsett vad det är för nyhet så är det alltid fler som gnäller än säger något positivt.

Jag som sitter inne på fler sidor än FZ så måste jag säga att FZ är nog värst bland bittra människor.

Fanboys hit och dit, vi alla sitter här för att vi älskar spel men vi gnäller på alla andra som föredrar Call of Duty istället för Battlefield. Jag är riktigt less på skiten.

Nu vet jag att inget kommer hända för att försöka förbättra stämmningen eftersom människor är patetiska.

Aja, det var vad jag hade på tanken.

inb4 Jag tänker inte skaffa en blogg.

Fan vad bitter du är då!

Har spelat 21 timmars kampanj. Mycket bra spel med olika saker som händer hela tiden, känns inte alls enformigt än utan upptäcker nytt hela tiden.

Har spelat Macedon hela tiden och har än så länge
tagit över liten bit runt och ut från Macedon vilket innebär att Sparta Och Rom är utplånade vilket gav mig pepp att utrota Egypten. Äger nu den större delen av Afrika med. Idag blir det nog att erövra resten av Europa innan jag ger mig på Asien!
(spelar på normal)

Har fått en del Krascher men har varit med långt mellanrum var gång så inga problem då jag har auto save var 10e minut. Grafik problemet finns men inget större problem.

Buggar har jag hittat ibland när man ska gå in i Diplomat kartan, alla knappar blir grå och du kan ej stänga ner den. Måste starta om spelet.
Ibland när man står nära en Faction general man inte alls har några förhållande med och det kommer en 3e part general som ska attackera så blir jag förstärkning till en utav dom utan anledning,
Kanske inte riktigt en bugg men känns konstigt när AI attackerar med 100 män mot mina 3000 om och om igen.

Det är vad jag kan komma på nu ifall!

Förövrigt är jag helnöjd med spelet och en patch i veckan
ser jag framemot

Trevlig dag på er !

Har förbokat både Rome 2 och GTA V... Kommer bli en bra månad

Sen, varför säger vissa att grafiken kommer suga på GTA V till ps3/xbox ? Bara jag som fortfarande beundrar grafiken till Red dead redemption? Är ganska säker på att grafiken kommer vara bättre i GTA V än RDR

Hade ju säkert sett bättre ut till PC men tänker inte vänta ytterligare 6-12 månader för att spela GOTY

Tycker det är bra faktiskt, visst jag vill också lira multiplayer som fan men även om det hade släppts samma datum hade jag lirat en del singelplayer innan.

Tror det har en del med att testa servrar och se hur stor belastning det blir.. vi har ju alla sett åren/årets top releaser och dess server problem då dem överlastas. Och alla blir lika förvånade var gång.. bättre att köra denna varianten då och få en liten susning om hur stor belastning det skulle kunna bli vid ett online release.

Det är vad jag tror och tycker iallafall!

Ser lovande ut och att dem är på väg tillbaks till rätt spår!
Spenderade många timmar på 1:an.

Tråkigt att Stronghold 3 var värdelöst...(Min åsikt)